Chocoholic? Boek een workshop chocolade maken!

chocolade workshop bonbons maken

Jij staat bij vrienden bekend als een échte chocoholic. Je dag is niet compleet voor je minstens één blokje van die heerlijke donkerbruine yummy goodness hebt verorberd. En het liefst eet je natuurlijk meer dan dat. Krijg je niet op tijd je fix, dan word je op z’n minst chaggie en moeten mensen om je heen het ontgelden. Wij geven je helemaal gelijk: het leven is te kort om een dag geen chocola te eten. En het is bewezen: van chocola eten word je gelukkig!

Eet jij graag chocola, maar heb je je altijd al afgevraagd hoe dit fantastische goedje eigenlijk gemaakt wordt? Boek dan een workshop chocolade maken bij het GrachtenAtelier!

Wij zijn net zulke fans van chocolade als jij

Bij het GrachtenAtelier verkeer als je als chocoholic in goed gezelschap. We zijn namelijk net zo verslaafd aan chocolade als jij! Een kopje koffie gaat bij ons nooit zonder een lekker chocolaatje, en ook wij worden een beetje grumpy als we te lang geen chocolade tot ons kunnen nemen. Een workshop chocolade maken is daarom bij ons absoluut in goede handen. We hebben bovendien professionele keukens aan de Utrechtse grachten, waar we samen kunnen experimenteren met chocolade!

Het leuke aan een chocolade workshop

In een workshop chocolade maken leer je alle geheimen van een goed stuk chocolade kennen. Welke soorten bestaan er allemaal (ja, je mag ze allemaal proeven), en wat zijn de hoofdbestanddelen van de verschillende chocoladesoorten? En wat maakt chocolade zo extreem verslavend? In onze chocolade workshops komt alles aan bod wat je ooit wilde weten over chocola.

  • Alle geheimen van goede chocola ontdekken
  • De mooiste creaties van chocolade leren maken
  • Chocola leren combineren met andere ingrediënten
  • Meer leren over de geschiedenis van de chocola

Maak de lekkerste creaties van chocola

Een chocolade workshop gaat bij ons altijd hand in hand met de lekkerste aanvullende ingrediënten. Zo breng je het beste in de chocolade naar boven! We gaan tijdens je workshop chocolade maken dus niet alleen aan de slag met de chocolade zelf, maar combineren er vrolijk op los tot je een fantastische chocoladecreatie hebt gemaakt. Yes, we toveren onze homemade chocolade om tot de mooiste bonbons!

Kies jouw workshop chocolade maken

Hieronder hebben we onze chocolade workshops voor je op een rijtje gezet. Heb je moeite met kiezen, of had je net iets anders in gedachten? Leg je idee dan eens voor aan ons creatieve team. Neem gerust contact met ons op, wie weet kunnen we aan je wensen tegemoetkomen!

De lekkerste choco-creaties maken

Geef je ze cadeau, of heb je ze voor het einde van de chocola maken workshop allemaal zelf al opgegeten? We zijn benieuwd of jij je kan beheersen, want wat je in deze chocolade workshop leert maken is wel echt de crème de la crème. Combineer verschillende soorten chocola met de lekkerste vullingen, en leer zelfs je bonbondoosje prachtig inpakken!

Bonbons maken

Workshop chocolade maken voor stouterds

Is een ‘gewone’ chocola maken workshop jou te saai? Voor de echte boefjes onder ons hebben we ook een erotische chocolade workshop, waarin je piemels of borsten van chocola gaat maken! Hilarisch natuurlijk, om daar je tanden in te zetten. Superleuk als vrijgezellenfeest, of als stoute groepsactiviteit.

Erotische bonbons maken

In je eentje of met z’n tweeën een chocolade workshop?

In principe is een workshop chocolade maken bij ons een groepsgebeuren: je boekt voor jouw groep van 12 personen of meer een exclusieve workshop, die begeleid wordt door één van onze professionele chefs. Maar ben je niet met zo’n grote groep, of wil je graag in je eentje deelnemen? Geen probleem. Ook dat kan bij het GrachtenAtelier!

Boek een inloop workshop

Speciaal hiervoor hebben we onze inloop workshops uitgevonden: dit zijn workshops op vaste tijdstippen, waar je met een gemêleerd gezelschap dezelfde workshop chocolade maken volgt. En je raadt het al: ook de workshop Bonbons maken en Erotische bonbons maken zitten in het aanbod!

Bekijk onze inloop workshops
Ervaringen chocolade workshop GrachtenAtelier

Wat andere chocoholics van onze workshops vonden

“De doosjes bonbons die we meekregen hebben het niet gered tot huis, jam!”

Sanne

“Ik ben gek op chocola; dit was voor mij de ultieme workshop. Onverwacht lekker, zeker die met peper! Absoluut voor herhaling vatbaar”

Gigi

“Geweldige ervaring! Lekker creatief bezig zijn en mooie kunstwerkjes maken. Henk en Emma bedankt voor jullie begeleiding!”

Pieter-Jan

Advies nodig?

Twijfel je of een workshop chocolade maken iets is voor jouw gezelschap? Of heb je zelf creatieve ideeën over hoe jouw chocolade workshop eruit moet zien? Overleg dan gerust met ons team, of laat je adviseren! We denken met veel plezier met je mee, en laten je stoutste chocoladedromen graag uitkomen. Bel of mail ons gerust!

Neem contact op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?