RECEPTIES

Het GrachtenAtelier is gevestigd midden in de centrum van Utrecht aan de prachtige Oudegracht en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en via het water per sloep.  Er is parkeergelegenheid vlakbij de werven en de loopafstand naar de Springwegparkeergarage is ca 1 minuut en het Centraal Station ca 10 minuten. Daarnaast werken wij samen met diverse sloepverhuurbedrijven en is het ook mogelijk om aan te meren en af te stappen vlakbij ons terras.

Het GrachtenAtelier opereert sinds 2006 als familiebedrijf in ongedwongen sfeer op hoog culinair niveau en heeft meerdere leermeesters, met enorme passie voor het vak rondlopen . Onze keuken gaat elke uitdaging aan en het GrachtenAtelier staat met name bekend om onze culinaire en feestelijke borrelhappen. Gastvrijheid staat bij ons heel hoog in het vaandel en zit in ons familiebloed!

Afhankelijk van het doel van de receptie en het budget komen wij met een voorstel op maat.


Huwelijk

Het GrachtenAtelier bevindt zich op één van de meest sfeervolle en romantische plekjes in Utrecht.
Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van de ceremonie, recepties en huwelijksdiners voor stellen die op zoek zijn naar een exclusieve en authentieke lokatie.

Lees meer 

Verjaardagen

Een mooie leeftijd bereikt en zin om het feestelijk te vieren, zonder dat je zelf de hele tijd in de keuken staat, maar wel op zoek bent naar intimiteit en huiselijkheid, dat kan bij het GrachtenAtelier.

Lees meer 

Jubileum of afscheid

Aandacht besteden aan een jubileum levert trouwe, hardwerkende medewerkers en trouwe klanten op. Een investering van een jubileum wordt ruimschoots terug verdiend!

Lees meer 

Afstudeerborrels

Afstuderen is iets waar je echt trots op mag zijn, een mijlpaal in je leven! Reden genoeg om dit feestelijk te vieren in je eigen studentenstad Utrecht! Tijd om alle examens, tentamens en studieresultaten even helemaal te vergeten.

Lees meer 

Kerst en nieuwjaars-recepties

Trots op de resultaten en het personeel? Dank iedereen voor zijn inzet en hef het glas om een mooi jaar! Het GrachtenAtelier is de ideale locatie voor vele bedrijven omdat wij midden in Nederland gevestigd zijn, aan de prachtige Oudegracht met uitzicht op de Domtoren.

Lees meer 

Begrafenis receptie 

Op een informele, stijlvolle en bourgondische manier afscheid nemen van een dierbare vriend of familielid. Het is een fijne gedachte om het afscheid te organiseren op een plek die aansluit bij het leven van de overleden dierbare.

Lees meer