Escape dinner game


Aan lekker eten is geen ontsnapping mogelijk….

Heerlijk dineren in een losse setting met statafels en zitjes en tegelijkertijd een spannend spel spelen? Dit is mogelijk bij het GrachtenAtelier! Een avond vol heerlijke gerechten en opdrachten. Terwijl hersens kraken worden de gerechten geserveerd en gaan jullie als team de uitdaging aan om te kunnen ontsnappen. Wie speelt welk spel? Welke strategische zetten en tactische hoogstandjes worden er gespeeld. De spanning loopt hoog op en de klok tikt door. Welk team kraakt de code van de kluis en gaat er met de prijs vandoor?

Dit speldiner bestaat uit het oplossen van raadsels, puzzels, sloten en hersenkrakers en is teamwork de sleutel tot ontsnapping. Wie is de denker en wie is de speurneus? Bedenk samen de beste tactiek om te kunnen ontsnappen aan de afwasploeg! De avond ontsnappen met een escape goodiebag vraag naar onze mogelijkheden.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

30-100

Tijdsduur:

4 uur

Prijs All-In:

€ 75,00 excl. BTW P.P.
€ 79,50 incl. BTW P.P

Inclusief:

Locatie, drankjes en professionele begeleiding

Wat bieden wij:


– Walking diner met diverse mini voor- en hoofdgerechten
– Dessertbuffet
– 4 uur durende avond inclusief entertainment
– Professionele entertainers en koks
– Zaalhuur
– Spelmaterialen
– Unieke teambuilding
– Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
– Ruimte exclusief voor jullie gezelschap
– Bier, frisdrank en wijn

 Escape Dinner Game


Durf jij de uitdaging uit te gaan met jouw team? Escape Dinner Game is informeel walking dinner met leuke opdrachten om te ontspannen het uit dagelijkse leven! Wie kraakt de code van de bar? Wie kraakt de code van het fornuis? Komen de gerechten wel door of gaan jullie met een lege maag naar huis? Teamwork is de sleutel tot succes!