Presentaties & kick offs


Het GrachtenAtelier is uitermate geschikt voor de presentaties van jullie jaarcijfers, nieuwe strategie of het nieuwste product dat jullie bedrijf ontwikkeld heeft. De stad Utrecht is goed te bereiken vanuit heel Nederland en het GrachtenAtelier ligt op tien minuten loopafstand van het centraal station. De informele en familiare sfeer die in de werfkelders hangt zal de presentatie ten goede komen. Ondertussen voorziet het GrachtenAtelier alle aanwezigen van een culinair hapje en bijpassend drankje.

Alle bedrijfsevenementen worden in goed overleg en op basis van jullie wensen samengesteld. Neem gerust contact met ons op voor meer details en het aanvragen van een passende offerte.

Daarnaast beschikken we over audiovisuele apparatuur zoals een beamer, projectieschermen, microfoon en laptop. Ook kunnen we de benodigde materialen zoals pennen, notitieblokken of naamkaartjes verzorgen.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

5 -100

Tijdsduur:

Vanaf 1,5 uur

Prijs:

In nader overleg

Inclusief:

locatie, personeel en inrichting

Onze ruimtes


Onze verschillende ruimtes bieden onderstaande mogelijkheden:

Werfkelder Oudegracht 207:
• Lange tafel met stoelen tot 50 personen
• Theater opstelling tot 100 personen
• U-vorm opstelling tot 14 personen
• Carré opstelling tot 20 personen

Werfkelder Oudegracht 185:
• Lange tafel met stoelen tot 35 personen
• Theater opstelling tot 50 personen
• U-vorm opstelling tot 14 personen
• Carré opstelling tot 20 personen

Lunch en Combinaties


Lunch/diner:
Na of tijdens een intensieve vergadering kan het GrachtenAtelier een compleet verzorgde lunch of diner serveren op basis van jou wensen. Ga je liever een rondje varen door de gracht of picknicken in het park? Dan kunnen wij dit ook voor jullie regelen!

Workshop:
Afhankelijk van het doel van de dag kunnen jullie het programma uitbreiden met één van onze workshops. De net nieuw bedachte visie van het bedrijf op een doek schilderen of een intensieve dag afsluiten met een heerlijke kookworkshop.

Alle programma’s voor evenementen worden in goed overleg en op basis van jullie wensen samengesteld. Neem gerust contact met ons op voor meer details en het aanvragen van een passende offerte.

Workshop combinaties


tapas-min

Mediterraanse kookworkshop

Bereid samen een sharing dinner in mediterraanse sferen! Een heerlijke informele manier om gezellig samen te koken en te dineren.

Lees meer

tegeltableaus-stadwandeling-min

Stadswandeling – Tegeltableaus

Heb je ze al gezien, die mooie tegeltableaus in het centrum van Utrecht? Hierop staan schilderijen die aangeven hoe de stad er op die plek vroeger bij lag.

Lees meer