Cadeau voor je beste vriendin?

cadeau beste vriendin

Is je beste vriendin jarig? Heeft ze een mooie mijlpaal behaald? Of is er geen speciale gelegenheid en zoek je gewoon een cadeau voor je beste vriendin om te laten weten dat je haar waardeert? Soms is het best lastig iets origineels én persoonlijks te verzinnen. Geen paniek, we helpen je met plezier op weg! In deze blog delen we vijf, naar ons idee, superleuke potentiële cadeaus voor jouw beste vriendin.

Tip #1: Een workshop

Ja, dat is natuurlijk een open deur. Waarom verder zoeken, als je een leuke workshop cadeau kunt geven! Wij bieden allerlei verschillende culinaire en creatieve workshops aan, op de mooiste locatie van Utrecht: aan de Oudegracht in hartje centrum! Dus ook perfect te combineren met een uurtje winkelen of een etentje én bereikbaar met het openbaar vervoer.

Leuke workshops om je beste vriendin cadeau te doen zijn:

 • De Bob Ross schilderworkshop voor de natuurliefhebber
 • De workshop gekke dieren schilderen voor de vriendin die van dieren houdt
 • De workshops piemel boetseren voor de vriendin die wel iets meer avontuur kan gebruiken
 • De Stadsgezichten schilderworkshop voor de vriendin die gaat verhuizen
 • De workshop bonbons maken voor de chocoholic

  workshop-cadeau-voor-je-beste-vriendin

  Wil je je vriendin zelf haar cadeau uit laten kiezen? Dat kan ook! We bieden namelijk digitale workshop cadeaubonnen aan.

  Bestel een workshop cadeaubon

  Tip #2: Een sieraad

  Als je ervan overtuigd bent dat je weet wat jouw beste vriendin mooi vindt, is een sieraad een perfect cadeau. Kies bijvoorbeeld een hangertje aan een kettinkje met een speciale betekenis. Een link naar iets dat voor jullie vriendschap staat, of juist iets wat jou aan haar doet denken. Een kompas van zilver of goud, omdat ze altijd zo goed weet welke kant ze op moet, een bepaalde edelsteen die bij haar karakter past of gewoon een hartje, dan zit je altijd goed.

  Tip #3: Een fotoboek

  Niets is zo persoonlijk als een fotoboek vol met foto’s van alles wat jullie samen hebben meegemaakt. Je kunt dit online maken, maar misschien past een plakboek met uitgeprinte foto’s nog wel beter bij jullie. Dan kun je met handgeschreven teksten het boek nóg persoonlijker maken. Denk hierbij ook ‘out of the box’: zijn er songteksten die je met haar associeert? Kun je misschien een aantal lijstjes bedenken, zoals de top 10 meest hilarische momenten die jullie samen beleefd hebben of een bucketlist voor alles wat je nog met haar wilt doen?

  Tip #4 Een activiteit

  Naast een workshop zijn er natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten die je je beste vriendin cadeau kunt doen. Een avondje naar de bios, dagje sauna of pretpark of weekendje weg bijvoorbeeld. Is je vriendin een avontuurlijk type? Wat dacht je dan van samen bungeejumpen, parachutespringen of met een luchtballon vliegen?

  Tip #5 Een gepersonaliseerd cadeaupakket

  Wat je geeft is natuurlijk een beetje afhankelijk van de gelegenheid. Maar wat deze ook is: je kunt altijd een leuk samengesteld cadeaupakket verzinnen. Gaat je vriendin bijvoorbeeld samenwonen of verhuizen? Dan kan een pakketje bestaan uit: een plant, een fotolijst met een foto van jullie twee, een aantal (geurkaarsen) en mooie theedoeken. Voor een verjaardag kun je bijvoorbeeld het sieraad van de tweede cadeautip in een pakketje verpakken met andere cadeaus die bij je vriendin passen, zoals een mooi boek en eten en drinken waar ze van houdt. Of wat dacht je van een combinatie van alle bovenstaande tips in één pakket? 😉 Een cadeaubon voor een activiteit is zo gemaakt.

  Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wij krijgen helemaal zin om onze eigen beste vriendin een mooi cadeau te geven terwijl we dit schrijven. Genoeg inspiratie en altijd een goede reden te verzinnen, toch? 😉

  Vraag naar de mogelijkheden
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?