Sit-down dinners


Voor groepen van 8 tot en max 48 pers bieden wij een Sitdown Dinner aan. Afhankelijk van het aantal personen, bepalen wij de tafelindeling. Maximaal kunnen er 32 pers aan een lange tafel bij ons dineren. Is de groep groter dan maken we er een restaurant opstelling van met tafels van 4 tot 6 personen.

Onze keuken gaat elke uitdaging aan. Afhankelijk van het thema en budget komen wij met een voorstel op maat en zullen wij er alles aan doen om de avond verrassend, plezierig en inspirerend te laten verlopen! Gastvrijheid staat bij ons heel hoog in het vaandel en zit in ons familiebloed! Heeft u dieetwensen geef u wensen aan en wij kunnen elk menu aanpassen.

Een vergadering of workshop afsluiten met een 3 gangen diner is mogelijk bij het GrachtenAtelier al voor € 27,50 p.p. Dit diner is afgestemd op het seizoen en daarbij kunnen wij rekening houden met alle dieetwensen.

Daarnaast bieden wij voor € 37,50 ex btw p.p. diverse 4 gangen diners aan gekoppeld aan een thema zoals Frans, Italiaans, Hollands of gekoppeld aan het seizoen. Willen jullie exclusief en uitgebreid dineren, dan is het 6 gangen surprise menu van de chef een echte aanrader voor € 65,00 p.p. ex btw

Instagram

Informatie


Aantal personen:

8-48

Tijdsduur:

Prijs:

Vanaf € 27,50 excl. BTW P.P

Inclusief:

Locatie en professionele begeleiding