De leukste bedrijfsuitjes in regio Utrecht

Een bedrijfsfeestje is een mooie manier om al het harde werk van je collega’s te te belonen. Daarnaast stimuleer je het groepsgevoel en zorg je voor een goede sfeer onderling. Maar hoe bedenk je ieder jaar weer een idee om het feest van het jaar ervoor te overtreffen? En het organiseren van een bedrijfsfeest is ieder jaar weer veel werk. Want wat past bij je collega’s? Wat zijn de mogelijkheden kwa budget en regio?

Bij GrachtenAtelier Utrecht ben je in goede handen voor het organiseren van een ontzettend leuk bedrijfsfeestje! Onze ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten in combinatie met onze unieke activiteiten zorgen ervoor dat we een onvergetelijk bedrijfsfeest neer kunt zetten. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De leukste bedrijfsuitjes in de regio Utrecht

Voor een geweldig bedrijfsuitje zit je bij GrachtenAtelier in Utrecht op de juiste plek! Wij zorgen ervoor dat het een bedrijfsfeestje wordt waar nog weken over na wordt gepraat. Het enige dat jij nog moet doen is het meest geschikte uitje voor jou en je collega’s te vinden.

Ons gevarieerde aanbod aan workshops zal zonder twijfel aansluiten bij de wensen en behoeften van je collega’s. Onze workshops zijn namelijk geschikt voor iedereen. Zowel voor jong en jong en voor kleine en grote groepen. Wat zeker is: onze workshops zijn origineel en ontzettend leuk!

Culinaire en creatieve workshops

Je kunt bij ons terecht voor de leukste workshops op culinair en creatief vlak, ideaal om samen met al je collega’s aan de slag te gaan en elkaar nog beter te leren kennen!

Denk bijvoorbeeld aan het deelnemen aan een kookworkshop met z’n allen. Hiervoor hoeft niet eens iedereen te kunnen koken om toch een leuke dag te hebben. Je kunt deze kookworkshops boeken in verschillende varianten, waaronder Italiaans of Mediterraans. Bedrijfsuitje in de zomer? Dan kun je er ook voor kiezen om gezamenlijk tapas te maken en deze te nuttigen op onze Tapas boot of -sloep door de prachtige grachten van Utrecht.

Wanneer jullie van chocolade houden, kun je ervoor kiezen om bonbons te maken. En daarna natuurlijk gezamenlijk opeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Zijn jullie competitief ingesteld? Neem het tegen elkaar op in een foodbattle. Hierbij maak je teams die vervolgens een black box met ingrediënten krijgen waarmee ze het lekkerste- en ook nog eens best uitziende gerecht moeten bereiden. Gegarandeerd veel plezier en strijd!

Zijn je collega’s creatief ingesteld? Dan kun je er ook met z’n allen voor kiezen om lekker creatief aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Action Painting waarbij niets te gek is of ga schilderen als Bob Ross. Hierbij ga je met pruik en al verkleed als deze legendarische schilder en probeer je de mooiste landschappen te schilderen. Aan het einde zul je verbluft staan van je eigen skills!

Op zoek naar iets met meer spanning? Je kunt er ook voor kiezen om met je collega’s een naaktmodel na te schilderen. Op het eerste oog lijkt het een onschuldige creatieve sessie. Totdat het naaktmodel binnen komt lopen…

Waar je ook voor kiest, bij GrachtenAtelier kun je met al je collega’s terecht voor een leuke en unieke activiteit. Deze kun je afsluiten met een hapje en een drankje op een van onze schitterende locaties in het centrum van Utrecht.

Online workshops

Is het wegens Corona niet mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren? Geen probleem, het is bij ons ook mogelijk om een workshop online te volgen. Wij zenden het live uit vanuit Utrecht terwijl jullie het thuis of vanaf de werkvloer kunnen volgen!

Hulp nodig bij het organiseren van een bedrijfsfeestje?

Ons personeel is ontzettend gastvrij en kan je helpen bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeestje. Je vindt ons in hartje Utrecht op een prachtige locatie aan de grachten. Onze twee locaties zijn uniek en perfect geschikt voor een geslaagd en onvergetelijk bedrijfsuitje.

Bekijk snel onze mogelijkheden of neem contact op voor vragen of meer informatie.

Contact opnemen
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?