PRIVATE DINNERS

De stad Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de grachten. Oorspronkelijk waren de kelders bedoeld als opslag en doorgangsruimte voor goederen die gelijksvloers aan- en afgevoerd werden over water. Karakteristiek is dat de werfkelders onder de openbare weg liggen en de horeca nog steeds door de bierboot wordt bevoorraad. Het geheel van vooral werven, werfkelders en bruggen vormde een middeleeuwse stadshaven en zijn nu voor de stad een belangrijkste toeristische trekpleister.

Het GrachtenAtelier beschikt over een twee prachtige authentieke werfkelders met open keukens, een historisch achterhuis en een hippe kunstgalerie aan de Oudegracht, die uitermate geschikt zijn voor Private Dinners voor groepen tussen de 10 en 32 personen voor een sitdown dinner met 4 gangen en 20 tot 120 personen voor een walking dinner met 10 gangen. Het GrachtenAtelier ligt op 10 minuten loopafstand van het station en ligt achter de Springweg-parkeergarage.

Het GrachtenAtelier opereert sinds 2006 als familiebedrijf in ongedwongen sfeer op hoog culinair niveau en heeft meerdere leermeesters met enorme passie voor het vak rondlopen. We gaan graag met onze opdrachtgevers in gesprek om een programma op maat op te stellen.  Wat is het doel van de avond en hoe kunnen we de gasten een onvergetelijke avond bezorgen. Moet het een interactieve avond worden of juist heel ongedwongen of gekoppeld aan een thema?


Ontbijt/lunch/high tea

In besloten groep en in alle privacy luxe ontbijten dat kan bij het GrachtenAtelier! In een open keuken in huiselijke sfeer bakt de chef live eieren, bacon, pancakes en wentelfeefjes.

Lees meer 

KelvinGroenhuijzenlocatiewebsite

Sit-down Dinner

Voor groepen van 8 tot en met 48 pers bieden wij een Sitdown Dinner aan. Afhankelijk van het aantal personen, bepalen wij de tafelindeling. Maximaal kunnen er 32 pers aan een lange tafel bij ons dineren.

Lees meer 

food battle 04jpg

Walking dinners

Onze keuken gaat elke uitdaging aan en staan met name bekend om onze culinaire walking dinners. Afhankelijk van het thema en budget komen wij met een voorstel op maat en zullen wij er alles aan doen om de avond verrassend, plezierig en inspirerend te laten verlopen!

Lees meer 

Thema Dinners

Tijdens deze avonden serveren we gedurende 4 uur een verrassing walking dinner met diverse mini voor- en hoofdgerechten en afsluitend een dessert buffet die we in stijl van het thema muzikaal en feestelijk omlijsten.

Lees meer