De leukste (online) kookworkshops

Heerlijk samen de keuken in, live in de mooie kookstudio van onze Werfkelder of online. Beleef een heerlijke, leerzame en vooral gezellige avond of middag door samen de keuken in te gaan en heerlijke gerechten te maken. Je hoeft absoluut geen chef-kok te zijn. Onze professionele begeleiders staan altijd aan je zijde om je te helpen. We hebben een groot aanbod aan verschillende kookworkshops, zodat we voor elke gelegenheid een passend evenement hebben. Bruiloften, verjaardagen, bedrijfsuitjes of andere aangelegenheden, als er behoefte is aan een leuke, culinaire bezigheid dan kun je bij ons terecht. Wij maken er een avond van die je niet snel zal vergeten! Bekijk hier al onze kookworkshops van Mystery Cooking en Moleculair Koken tot Sushi Maken of een heuse Food Battle of lees op deze pagina alles over onze kookworkshops.

Nú de leukste online kookworkshops

Onze passie is koken! Lekker bezig zijn met leuke gerechten en mensen leren om op een creatieve manier met eten bezig te laten zijn. Wij doen dit dus het liefste altijd. Daarom bieden wij onze kookworkshops nu ook online aan, zodat we altijd samen aan de slag kunnen in de keuken. Ideaal voor een bedrijfsuitje met internationale collega’s, familiedag of vrijgezellenfeest die, om welke reden dan ook, niet fysiek plaats kan vinden.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

De online workshop wordt volledig door ons team verzorgd. Je hoeft hier dus verder zelf niets aan te organiseren. Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Wij geven je de mogelijkheid om alle benodigde materialen bij ons te bestellen. Je krijgt het volledige kookpakket dan tegen een meerprijs bij je thuisbezorgd. Bij iedere workshop zie je precies wat je nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om alles zelf aan te schaffen, die keuze is geheel aan jezelf.

Waarom kiezen voor een live online kookworkshop?

Genoodzaakt door de pandemie zijn de live online kookworkshops in het leven geroepen. Maar eigenlijk zijn ze de perfecte uitkomst! Waarom? Thuis moeten zitten betekent natuurlijk niet dat we moeten wachten met leuke dingen organiseren. Leuke uitjes met familie, vrienden of collega’s kunnen gewoon doorgaan, maar dan online! Zo blijf je contact houden met elkaar. En niet alleen dat, zelfs op een leuke, gezellige manier.

Daarnaast zijn online workshops natuurlijk ook dé uitkomst wanneer de groepssamenstelling zo is, dat je niet gemakkelijk met zijn allen bij elkaar kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan naasten die in het buitenland wonen of gewoon niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Dit is dus geen reden meer om het feestje niet door te laten. De online kookworkshops kunnen altijd doorgaan! Hoe zit dat dan met onze buitenlandse familie, vrienden of collega’s? Geen probleem, onze workshops zijn namelijk ook in het Engels beschikbaar. Ook voor internationale teams kan dus een leuk culinair bedrijfsuitje worden georganiseerd!

Hoe zit dat dan voor onze buitenlandse familie, vrienden of collega’s? Geen probleem! Onze online workshops zijn ook in het Engels beschikbaar!

Hoe zit dat dan voor onze buitenlandse familie, vrienden of collega’s? Geen probleem! Onze online workshops zijn ook in het Engels beschikbaar!

Welke verschillende kookworkshops hebben jullie?

Hoe wij jullie kunnen bedienen? Wij hebben een grote verscheidenheid aan leuke, unieke kookworkshops. Zo kunnen wij voor iedere gelegenheid een passend evenement maken. Geef je wensen door en wij maken er een onvergetelijke avond van.
Onze kookworkshops zijn geschikt voor verschillende niveaus. Je hoeft echt geen chef-kok te zijn om een leuk gerecht in elkaar te zetten. Bovendien zijn wij er om je te helpen.

Culinaire workshops

Mystery Cooking

€ 69,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Bonbons maken

€ 39,50 p.p. incl. btw
€ 39,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Food Battle

€ 79,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop High tea

€ 44,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop Italiaans Koken

€ 69,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Mediterrane kookworkshop

€ 69,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Schilderkookclinic

€ 99,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Tapas Sail Away

€ 90,00 p.p. incl. btw

Wat onze klanten zeggen over onze kookworkshops

Kookworkshops van Grachtenatelier

‘Mooie locatie, verse producten en veel passie voor het kookvak. We hebben veel gelachen en heerlijk ontspannen avond gehad!’

– Bregtje Jansen

Sushi workshops van Grachtenatelier

‘Leuke bonbon workshop gevolgd bij het GrachtenAtelier De bonbons waren erg lekker en goed gelukt. Met dank aan de chef, Jacqueline Backers, die alles goed uitlegde!’

– Emma Jeurnink

Onlineworkshops van Grachtenatelier

‘Ondanks het feit dat de workshop online was, was het superleuk! Materialen dik voor mekaar en een instructeur die er een gezellig geheel van wist te maken’

– Anja de Groot

Boek onze kookworkshops direct online of vraag vrijblijvend een offerte op. Heb je vragen? Bel ons dan gerust op 0681013989, wij vertellen je graag meer over onze workshops.

Neem contact op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?