3x de leukste mannen uitjes

3x de leukste mannen uitjes

Een dagje eropuit met de kerels? Echte mannen uitjes steken vaak toch net even anders in elkaar dan de gemiddelde activiteiten waar vrouwen voor gaan. Je hoeft niet aan te komen met lekker fröbelen, of andere zaken waar je al te veel geduld voor nodig hebt: mannen willen gewoon tijd met elkaar doorbrengen, slap ouwehoeren en op tijd aan de pils. Tenzij… je er nog één van onze typische mannen activiteiten tussendoor gooit!

Wat inspiratie nodig voor leuke uitjes voor mannen? Wij hebben de leukste mannen uitjes bij het GrachtenAtelier voor je verzameld. Zeker weten dat je hier wat inspiratie voor je volgende mannen uitje tussen vindt!

Boek een workshop voor mannen

Dé manier om je mannen uitje een echte boost te geven, is om je groep een gezamenlijk doel te geven. Een leuke workshop voor mannen kan je dat geven! Een mooi kunstwerk maken, een lekkere maaltijd koken, noem de mogelijkheden maar op. Samen aan de slag om iets moois te maken verbindt, en geeft alle kerels een mogelijkheid om hun skills te tonen. Bij een workshop voor mannen komen al die dingen samen: het perfecte agendapunt voor een mannen uitje dus!

1) Verbeter je kookskills

Echte mannen houden van lekker eten. De liefde van de man gaat toch echt door de maag! Bij de meeste mannen uitjes is er wel een vorm van eten aanwezig, maar je eigen eten klussen is toch wel heel iets anders. Bij de leukste mannen uitjes ontdek je zelf de lekkerste gerechten en neem je de recepten mee naar huis. Om er iemand anders mee te verrassen!

Bij het GrachtenAtelier vind je altijd een workshop voor mannen waarbij je jouw kookskills aan kunt scherpen. Kies uit verschillende interessante keukens, zoals de Italiaanse. Of ga voor een breder aanbod uit de Méditerranée!

Workshop Italiaans koken Workshop Mediterraan koken

2) Lekker smijten met verf

Alle frustraties van het afgelopen jaar eruit gooien? Doe het eens op een creatieve manier en maak er een abstract kunstwerk mee! De workshop Action Painting is één van onze meest geboekte mannen activiteiten: geen enkele vent vindt een beetje ouwehoeren met verf namelijk een straf. De ideale workshop voor mannen die niet bang zijn om hun creatieve kant te tonen!

Workshop Action painting

3) Schilderen met een vrolijke verrassing

Als je jouw gezelschap kunt overtuigen om een schilderworkshop te gaan volgen, hebben we er ook nog wel eentje met een pikant randje. Met verrassingselement! Wat dacht je van een mannen uitje waarbij er ineens een bloedmooie vrouw als naaktmodel komt opduiken? Jazeker, bij het GrachtenAtelier hebben we ook schilderworkshops met een twist!

En zijn jullie meer van de mannen? Dan kunnen we natuurlijk ook een mannelijk naaktmodel voor jullie regelen!

Workshop Naaktmodel schilderen

Meer mannen activiteiten

Deze drie opties zijn natuurlijk niet de enige mannen activiteiten die we in ons assortiment hebben. Voor mannen uitjes hebben we nog veel meer leuke ideeën! Lekker kleien, creatief bezig met eten, of varen over de Utrechtse grachten? Het kan allemaal. Overleg gerust eens met ons creatieve team en laat je inspireren voor jouw mannen uitje!

Neem contact op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?