20+ originele, leuke dingen om te doen met je vriendin

leuke dingen om te doen met je vriendin

Je vriendin verrassen met een tot in de puntjes georganiseerd uitje? Wij delen allerlei leuke dingen om te doen met je vriendin, waarmee je een verpletterende indruk achterlaat op je geliefde of BFF. Zonder twijfel zul je nog lang op deze herinneringen teren. Want zeg nou zelf: een fysiek cadeautje geven of krijgen is altijd leuk, maar een ervaring is eigenlijk nog veel waardevoller.

Op avontuur

Ga samen op avontuur in een gebied dat jullie nog niet kennen. Denk bijvoorbeeld aan een citytrip met stadswandeling of juist een tocht door de natuur. Voor een citytrip raden wij natuurlijk ons prachtige Utrecht aan. In het hart van Nederland, goed te bereiken met het openbaar vervoer, vind je deze prachtige, veelzijdige stad. Verken de Middeleeuwse binnenstad, kom ons gedag zeggen aan de Oudegracht en vergeet vooral de Domtoren niet te beklimmen!

Overigens sluit het één het ander niet uit. Zo ben je vanuit Utrecht Centraal binnen no time op de Utrechtse heuvelrug. Daar kun je natuurlijk heerlijk wandelen, maar ook met een mountainbike, in een kano of op een paard op pad! Met mooi weer kun je het dan ook nog combineren met een spontane duik in natuurwater. Daarna picknicken op een strandje of in het gras en je date is compleet.

Pro-tip: zijn jullie allebei thrillseekers? Dan kun je een route uitstippelen langs of naar een spannende verrassing. Wat dacht je van skydiven of bungeejumpen? Andere leuke avontuurlijke dingen om te doen met je vriendin zijn bijvoorbeeld karten, klimmen, suppen of een pretpark bezoeken.

Iets nieuws leren

Wanneer je samen iets nieuws leert, rolt er met een beetje geluk ook nog een gezamenlijke hobby uit deze date! Op YouTube vind je veel leuke filmpjes met tutorials die je hiervoor kunt gebruiken. Wil je niet te veel tijd kwijt zijn aan vooronderzoek en zeker weten een leuke activiteit organiseren? Kom dan samen naar GrachtenAtelier voor één van onze creatieve en culinaire inloop workshops, zoals:

Game on!

Een beetje competitie is nooit verkeerd. Organiseer een spelletjesavond thuis, met klassiekers als Twister, Scrabble en Triviant. Dit wordt natuurlijk extra leuk als je speelt voor een echte prijs, bijvoorbeeld kleine ludieke cadeautjes of een grote hoofdprijs. Wat dacht je van een GrachtenAtelier cadeaubon? Zo heb je meteen een vervolg te pakken. 😉

Je kunt het ook buiten de deur zoeken en erop uitgaan. Minigolf en bowlen zijn natuurlijk altijd goed, maar misschien niet super origineel. Zo kun je ook kijken of er een arcade of escaperoom in de buurt zit. In Utrecht vind je deze in ieder geval op loopafstand van GrachtenAtelier. Ideaal om te combineren met een leuke workshop dus!

Hopelijk hebben we je een eind op weg geholpen met deze blog en heb je weer genoeg inspiratie om leuke dingen te doen met je vriendin. Of laten we eerlijk zijn: met iedereen natuurlijk! Hopelijk zien we je snel en kun je het ons laten weten.

Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?