3x leuke uitjes voor koppels

3x leuke uitjes voor koppels

Wil jij er wat vaker uit met je vriend of vriendin, of heb je een koppel in gedachten dat wel een leuk uitje verdient? Of boek jij wel regelmatig leuke uitjes met je vriend of vriendin, maar raak je een beetje door de inspiratie heen? Bij het GrachtenAtelier verzorgen we de leukste workshops die regelmatig nieuwe vonken laten oplaaien! Leuke uitjes voor koppels vind je bij ons volop: het ligt er natuurlijk net aan wat jouw stijl is, en welke leuke uitjes met je vriend of vriendin jij graag wilt uitproberen.

Inspiratie is er in ieder geval genoeg. We hebben voor iedere voorkeur wat wils: laat je verrassen en boek online gemakkelijk leuke activiteiten voor koppels!

Leuke uitjes met je vriend of vriendin

Als je al een tijdje een relatie hebt, is het soms tijd om eens helemaal anders te doen. Even tijd met elkaar doorbrengen op een manier die je niet gewend bent, blaast je relatie nieuw leven in! Maar ook als je elkaar net kent, is het leuk om een creatieve workshop te boeken: deze leuke uitjes met je vriend of vriend plaatsen je significant other helemaal in een ander daglicht. Wedden dat jullie een hele leuke tijd gaan hebben samen bij het GrachtenAtelier?

Top 3 leuke activiteiten voor koppels bij het GrachtenAtelier

Welke leuke uitjes voor koppels werden de laatste tijd bij ons het meest geboekt? Doe inspiratie op en verras je liefste met een gezellig uitje. Of verras een ander stel met één van onze leuke uitjes voor koppels!

1) Piemels boetseren

Zin in een workshop met een spannend randje? Hebben jullie je altijd al verder willen verdiepen in het mannelijke geslachtsdeel? Dit is je kans! In deze hilarische workshop kneed je jouw eigen piemel van klei, en versier je hem naar eigen inzicht. Je steekt er ook nog eens iets van op: tijdens de workshop vertellen we je namelijk ook allerlei interessante feitjes over de penis! Wisten jij en je partner dit allemaal al, of spijkeren jullie nog wat bij? Wie weet komt het later nog van pas… 😉

Boek deze workshop

2) Bob Ross schilderen

Houden jullie allebei wel van een beetje gekkigheid, en willen jullie graag op een ontspannen manier je creatieve kant verkennen? Eén van onze leukste uitjes voor koppels is zonder meer de Bob Ross schilderworkshop! Make love to the canvas and let it flow: deze hippie schilderkunstenaar leert je laag voor laag een echt landschapschilderij op te bouwen. Zie hoe je vriend of vriendin zich ontpopt tot een ware artiest en verras elkaar met je creaties. Om de sfeer er alvast een beetje in te krijgen, krijgen jullie allebei een lekker gekke Bob Ross afropruik op. Dat wordt lachen!

Boek deze workshop

3) Bonbons maken

Zijn jullie allebei wel smulpapen, en houden jullie met name van chocola? Eén van onze leuke uitjes voor koppels die van lekker eten houden, draait volledig om de lekkerste creaties van chocola. We hebben het natuurlijk over bonbons! We leren je de geheimen van een goede bonbons en laten je kennismaken met de lekkerste smaken en texturen. Daarna ga je je eigen exemplaren maken, die natuurlijk na afloop aan elkaar kunt laten proeven. Je wist toch dat de liefde van de man (én van de vrouw!) door de maag ging? Na deze workshop laat hij of zij je écht niet meer gaan!

Boek deze workshop

Tip: deze workshop nog wat spannender maken? Je kunt bij ons ook Erotische bonbons maken!

Draai gezellig mee in één van onze inloop workshops

Een workshop speciaal voor twee personen organiseren werkt niet echt. Leuke uitjes met je vriend of vriendin alleen kosten geld! De kosten en de voorbereidingstijd lopen te hoog op als je maar voor een klein gezelschap alles klaar moet zetten. Leuke uitjes voor koppels vinden bij ons dus altijd in gezelschap plaats. Je krijgt je eigen werkstation in een grotere ruimte waarin meerdere kleine groepjes en individuen meedoen aan de workshop. Met z’n tweetjes, maar toch onderdeel van een grotere groep!

Dit alles wordt georganiseerd onder het mom van ‘inloop workshops’: workshops die voor gemengde groepen worden gegeven, op vaste tijdstippen.

De voordelen van een inloop workshop?

  • Een voordelige manier om met z’n 2 aan een workshop mee te doen
  • Leuke, ongedwongen setting
  • Nieuwe mensen leren kennen
  • Drankjes worden verzorgd; hapjes zijn bij te boeken.

Leuke uitjes voor koppels cadeau geven

Heb jij een stel in gedachten dat je graag een leuk uitje voor koppels cadeau wilt geven? Een stel dat net getrouwd is, of juist een zware periode te verwerken heeft gehad? Bij het GrachtenAtelier hebben we nu ook een cadeaubon, waarmee je ieder stel zo’n leuke ervaring cadeau kunt doen!

Onze cadeaubon

Meer inspiratie?

Wil je jouw vriend of vriendin op een unieke manier verrassen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Of wil je misschien voor een grotere groep een leuke activiteit op poten zetten? Wat je idee ook is, wij willen je er graag bij helpen. Neem contact met ons op, vertel ons je bedoeling en we kunnen altijd samen iets leuks organiseren! Leuke uitjes voor koppels, bedrijven, families: voor alles kun je bij het Grachtenatelier terecht.

Neem contact met ons op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?