Vriendinnen uitje organiseren? Lees onze tips!

vriendinnen uitje

Ben jij aan de beurt? Is het jouw schone taak om een uitje te organiseren voor jou en jouw vriendinnen? Daar komt soms best wat keuzestress bij kijken. Waar ga je naartoe? Waar ga je eten en wat gaan jullie doen? Met liefde helpen we je een eind op weg. In deze blog lees je onze tips voor het organiseren van een gegarandeerd geslaagd vriendinnen uitje!

Locatie kiezen

Wanneer je een beetje weet waar jij en je vriendinnen behoefte aan hebben, kun je beginnen met een locatie kiezen. Willen jullie de rust opzoeken in de natuur? Of ben je juist op zoek naar de gezelligheid van een stad? Zodra je een locatie hebt kun je kijken naar welke activiteiten daar aangeboden worden.

Een andere strategie is het omdraaien: welke activiteiten wil je doen? En op welke locatie worden deze aangeboden? Dit maakt het vaak makkelijker om een locatie te kiezen.

Activiteit kiezen

Misschien gaat het vooral om het samenzijn. In dat geval kun je overal afspreken en lekkere boodschappen en leuke spelletjes in huis halen. Toch is het vaak ook leuk om écht even iets te ondernemen. Zeker wanneer je meerdere dagen met elkaar op pad bent! In dat geval kun je het best beginnen met het uitkiezen van een activiteit voor je uitje.

Welke activiteit past het beste bij jouw gezelschap? Iets sportiefs, zoals suppen, karten of klimmen? Iets cultureels, zoals een museum bezoeken of een stadswandeling maken? Of juist iets creatiefs, zoals een workshop volgen? Bij het GrachtenAtelier bieden we verschillende creatieve en culinaire workshops aan, zoals bonbons maken en Bob Ross schilderen. Perfect voor ieder vriendinnen uitje!

Top 5 workshops van GrachtenAtelier voor een vriendinnen uitje

Bekijk alle geschikte workshops voor groepen <12 personen >

vriendinnen uitje bij GrachtenAtelier Utrecht

Eten en drinken

Heb je een activiteit en locatie gekozen? Bijvoorbeeld de stad Utrecht? Vergeet dan vooral niet alvast na te denken over wanneer je waar en wat gaat eten en drinken. Niets is zo vervelend als hangry met een groep vriendinnen op zoek moeten naar een horeca gelegenheid. Wanneer je dit van tevoren reserveert, hoef je daar op het moment zelf niet meer over te discussiëren.

Ben je onzeker of je het goede kiest, bijvoorbeeld omdat er vriendinnen tussen zitten die een specifiek dieet volgen of kieskeurig zijn wat eten betreft? Dan kun je altijd je eigen top 3 als polletje in je groepsapp delen. De locatie met de meeste stemmen kun je reserveren. Je neemt hiermee alsnog een heleboel werk uit handen van je vriendinnen en weet tegelijk zeker dat je geen misser boekt.

Overnachting

Organiseer je een vriendinnen uitje van meerdere dagen? Dan regel je vanzelfsprekend ook een slaapplek! Deze is vaak erg afhankelijk van het budget van iedereen. Overleg met elkaar welke prijs iedereen in gedachten heeft en ga op basis daarvan op zoek naar mogelijke vakantiehuisjes, Airbnb locaties of hotelletjes. Ook hierbij geldt dat een polletje geen overbodige luxe is, zeker omdat een overnachting vaak niet goedkoop is en binnen een vriendinnengroep soms verschillende wensen en eisen voor een accommodatie gelden.

Hopelijk ben je met deze tips een eind op weg geholpen en natuurlijk hopen we jou en je vriendinnen binnenkort te verwelkomen bij één van onze workshops. Veel succes met het plannen en vooral veel plezier. Want voorpret is ook een heleboel waard!

Neem contact op voor vragen
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?