Last minute uitje in Utrecht? Boek een inloop workshop!

Boek een inloop workshop!

Shit. Je moeder en je zus komen dit weekend naar Utrecht. Helemaal vergeten! Je hebt echt nog helemaal geen idee wat jullie gaan doen. Ga je nu weer met ze winkelen en uit eten? Daar kan je eigenlijk écht niet meer mee aankomen. Wat kan je nog meer bedenken als last minute uitje? Help!

Geen stress: het GrachtenAtelier heeft dé oplossing voor jou! Met onze inloop workshops kun je vaak een aantal dagen van tevoren nog een leuke activiteit boeken voor een kleine groep mensen. We helpen je graag uit de brand!

Leuke dagjes uit in de Domstad

Bij het GrachtenAtelier staan we bekend om de leukste uitjes in Utrecht. Met welk gezelschap je ook bent, we hebben altijd een leuke manier om tijd met elkaar door te brengen. Leuke dagjes uit, waarbij je niet alleen bijpraat, maar ook echt iets gaat doén! Bij grotere groepen kun je exclusief voor jouw groep een uitje in Utrecht regelen door een groepsworkshop te boeken.

Maar ben je maar met een paar mensen? Dan kun je na reservering aansluiten bij een workshop die op een vast tijdstip gegeven wordt. We noemen dit een inloop workshop.

andy warhol

Wat houdt een inloop workshop precies in?

Bij een inloop workshop neem je met een klein groepje deel aan een workshop met een grotere groep mensen. Net als jij zijn dit ook allemaal mensen die zin hebben om creatief of culinair bezig te gaan in groepsverband! Je boekt altijd van tevoren een plekje – in die zin is inloop dus strikt gezien niet echt inloop. We moeten wel alle materialen klaarzetten voor alle deelnemers, en in sommige gevallen ingrediënten inkopen!

De inloop workshops duren vaak tussen de twee en tweeënhalf uur: daarmee heb je al een mooi gedeelte van de dag gevuld. Heb je zin in gebak of een borrelhapje bij de workshop? Geef dat dan aan bij boeking, dan zetten we dat ook voor je klaar!

  • Van te voren boeken
  • Aansluiten in een grotere groep
  • Tijdsduur gemiddeld van 2 tot 2,5 uur
  • Lekker creatief of culinair bezig met z’n allen!

Ook in je eentje te boeken

En heb je zin om in je eentje een last minute uitje te boeken? Lekker dichtbij, in eigen stad? Ook dan zijn de inloop workshops ideaal. Je sluit makkelijk aan in de groep, doet lekker je eigen ding en bent toch onderdeel van een groter geheel. Gezelligheid gegarandeerd! Ook in je eentje is een uitje in Utrecht zo geregeld.

Wat gaan we doen?

Mogen wij jouw last minute uitje in Utrecht verzorgen, dan hoef je alleen nog maar een activiteit te kiezen. Als je vastzit aan een bepaalde dag, dan kijk je gewoon op onze kalender welke workshops er nog beschikbaar zijn. Maar ben je flexibel in de datum? Dan kun je ook verderop in de kalender kijken welke workshop jullie het leukst lijkt!

Bekijk onze kalender

Culinair of creatief?

Leuke dagjes uit kunnen bij ons een creatief, of een culinair tintje krijgen. Waar jouw voorkeur maar ligt! Maak de lekkerste culinaire hoogstandjes tijdens je uitje in Utrecht en eet het nadien gezellig samen op. Of wil je jouw creativiteit de vrije loop laten tijdens één van onze creatieve inloop workshops? De keuze is helemaal aan jou.

Creatieve inloop workshops

€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw
Alle creatieve inloop workshops

Culinaire inloop workshops

Vanaf:  42,50
€ 39,50 p.p. incl. btw
Alle culinaire inloop workshops

Hulp met de organisatie

Bij het GrachtenAtelier is een last minute uitje in Utrecht echt geen uitdaging: daar draaien wij onze hand niet voor om! Kom je er op onze website niet helemaal uit? Neem dan gewoon contact met ons op via telefoon of e-mail, dan kunnen we kijken wat we op korte termijn voor je kunnen betekenen! We luisteren goed naar je wensen en vinden samen altijd leuke dagjes uit waar je uit kunt kiezen. We zijn er voor je!

Neem contact met ons op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?