Originele workshops voor familie uitjes

Een uitje met de complete familie. Eindelijk weer eens de hele familie bij elkaar op een familiedag. Na maanden plannen heeft iedereen eindelijk een gaatje in de agenda gevonden. Gezellig met oma en opa, neefjes en nichtjes en verre ooms en tantes die je al tijden niet hebt gezien. Maar wat gaan jullie doen tijdens de familiedag?

Nu de datum is geprikt, is het tijd om het leukste uitje voor de hele familie te vinden. Je wilt het natuurlijk iedereen zo goed mogelijk naar de zin maken, zowel jong als oud. Je wil daarnaast dat ze zich allemaal kunnen vermaken en dat het een dag om niet snel te vergeten wordt.

Bij GrachtenAtelier vind je de leukste activiteiten voor een familieuitje. Kijk hieronder voor een greep uit de leuke en originele activiteiten die wij aanbieden.

De leukste familie uitjes van Nederland

Voor een geweldig uitje voor het hele gezin of de hele familie zit je bij GrachtenAtelier in Utrecht op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat je familiedag een dag wordt om nooit meer te vergeten. Er met z’n allen op uit voor de leukste activiteiten en memorabele avonturen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het meest geschikte uitje voor de familie te vinden.

Ons gevarieerde aanbod aan workshops zal zonder twijfel aansluiten bij de wensen en behoeften van je familie. Onze workshops zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud en voor grote en kleine groepen. Wat vaststaat is dat onze workshops origineel en ontzettend leuk zijn!

Culinaire en creatieve workshops

Je kunt bij ons terecht voor culinaire en creatieve workshops, ideaal om met de hele familie aan de slag te gaan.

Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop. Je hoeft niet te kunnen koken om een leuke dag te hebben met een kookworkshop. Je kunt deze workshops in veel verschillende varianten boeken, waaronder Italiaans en Mediterraans.

Wanneer er veel familieleden van chocolade houden, kun je ervoor kiezen om bonbons te maken met de hele familie! En daarna natuurlijk gezamenlijk opeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Zijn jullie competitief ingesteld? Neem het tegen elkaar op in een foodbattle. Hierbij maak je teams die vervolgens een black box met ingrediënten krijgen waarmee ze het lekkerste- en ook nog eens best uitziende gerecht moeten bereiden. Gegarandeerd veel plezier en strijd!

Is je familie nogal creatief ingesteld? Je kunt er ook met z’n allen voor kiezen om lekker creatief bezig te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Action Painting waarbij niets te gek is of Stadsgezichten schilderen, waarbij je jouw favoriete stad kleurrijk tot leven laat komen. En creëer de mooiste kunstwerken.

Naast schilderen kun je ook kiezen om met het hele gezin te gaan boetseren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen uit het boetseren van dieren; leuk voor alle leeftijden!

Waar je ook voor kiest, bij GrachtenAtelier kun je met je hele familie terecht voor een leuke activiteit met aansluitend een hapje en drankje. En dat allemaal op een schitterende locatie in het centrum van Utrecht.

Hulp nodig bij het organiseren van een familiefeest?

Ons personeel is ontzettend gastvrij en kan je van A tot Z helpen een onvergetelijk familie uitje te organiseren. Wij zijn gelegen in hartje Utrecht op een mooie locatie aan de grachten. Onze locaties zijn uniek en perfect geschikt voor een geslaagd en onvergetelijk familiefeest.

Bekijk snel onze mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie of vragen.

Contact opnemen
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?