Sit-down dinners


Voor groepen van 15 tot en max 32 pers bieden wij een Sitdown Dinner aan. Afhankelijk van het aantal personen, bepalen wij de tafelindeling. Maximaal kunnen er 32 pers aan een lange tafel bij ons dineren. Is jullie groep groter? Bekijk dan onze walking dinners.

Let op: in de maand december gaan wij uit van minimaal 20 betalende personen.

Onze keuken is van veel markten thuis en dit is te merken in de kwaliteit van het eten. Bij onze sitdown diners kan je kiezen uit een Italiaans diner, een 6 gangen chef diner, een Mediterraans diner en een Comfort food diner.

Bij onze Italiaans diner hebben we veel te bieden. Overheerlijke pasta’s, tiramisu en andere Italiaans gerelateerde gerechten. Ideaal voor de liefhebber en dit voor €39,50 p.p.

Onze 6 gangen chef diner is een luxe diner met de specialiteiten van de chef. Je kan hier denken aan heerlijke, unieke gerechten met bijvoorbeeld een moleculaire twist. Je wordt zes gangen lang verwend door onze chef-kok en dit voor €65,00

Heerlijke tapas en een gezellige sfeer dit past precies bij ons Mediterraans diner. Verrukkelijke happen uit verschillende landen uit de Mediterraanse streek. Proef bij dit diner verschillende keukens en laat je voor maar €39,50 excl. Btw p.p. verrassen door de kok.

Bij het Comfort food diner komen al je guilty pleasures samen. Verrukkelijke gerechten die iedereen stiekem wel lekker vindt. Een luxe hamburger, chocolade fontein met marshmallows, noem het op en wij hebben het. Voor €39,50 heb je de lekkerste gerechten die op speciale wijze worden bereid.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

15-35

Tijdsduur:

Prijs:

Vanaf € 35,50 excl. BTW P.P

Inclusief:

Locatie en professionele begeleiding