Indoor activiteiten voor volwassenen? Boek deze workshops!

indoor activiteiten volwassenen

Of je nu een personeelsuitje, familiedag of een vriendinnenweekend organiseert: als je in Nederland blijft, moet je altijd rekening houden met het weer. Zeker als je op de lange termijn aan het plannen bent, kan het weer altijd tegenvallen. En dus is het slim om minstens één element in je dagje uit binnen te laten plaatsvinden. Welke indoor activiteiten voor volwassenen bij ons het populairst zijn? Wij brengen je graag op ideeën!

Indoor activiteiten in Utrecht

Je kunt natuurlijk gaan bowlen of karten als je op zoek bent naar indoor activiteiten in Utrecht, maar wat ons betreft zijn die opties een beetje passé. Dat heeft iedereen inmiddels al een keer gedaan! Veel leuker is het om iets te gaan doen wat voor iedereen nieuw is, en waarbij je echt creatief aan de slag mag. Bij het GrachtenAtelier organiseren we daarom indoor activiteiten in Utrecht waar je lekker aan de klus mag: in ons creatieve atelier, of in onze kookstudio!

Populaire indoor activiteiten volwassenen

Wij inspireren je graag met de leukste indoor activiteiten voor volwassenen. We hebben een ruim aanbod originele workshops voor je klaarstaan, waarmee je je rustig een middag of een avond binnen kunt vermaken! Je kunt rekenen op professionele begeleiding: zowel op culinair als op creatief vlak hebben we altijd enthousiaste hosts voor je klaarstaan, die je activiteit tot een groot succes maken.

Welke indoor activiteiten voor volwassenen het meest geboekt worden?

Food battle

In teams strijden om de eer in een heuse Food Battle: hoe leuk is dat? Nee, natuurlijk gaan we niet met eten gooien: we gaan jullie culinaire capaciteiten op de proef stellen! Blindproeven, creatief koken, snijtechnieken, presentatieskills: het komt allemaal aan bod. In elke ronde vallen er punten te verdienen en aan het einde gaan we zien wie de winnaar wordt. Wie mag zich hét Foodie Team van de dag noemen?

Food Battle boeken

Action painting

Even lekker alles eruit gooien? In deze workshop mag je al je diepste gevoelens en frustraties op het doek uitleven. Eén van onze meest kliederige indoor activiteiten voor volwassenen: werkelijk alles komt onder de verf te zitten. Natuurlijk beschermen we je kleding wel! Lukt het jou om je onderbewuste hersenkronkels om te zetten tot abstracte kunst? Zeker weten dat jullie lol gaan hebben bij deze indoor activiteit voor volwassenen!

Action painting boeken

Mystery cooking

Stel: je krijgt een aanrecht vol ingrediënten gepresenteerd en moet daar een lekker gerecht van maken. Lukt het jou en je team dan om iets culinairs op tafel te toveren? Natuurlijk krijg je wel hulp van onze topchefs. Deze workshop is één van onze favoriete indoor activiteiten voor volwassenen, omdat je er echt je creatieve kant mee moet laten zien. En je eigen creaties kun je in groepsverband vervolgens lekker opeten!

Mystery cooking boeken

Bob Ross schilderworkshop

Dé indoor activiteit van Utrecht: creatief schilderen à la Bob Ross! Bekend van tv: met deze workshop zijn we zelfs een keer op RTL4 te gast geweest. Zet je Bob Ross pruik op en bouw een landschapschilderij laag voor laag op, net zoals dit beroemde jaren 70 icoon. Make love to the canvas, relax, let it flow and think like the water: creatief schilderen is echt één van de leukste indoor activiteiten met volwassenen!

Bob Ross schilderworkshop boeken

Toch mooi weer?

Dan kunnen we ook een culinaire workshop voor je verzorgen, waarvan je een deel lekker buiten op de boot doorbrengt. Met onze Tapas Sail Away ga je eerst lekker in de keuken aan de slag om de mooiste tapas te maken, en ga je ze daarna lekker opsmikkelen terwijl je door de grachten van Utrecht vaart.

Tapas Sail Away boeken

Jouw adres voor de leukste indoor activiteiten

Het GrachtenAtelier is jouw adres voor de leukste indoor activiteiten in Utrecht. Welk weer het ook is, onze creatieve en culinaire workshops vinden plaats op één van de mooiste plekjes van Utrecht: aan de Oudegracht. Bij slecht weer in één van onze prachtige werfkelders, en als het weer het toelaat kun je ook al varend genieten op de Oudegracht zelf!

Meer inspiratie nodig? Naast de bovengenoemde indoor activiteiten voor volwassenen hebben we nog veel meer leuke workshops voor je klaarstaan.

Culinaire workshops Creatieve workshops

Moeite met kiezen?

Ons creatieve team denkt graag met je mee. Wat is jullie groepssamenstelling, welke likes en dislikes zijn er? Samen komen we altijd tot een leuke set indoor activiteiten, die alle volwassenen wel kunnen waarderen! Daar kun jij dan weer uit kiezen, of een gevarieerd programma mee samenstellen. Ook indoor is er altijd iets leuks te verzinnen!

Neem contact met ons op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?