Unieke workshops voor 2 personen (of net iets meer)

Unieke workshops voor 2 personen

Wil je er graag met z’n tweetjes op uit om iets gezelligs te gaan doen? Of even op pad met twee lieve vrienden of vriendinnen? Vaak blijft het dan bij lunchen, uit eten, of een filmpje. Niks mis mee, maar wat als we je zouden vertellen dat er ook workshops voor 2 personen bestaan, waar je bijzonder voordelig aan kunt meedoen? Dat geeft een hele andere draai aan je uitje! Lekker even iets doén, en dan niet alleen hangen, eten en drinken. Vaak neem je aan het eind van de workshop bovendien een eigen creatie mee naar huis!

Draai met z’n tweeën mee in een grotere groep

Een workshop voor 2 personen organiseren is meestal een kostbare aangelegenheid. De voorbereiding voor 2 tot 3 mensen is weinig efficiënt en kost in verhouding veel tijd en moeite. En dat zie je terug in het prijskaartje van je workshop!

Daar hebben we bij het GrachtenAtelier iets op gevonden: als je een workshop voor 2 personen wilt boeken, kan je samen met andere kleine groepen en individuen meedraaien in onze inloop workshops. Gezellige activiteiten, die op vaste tijdstippen voor een grotere groep georganiseerd worden. Je hoeft alleen maar online te reserveren, en vervolgens kun je meedoen aan de tofste workshops in ons aanbod.

Bekijk het aanbod op korte termijn

Benieuwd wat er op korte termijn aan inloop workshops gegeven wordt? Bekijk de online kalender en prik direct de leukste workshop! Voor 2 personen, 3 of 4 reserveren is geen enkel probleem.

Bekijk de inloop workshops kalender

De leukste workshops in Utrecht voor 2 personen

Ga je met z’n tweetjes of drietjes een dagje uit, dan is een workshop in Utrecht voor 2 personen of meer altijd een leuk idee. Utrecht ligt immers lekker centraal; iedereen kan er makkelijk komen. En je gaat eens een keer helemaal iets anders doen! Je creatief uitleven op een schildersdoek, of lekkere hapjes maken: je gaat altijd met iets leuks naar huis. We durven echt te zeggen dat we bij het GrachtenAtelier de leukste workshops voor 2 personen of meer hebben!

Grappige workshops voor 2 personen

Mag er tijdens jullie uitje flink gelachen worden, en is het niet erg als er een flauw erotisch tintje zit aan de workshop voor 2 personen? Maak dan je borst maar nat. Bij onze inloop workshops vind je twee grappige workshops waarbij de genitalia je om de oren vliegen. Nouja, in figuurlijke zin dan, natuurlijk. De piemels, vaya-yays en borsten zijn in ieder geval overal om je heen! Dit wordt lachen.

Piemels boetseren voor 2 personen

Is je gezelschap niet te preuts aangelegd? Leer dan in één middag alles wat je ooit wilde weten over de penis, en kneed je eigen kleurrijke exemplaar van klei! De perfecte workshop voor 2 personen binnen een grotere groep: het ontwapenende karakter van de workshop zet altijd direct de leukste sfeer.

Direct boeken

Erotische bonbons maken voor 2 personen

Liever iets grappigs maken om op te eten? Duik dan in de wereld van de chocola en maak je eigen piemels of borsten in bonbonvorm. Lekker lachen en smullen, en ondertussen ook nog iets opsteken over de beste chocolade! Dit is dé workshop voor 2 personen die net zo’n fan van chocola zijn als wij bij het GrachtenAtelier.

Direct boeken

Schilder workshop 2 personen

Een workshop met een licht erotisch tintje is natuurlijk niet voor ieder gezelschap geschikt. Zin in een ander soort creatieve workshop voor 2 personen? Eentje waarbij je lekker met verf aan de slag kunt, in een unieke stijl? Met een schilder workshop voor 2 personen laat je je innerlijke Picasso de vrije loop, en maak je een fantastisch schilderij dat je na afloop mee naar huis kunt nemen! Leuk als cadeau, of voor jezelf als aandenken van een leuke middag. Wat zijn de leukste opties als je een schilder workshop voor 2 personen wilt boeken?

Bob Ross workshop 2 personen

De ideale schilder workshop voor 2 personen is toch wel onze Bob Ross schilderworkshop. Een Bob Ross workshop meemaken met 2 personen is gegarandeerd lachen geblazen! Je gaat namelijk niet alleen in de Bob Ross stijl schilderen, je wórdt hem ook een beetje. Door de meegeleverde pruik!

Direct boeken

Dikke dames schilderen 2 personen

Eigenlijk draait het vooral om gezelligheid als je met z’n 2 of 3 een uitje boekt. Nou, met de schilderijen van de Dikke Dames val je dan met je neus in de boter! In deze schilder workshop voor 2 personen of meer gaan jullie je eigen kleurrijke Dikke Dames schilderij maken. Superleuk, met je eigen unieke, vrolijke creatie als resultaat!

Direct boeken

Boeken met een grotere groep?

Is een workshop voor 2 personen (of een paar meer) lang niet afdoende voor wat jij van plan bent? Is jouw groep veel groter dan dat? Geen enkel probleem: bij het GrachtenAtelier specialiseren we ons juist in groepsworkshops! Ideaal voor een bedrijsuitje, een familiedag of een vrijgezellenfeest. Bekijk ons aanbod creatieve en culinaire workshops online, en boek direct via ons online aanvraagformulier. Op aanvraag kunnen we onze groepsworkshops zelfs bij je op locatie verzorgen!

Culinaire groepsworkshops Creatieve groepsworkshops

Even overleggen?

Wil je graag dat we met je meedenken over je workshop voor 2 personen? We hebben ruime ervaring in het geven van workshops, en kunnen je dus altijd adviseren welke workshop het beste voor jouw gezelschap werkt. Neem gerust eens contact als je even met ons wil overleggen!

Contacteer ons
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?