Top 3 creatieve workshops voor vrouwen

Top 3 creatieve workshops voor vrouwen

Heb jij binnenkort een uitje met een groep met alleen maar dames? Dat zal me een gezellig dagje worden! Als je nog wat inspiratie nodig hebt om de dag mee te vullen, kunnen we je bij het GrachtenAtelier daar uitstekend mee helpen. Een middag lekker verven, boetseren of op een andere manier creatief in de weer? Wij zetten de 3 meest geboekte creatieve workshops voor vrouwen voor je op een rijtje!

Lekker creabea bezig met de meiden

Girls just wanna have fun. Ja toch? Op een dagje uit mag er best een beetje gelachen worden. En wat is er nu een leukere manier van lol hebben met elkaar, dan je handen lekker vuil te maken en je creativiteit de vrije loop te laten? Een snufje stout mag er best aan toegevoegd worden, zodat jullie aan het eind van de middag helemaal blauw liggen van het lachen. Wij gaan ons best doen om jullie een top-uitje te bezorgen!

Top 3 meest geboekte creatieve workshops voor vrouwen

1) Naaktmodel schilderen

Deze creatieve schilderworkshop is er eentje met een verrassingselement. Je vertelt iedereen dat jullie een ‘creatieve workshop’ gaan doen, en ineens komt er een naaktmodel binnenlopen! Dat wordt natuurlijk lachen, gieren, brullen. En vervolgens ook nog eens serieus aan het werk! Eén van de leukste creatieve workshops voor vrouwen die meer willen leren over het menselijk lichaam.

Boek nu

2) Piemel boetseren

Je eigen creatieve versie van het mannelijk geslachtsorgaan boetseren van klei? Dat wordt natuurlijk een middag (of avond) om nooit te vergeten! Je lacht je niet alleen een kriek, je steekt er ook nog eens wat van op. Tijdens de workshop vertellen we je namelijk allerlei interessante feitjes over de fallus! Op zoek naar een leuke workshop voor vrouwen die niet te preuts zijn aangelegd? Dan is dit dé workshop voor jou!

Boek nu

Hoeft het van jou allemaal niet zo schuin en schunnig? Of ben je met een gezelschap waar piemels en naaktmodellen niet zo worden gewaardeerd? We hebben ook genoeg leuke creatieve workshops voor vrouwen waarbij er geen geslachtsdelen in beeld komen. Dat scheelt soms een boel ongemakkelijke gesprekken!

3) Dikke dames schilderen

In deze populaire workshop staan de Dikke Dames van Theo Broeren centraal. Je kent ze wel: die gezellige dames die altijd omringd worden door vrolijke kleuren, en een gezellig hapje of drankje. Hun mooie curves zijn een inspiratie voor iedere vrouw! In deze workshop maak je in een paar stappen je eigen Dikke Dames schilderij. Leuk voor aan de muur, of als creatief cadeau!

Boek nu

Creatief bezig én lekker eten maken?

Ben jij met een groep vrouwen die zich nooit lang op één activiteit kan concentreren? Dan bieden deze 3 creatieve workshops voor vrouwen misschien niet genoeg afwisseling. Kies dan voor een combinatie van creatief bezig zijn en koken en boek onze Schilderkookclinic!

Boek onze Schilderkookclinic

Leuke workshops voor vrouwen, mannen en alles ertussenin

Bij het GrachtenAtelier hebben we natuurlijk meer dan alleen maar leuke workshops voor vrouwen. We regelen graag een leuke middag voor mannen, vrouwen, en iedereen die zich anders identificeert. Voor alle leeftijden is er iets leuks te bedenken! Naast creatieve workshops zijn er ook tal van culinaire workshops te boeken, waarin je de lekkerste hapjes leert maken. Altijd een middag of avond vol creatief vertier!

Alle creatieve workshops Alle culinaire workshops

Advies over leuke workshops voor vrouwen

Heb jij al onze leuke workshops voor vrouwen aan je voorbij laten trekken, maar weet je nog steeds niet goed welke je het beste kunt kiezen? Vraag ons dan gerust om advies! Ook als je speciale wensen voor je meidenuitje hebt, kun je altijd met ons overleggen. We helpen je graag een onvergetelijke middag of avond te organiseren!

Neem contact op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?