Het GrachtenAtelier heeft een geweldige locatie om een gezelschap uit te nodigen voor een private diner, (intiem) kerstdiner, (nieuwjaars)borrel of bijvoorbeeld een vergadering/ kick-off.

Exclusief private diner

Tijdens de private diner kun je met een besloten gezelschap terecht in onze werfkelder voor een heerlijk exclusief diner. Het diner zal bestaan uit meerdere gangen en zal door onze koks voor jullie bereidt worden. Het menu kunnen we in samenspraak helemaal naar jullie wensen voorzien. Een private diner bij het GrachtenAtelier is een unieke ervaring!

(Nieuwjaars)borrel of kick off organiseren?

Ben jij dit jaar aan de beurt om een (nieuwjaars)borrel, een kick off of presentatie te organiseren? En ben je op zoek naar leuke en nieuwe ideeën? Het GrachtenAtelier denkt graag met je mee om deze dag voor jou en je collega’s tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Kerstdiner in onze sfeervolle werfkelder

Tijdens de feestdagen verzorgen wij graag een heerlijk kerstdiner, speciaal voor jullie gezelschap! In een sfeervolle werfkelder bereiden wij een heerlijk vier (of vijf) gangen kerstdiner voor collega’s of vrienden. Het diner wordt aan onze kookeilanden bereidt (live cooking), een bijzondere ervaring!

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.