Lachen, gieren, brullen: de leukste erotische workshops

de leukste erotische workshops

Mag jouw volgende uitje best een beetje stout zijn? Mooi, daar houden we ook wel van bij het GrachtenAtelier! Regelmatig staan er bij ons gezellige gekleurde chocolade piemels op tafel, of huppelt er een naaktmodel rond: daar doen we helemaal niet moeilijk over. Het brengt juist een beetje reuring: iets wat vaak een beetje ontbreekt in het gemiddelde groepsuitje!

Wij spicen de boel graag wat op: in een erotische workshop van het GrachtenAtelier staat humor centraal en bieden we je een leuke activiteit met een pikant randje. Oh la la!

Workshops met een erotisch tintje

Als we het over erotische workshops hebben, dan gaat het bij het GrachtenAtelier eigenlijk over creatieve en culinaire workshops met een klein erotisch tintje. Vaak staat het mannelijke of vrouwelijke geslachtsdeel centraal, of werken we met een naaktmodel: eigenlijk kunnen alle aspecten van het menselijk lichaam aan bod komen. Wat jij maar sexy vindt!

Alle erotische workshops worden gegeven met een flinke dosis humor: verwacht dus niet een al te serieuze aangelegenheid en bereid je voor op onbedaarlijk veel lachen.

  • Erotiek met een flinke dosis humor
  • Afgestemd op jouw/jullie voorkeuren

Perfect voor een vrijgezellenfeest

Onze erotische workshops zijn natuurlijk een absolute hit voor een vrijgezellenfeest. Of het nu om een bruid of bruidegom ‘to-be’ gaat, wij hebben altijd wel een activiteit die blosjes op de wangen gaat brengen! Een superleuke manier om nog één keer lekker gek te doen, voor het getrouwde leven begint. Laat dat maar aan ons over!

  • Zowel voor de bruid als voor de bruidegom
  • Een middag of avond culinair of creatief aan de slag
  • Erotisch getint of gewoon een leuke activiteit

Workshops met naaktmodel

Je komt het bij het GrachtenAtelier voor een creatieve workshop, de introductie en de welkomstdrankjes zijn geweest, en ineens staat er een heus naaktmodel voor je neus. Huh? Dat is nog eens een vrolijke verrassing! In onze erotische workshops met naaktmodel kunnen we in overleg we de aanwezigheid van het naaktmodel geheim houden tot het moment suprême. Vaak is dat genoeg om jouw gezelschap al de eerste lachbui te bezorgen!

Vervolgens ga je toch wel semi-serieus aan de slag met klei of met verf en doek om jullie naaktmodel te vereeuwigen op jouw manier. Wij helpen je aan de materialen en de juiste technieken om dit op een mooie manier te doen!

Naaktmodel schilderworkshop

€ 45,00 p.p. incl. btw

Boek deze workshop

Naaktmodel boetseren

€ 47,50 p.p. incl. btw

Boek deze workshop

Piemel boetseren

Wat weet jij eigenlijk allemaal over het mannelijke geslachtsdeel? Genoeg om er zomaar eentje te kunnen boetseren uit klei? Dat zal je nog lelijk tegenvallen! In onze erotische workshop Piemel boetseren kom je te weten wat je écht over de penis weet. Je dénkt dat je het weet, maar als je eenmaal een piemel gaat vormgeven, merk je dat er nog veel meer te ontdekken valt. Wij leren je graag wat je nodig hebt om de mooiste piemel te boetseren!

Bedenk maar vast hoe jullie straks als groep een hompje klei tot een piemel zitten te boetseren. Hilariteit gegarandeerd! Welk thema krijgt jouw piemel, of maak je er gewoon een kleurrijke creatie van? Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Piemel boetseren

€ 39,50 p.p. incl. btw

Boek deze workshop

Tip! Met een klein clubje aansluiten bij deze workshop? Ook in je eentje of met z’n twee of drieen kun je meedoen! Boek dan de inloop workshop. Die wordt op vaste tijden gegeven!

Ontdek de inloop workshop Piemel boetseren

Chocolade piemels

Naast piemels van klei zijn ook chocolade piemels bij ons een grote hit. Maak jij liever piemels die je kunt opeten? Dat kan dus ook gewoon! Chocolade piemels werken niet alleen op je lachspieren, ze smaken ook nog eens heerlijk. Daar zorgen de chocolatiers van het GrachtenAtelier wel voor! En het levert natuurlijk een hilarisch gezicht op als je ze opeet. En ben je meer van de vrouwelijke genitalia? Ook borsten en vaya-yays kun je bij ons leren maken uit de lekkerste chocolade.

Lekker klieren met chocolade piemels of chocolade in andere grappige vormen, maar ook genieten van heerlijke smaken en texturen: daar draait het om in deze erotische workshop. Kom ook erotische bonbons bij ons maken!

Erotische bonbons maken

€ 39,50 p.p. incl. btw

Boek deze workshop

Tip! Ook deze workshop is te boeken als inloop workshop!

Pitch ons jouw idee

Heb jij een ander grappig idee voor een erotische workshop op creatief of culinair vlak? Pitch ons dan jouw idee en misschien kunnen we je er wel mee helpen! We staan altijd open voor nieuwe ideeën, zolang de workshop voor alle deelnemers vermakelijk en gezellig is. Wie weet wordt jouw idee wel de nieuwe hit bij het GrachtenAtelier!

Even overleggen?

Twijfel je of onze erotische workshops iets voor jouw uitje zijn? We hebben ruime ervaring met dit type workshops en het soort groepen waarbij het goed werkt. Overleg gerust met ons of jullie samenstelling geschikt is voor een erotische workshop, en geef vooral jullie wensen aan. We kunnen er altijd een mooie middag of avond van maken!

Neem contact met ons op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?