De leukste kookworkshops

Heerlijk samen de keuken in, live in de mooie kookstudio van onze Werfkelder of online. Beleef een heerlijke, leerzame en vooral gezellige avond of middag door samen de keuken in te gaan en heerlijke gerechten te maken. Je hoeft absoluut geen chef-kok te zijn. Onze professionele begeleiders staan altijd aan je zijde om je te helpen. We hebben een groot aanbod aan verschillende kookworkshops, zodat we voor elke gelegenheid een passend evenement hebben. Bruiloften, verjaardagen, bedrijfsuitjes of andere aangelegenheden, als er behoefte is aan een leuke, culinaire bezigheid dan kun je bij ons terecht. Wij maken er een avond van die je niet snel zal vergeten! Bekijk hier al onze kookworkshops of lees op deze pagina alles over onze kookworkshops.

Hoe zit dat dan voor onze buitenlandse familie, vrienden of collega’s? Geen probleem! Onze online workshops zijn ook in het Engels beschikbaar!

Welke verschillende kookworkshops hebben jullie?

Hoe wij jullie kunnen bedienen? Wij hebben een grote verscheidenheid aan leuke, unieke kookworkshops. Zo kunnen wij voor iedere gelegenheid een passend evenement maken. Geef je wensen door en wij maken er een onvergetelijke avond van.
Onze kookworkshops zijn geschikt voor verschillende niveaus. Je hoeft echt geen chef-kok te zijn om een leuk gerecht in elkaar te zetten. Bovendien zijn wij er om je te helpen.

Culinaire workshops

Vega Mystery Cooking

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Bonbons maken

€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 39,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Food Battle

€ 84,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop High tea

€ 44,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop Italiaans Koken

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Mediterrane kookworkshop

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Tapas Sail Away

€ 90,00 p.p. incl. btw

Wat onze klanten zeggen over onze kookworkshops

Kookworkshops van Grachtenatelier

‘Mooie locatie, verse producten en veel passie voor het kookvak. We hebben veel gelachen en heerlijk ontspannen avond gehad!’

– Bregtje Jansen

Sushi workshops van Grachtenatelier

‘Leuke bonbon workshop gevolgd bij het GrachtenAtelier De bonbons waren erg lekker en goed gelukt. Met dank aan de chef, Jacqueline Backers, die alles goed uitlegde!’

– Emma Jeurnink

Onlineworkshops van Grachtenatelier

‘Ondanks het feit dat de workshop online was, was het superleuk! Materialen dik voor mekaar en een instructeur die er een gezellig geheel van wist te maken’

– Anja de Groot

Boek onze kookworkshops direct online of vraag vrijblijvend een offerte op. Heb je vragen? Bel ons dan gerust op 0681013989, wij vertellen je graag meer over onze workshops.

Neem contact op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?