Private Dinner


Het GrachtenAtelier heeft een geweldige locatie om een gezelschap uit te nodigen voor een private diner, (intiem) kerstdiner, (nieuwjaars)borrel of bijvoorbeeld een vergadering/ kick-off.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

20-100

Tijdsduur:

Min 2 uur

Prijs:

Vanaf € 33,02 excl. BTW P.P

€35,00 incl. BTW P.P

Inclusief:

  • Locatie
  • Bediening
  • Chef kok

How to


Exclusief private diner

Tijdens de private diner kun je met een besloten gezelschap terecht in onze werfkelder voor een heerlijk exclusief diner. Het diner zal bestaan uit meerdere gangen en zal door onze koks voor jullie bereidt worden. Het menu kunnen we in samenspraak helemaal naar jullie wensen voorzien. Een private diner bij het GrachtenAtelier is een unieke ervaring!

Kerstdiner in onze sfeervolle werfkelder

Tijdens de feestdagen verzorgen wij graag een heerlijk kerstdiner, speciaal voor jullie gezelschap! In een sfeervolle werfkelder bereiden wij een heerlijk vier (of vijf) gangen kerstdiner voor collega’s of vrienden. Het diner wordt aan onze kookeilanden bereidt (live cooking), een bijzondere ervaring!

(Nieuwjaars)borrel of kick off organiseren?

Ben jij dit jaar aan de beurt om een (nieuwjaars)borrel, een kick off of presentatie te organiseren? En ben je op zoek naar leuke en nieuwe ideeën? Het GrachtenAtelier denkt graag met je mee om deze dag voor jou en je collega’s tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Workshop combinaties


wijnproeverij-Utrecht

Wijnproeverij

Neem een kijkje bij onze wijnproeverij

Lees meer