Op zoek naar een originele cadeaubon? Geef een workshop naar keuze cadeau!

Originele cadeaubon

Voor iedereen die liever ervaringen dan spullen cadeau doet of die echt even niet meer weet wat die moet kiezen: geef onze workshop cadeaubon! Deze originele cadeaubon is altijd een hit. Het is persoonlijk, omdat je hem samen kunt volgen én de ontvanger kan zelf kiezen wat jullie gaan doen. Ook voor al je last minute cadeaustress, want als je wilt ontvang je de cadeaubon vandaag nog in je mailbox.

  • Keuze uit al onze inloopworkshops: creatief en culinair
  • Gezellige sfeer én meer dan 15 jaar ervaring
  • Prachtige locatie in binnenstad Utrecht
  • Geef een ervaring cadeau in plaats van spullen
  • Vandaag besteld = vandaag in huis!
Bestel direct

Voor wie is deze cadeaubon?

De workshop cadeaubon is een leuke manier om een ervaring cadeau te doen. Wil je iemand verrassen, maar heeft diegene geen verlanglijstje en vind je het lastig zelf iets te verzinnen? En wil je ook niet de plank misslaan met een cadeau dat de komende jaren in de kast stof ligt te vangen? Dan is deze workshop cadeaubon perfect. Samen kies je de workshop die het beste bij jullie past.

Kleine moeite, maar tóch origineel!

Heb je geen tijd of inspiratie voor een cadeau, maar wil je ook geen standaard boekenbon of ander supermarkt cadeau geven? Deze originele cadeaubon is, zonder dat het te veel tijd en moeite kost, een persoonlijk cadeau.

Over onze workshop cadeaubon: meteen in huis!

De Grachten Atelier workshop cadeaubon is een digitale cadeaubon. Jij kiest zelf wie deze ontvangt: jijzelf en/of degene die je de bon cadeau doet. Je kiest ook de dag waarop we deze versturen. De cadeaubon bestaat namelijk uit een code die je per mail ontvangt. Deze code gebruik jij óf de ontvanger van je cadeau bij het boeken van één van onze inloopworkshops.

Welke workshops kun je volgen?

Bij GrachtenAtelier volg je allerlei verschillende creatieve en culinaire workshops. Ben je met een groep kleiner dan 12 personen? Dan kun je kiezen uit onze inloop workshops. Populaire inloopworkshops zijn bijvoorbeeld:

Culinaire workshops

Bonbons maken

€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw
Bekijk al onze inloop workshops

Originele manier om de cadeaubon te geven

Deze workshop cadeaubon bestaat dus uit een code. Wil je iemand een tastbaar cadeau geven, in plaats van een mailtje? Schrijf dan zelf de code bijvoorbeeld op een leuke kaart! Bosje bloemen erbij en je hebt een prachtig cadeau. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt kiezen hoe je de cadeaubon verpakt en perfect aan kunt sluiten op de ontvanger. Daarnaast hoef je niet te wachten tot wij het klaargemaakt en fysiek verstuurd hebben.

Bestel onze workshop cadeaubon
workshop cadeaubon

Over GrachtenAtelier

De originele workshop cadeaubon gebruik je in het GrachtenAtelier in Utrecht. Een prachtige locatie aan de Oudegracht in de binnenstad. Samen met het team delen Jacqueline en Caroline Mulders al hun culinaire en creatieve expertise met jullie. Met veel plezier, want dit is hun grote passie! Dankzij de ongedwongen “doe alsof je thuis bent” sfeer, ben je verzekerd van een leuke ervaring. Zien we je binnenkort?

Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?