Het leukste bedrijfsuitje van Utrecht!

bedrijfsuitje utrecht

Organiseer je een bedrijfsuitje in Utrecht? Plan dan een stop bij GrachtenAtelier! Wij bieden allerlei verschillende creatieve en culinaire workshops aan op een prachtige locatie aan de Oudegracht in de binnenstad. Samen bezig zijn zorgt voor nieuwe herinneringen en leuke onderlinge gesprekken. Een absolute succesformule voor teambuilding!

We bieden ruimte aan groepen van 12 tot wel 150 mensen. Ook geschikt voor internationale gezelschappen, want onze workshops zijn ook in het Engels te boeken.

Bekijk onze creatieve workshops Bekijk onze culinaire workshops

Voordelen van een workshop als bedrijfsuitje

Het is altijd goed voor de connectie tussen collega’s om buiten de werkplek herinneringen te maken. Daarnaast heb je vaak andere gesprekken wanneer je je in een andere omgeving bevindt. Wanneer je allemaal met je handig bezig bent geldt dit extra. Ook collega’s die het normaal gesproken lastig vinden een praatje te maken, hebben nu iets concreets om over in gesprek te gaan. Zo organiseer je een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is.

Toplocatie in het centrum

Een betere locatie voor jouw bedrijfsuitje in Utrecht is er niet. GrachtenAtelier zit in hartje centrum, aan de Oudegracht, ter hoogte van Utrecht Centraal. Je wandelt er met je collega’s gerust gezellig naartoe. Kom je liever met de auto? Om de hoek zit een parkeergarage. Dankzij de toplocatie combineer je een bezoek aan het GrachtenAtelier ook makkelijk met een mooie stadswandeling of andere activiteit in het centrum. Zo is de Domtoren nog geen 5 minuten lopen.

Ruim aanbod workshops

Voor ieder gezelschap bieden we passende workshops aan. Wist je dat je kunt reserveren voor groepen van 12 tot wel 150 medewerkers? Je kunt kiezen uit een ruim aanbod culinaire en creatieve workshops. Zo kies je altijd de workshop die het beste bij jou en je collega’s past.

creatieve workshops

Creatieve workshops

Kom schilderen of boetseren en boek voor jou en je collega’s een creatieve workshop. We bieden meer dan tien verschillende workshops aan. Leer bijvoorbeeld schilderen als iconen Bob Ross, Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Theo Broeren, of ga naar huis met je eigen geboetseerde kunstwerk!

Bekijk onze creatieve workshops
culinaire workshops

Culinaire workshops

Naast schilderen en kleien, kun je bij GrachtenAtelier ook dingen creëren met eten! Ga je voor iets simpels, zoals bonbons maken of Italiaans koken? Of ga je liever nog een stapje verder met bijvoorbeeld onze Food Battle, waarbij collega’s het in teamverband tegen elkaar opnemen. Wie heeft het hoogste culinaire IQ?

Onze Tapas Sail Away is ook een erg populair bedrijfsuitje in Utrecht. Tijdens de workshop zelf maak je in kleine groepjes verschillende overheerlijke tapas, om deze vervolgens al varend door de grachten van Utrecht op te eten. Onder het genot van een drankje natuurlijk! Zo zie je ook nog eens de mooiste plekjes van de stad vanaf het water. Een ervaring om nooit te vergeten.

Bekijk onze culinaire workshops

Arrangementen

Al onze workshops boek je eenvoudig via onze website. Tijdens dit proces kun je ook aanvinken van welk arrangement je gebruik wilt maken om je bedrijfsuitje compleet te maken. Standaard bieden we al onze workshops met een ‘basisarrangement non-alcoholisch’ aan, met een onbeperkt aantal non-alcoholische drankjes. Met een simpele muisklik bereid je dit uit met alcoholische drankjes, gebak, lunch of borrelhapjes.

Bedrijfsuitje Utrecht bij GrachtenAtelier

Zoals je kunt lezen is GrachtenAtelier the place to be voor een bedrijfsuitje in Utrecht. Heb je specifieke wensen? Of ben je nog een beetje zoekende naar wat passend is voor jouw gezelschap? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben veel ervaring met bedrijfsuitjes, klein én groot, en denken graag met je mee voor de ideale invulling. Maatwerk is altijd mogelijk!

Neem contact op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?