Workshop sushi maken

Sushi is razend populair! Daarom bieden wij voor alle sushi liefhebbers leuke sushi workshops aan. De workshops sushi maken van GrachtenAtelier in Utrecht zijn het ideale uitje voor vriendengroepen, families en bedrijven. In een gezellige ‘familiesfeer’ leer je tijdens onze workshops diverse soorten sushi maken als Nigiri, Hosomaki, Futomaki en Uramiak. Je leert de technieken van het rollen en maken van de meest voorkomende sushi. Uiteraard geven wij er altijd onze speciale twist aan. Wil je een iets minder actieve workshop en al varend over de Utrechtse grachten genieten van heerlijke eigengemaakte sushi met een passend drankje? Dan is onze Sushi Sail Away helemaal wat voor jou.

Onze sushi workshops zijn het perfecte groepsuitje: toegankelijk voor iedereen, supergezellig en gevestigd op een mooie locatie in Utrecht. Combineer creatief en culinair! Ben jij benieuwd geraakt naar onze workshops sushi maken? Lees hier verder en boek direct online een van onze leuke sushi workshops. Uiteraard kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

  • De leukste sushi workshops van Utrecht
  • Gratis offerteaanvraag
  • De scherpste prijzen
  • Professionele begeleiding
  • Al vanaf 1 persoon te boeken
  • Unieke locatie
Bekijk al onze workshops in Utrecht
Sushi 03
Sushi 06

Sushi maken workshops in Utrecht

Onze sushi workshops zijn leerzaam, lekker en super gezellig! Op een mooie locatie in Utrecht leer je de technieken van het sushi rollen en geniet je maximaal van je eigen gemaakte sushi. De verschillende workshops lenen zich perfect als groepsuitjes voor bedrijven, vriendengroepen en families. Ga eens voor iets unieks: verras je personeel met een sushi workshop of verras je vriendin met een leuke workshop sushi maken voor de hele vriendengroep. De workshops zijn te reserveren vanaf 10 personen met een maximum van 100 personen. Ben je met minder dan 10 personen? Geen probleem! Onze Inloopworkshop Sushi is al te boeken vanaf 1 persoon. Je hebt minimaal 2,5 uur optimaal culinair plezier en genot. Voor de workshops zijn locatie, kookmaterialen, producten en professionele begeleiding inbegrepen.

Let’s cook together!

Wat ga je maken tijdens de sushi workshop?

Zoals de naam al aangeeft leer je tijdens onze workshops sushi maken. Er zijn echter heel veel verschillende soorten sushi. Gedurende de workshop leren wij jou zoveel mogelijk verschillende soorten sushi maken. Hieronder staan de sushi soorten die jij o.a. gaat maken.

1) Nigiri

Dit is het bekendste sushi type in Japan. De naam betekent letterlijk pakken of vormen in de hand. Bij dit sushi type wordt een klein bolletje rijst met de vingers gevormd en daar bovenop wordt een klein stukje rauwe vis gedrukt.

2) Futomaki

Futomaki is een ‘dikke’ rol met rijst en diverse ingrediënten, met nori aan de buitenkant.

3) Hosomaki

Tijdens de sushi workshop maken we ook een Hosomaki. Dit is een dunne rol met slechts één vulling.

4) Uramaki

Ook de Uramaki staat op het menu om te maken. Uramaki staat ook wel bekend als ‘inside-out’ sushi. Bij deze sushi wordt er meestal gebruik gemaakt van twee (of meer) soorten vullingen. De Uramaki bestaat van de binnenkant uit zowel vullen als zeewier.

Inloopworkshop Sushi

Sushi 07
Bekijk workshop

Culinaire Sushi Sail Away workshop

Sushi 05
Bekijk workshop

Culinaire Sushi workshop

Sushi 01
Bekijk workshop

Voor elke sushi fan!

Als echte sushi fan moet je eens in je leven zelf sushi hebben gemaakt! En wat is er leuker om deze unieke ervaring te delen met andere sushi fanaten. Boek eenvoudig en snel online een van onze unieke workshops en heb de tijd van je leven. Zeg nou zelf: wat is er leuker dan je eigen gemaakte sushi eten… Kom dus snel naar GrachtenAtelier in Utrecht!
Wij wensen je alvast ‘Itadakimasu’ oftewel, eet smakelijk toe!

 

Misschien vind je ook dit interessant?

https://www.grachtenatelier.nl/blackbox/

https://www.grachtenatelier.nl/bonbon-workshop/

https://www.grachtenatelier.nl/moleculaire-kookworkshop/

https://www.grachtenatelier.nl/italiaanse-kookworkshop/

https://www.grachtenatelier.nl/tapas-sail-away/