Stadsgezichten Schilderworkshop


Of het nu de Domtoren, Erasmusbrug, het Paleis aan de Dam of de stadspoort van Amersfoort is, deze Hollandse pronkstukken zien we graag! Maar om nu steeds met de auto of de trein ernaartoe te rijden is voor vele van ons erg ver..

Een mooie foto in huis dan? Maar dat is ook zo standaard.

Wij hebben de oplossing! Kom gezellig bij ons een van deze Nederlandse skylines maken.

Met een kopje koffie, kwasten, en verf in de aanslag gaan we een van deze prachtige gebouwen maken! De schilderijen maken we in de vrolijke en uitbundige stijl van Herman Brood, met felle kleuren en dikke lijnen wordt het een prachtig en gezellig schilderij.

Wij kunnen niet wachten tot jullie een van deze steden komen schilderen. Het wordt een beetje van ons en veel creativiteit van jullie!

Instagram

Informatie


Aantal personen:

5-100 personen

Tijdsduur:

2 uur

Prijs:

€ 29,34 excl. btw P.P.
€ 35,50 incl. btw P.P.

Inclusief: 

  • Locatie,
  • Materialen,
  • Professionele begeleiding

Wat bieden wij:


MAAK JE EIGEN UNIEKE KUNSTWERK


De Stadsgezichten stijl is een vorm van semi-abstracte kunst waarbij de schilder het schildersdoek gebruikt om een ode te brengen aan zijn of haar favoriete stad! De techniek die we gebruiken gaat hand in hand met die van Herman Brood en de Cobra periode. Cobra stond bekend om zijn rebelse kunstenaars die afkomstig warren uit Copenhagen, Brussel en Amsterdam. 

Deze workshop is geklad, geklets en geklodder. Cobra stond namelijk voor het pure in een kunst vorm. Het was afzetten tegen alle regels die de schilderkunst beperkte tot en met de Tweede Wereldoorlog.

Deze schilderijen zijn bont, vrolijk, en zullen je altijd een leuk aandenken geven aan deze dag wanneer je weer eens een blik op de muur werpt waar dit prachtige kunstwerk hangt.

TIPS


Ondanks dat je van ons een schort aan krijgt, raden wij je aan om niet in je nieuwste outfit naar de workshop te komen. Meer weten over de Stadsgezichten workshop? Neem dan gerust contact met ons op.

Workshop combinaties


Action-painting_1

Action Painting

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier!

Lees meer

Wie-is-de-mol-1

Wie is de mol?

Het bekende tv programma Wie is de Mol is een spel vol opdrachten, uitdagingen en wantrouw. Dit is bij de versie van het GrachtenAtelier zeker niet anders.

Lees meer