Bij welk bedrijf je ook werkt, er zijn over het algemeen twee zaken die élke werkgever verlangt:

  1. de bedrijfsdoelen moeten behaald worden
  2. het werk moet op tijd af zijn

Om die twee dingen te bereiken is een goede samenwerking binnen je team van essentieel belang. Alleen wanneer je als team als een goed geoliede machine functioneert ben je in staat optimaal te presteren. Bijkomend voordeel: een goede samenwerking draagt altijd bij aan een prettige werksfeer! Wil je dat jouw team een geoliede machine wordt? Boek dan de trainingsworkshop samenwerken.

Wat gaan jullie doen?

Tijdens deze trainingsworkshop leer je op een leuke en interactieve manier hoe je het beste uit je collega’s naar boven haalt. Wat zijn nu de voorwaarden voor een goede samenwerking? Je gaat samen met jullie trainer op ‘ontdekkingsreis’ en komt erachter waar jullie kracht ligt en waar de valkuilen op de loer liggen.Theorie wordt daarin afgewisseld met praktijkopdrachten en jullie gaan een bijzondere game spelen dat je direct inzicht geeft in de principes van succesvol samenwerken.

Wat kan je na de workshop?

Aan het einde van de workshop weten jullie als team hoe jullie het beste kunnen samenwerken, wat ieders sterke punten zijn en hoe je als team één geheel bent!

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een reservering van deze trainingsworkshop neemt de trainer altijd even vooraf contact met jullie op om af te stemmen of jullie nog speciale wensen hebben. De workshop wordt dus afgestemd op jullie bedrijf en jullie team!

Doelstelling:

  • Samen één team: inzicht door theorie & doen!
  • Verbeteren samenwerking door meer begrip van elkaar en de samenwerkingsprincipes

Wat gaan jullie meemaken?

  • Wat weten jullie van elkaar?
  • Teamgame
  • De 5 voorwaarden voor succesvol samenwerken

Waarmee gaan jullie naar huis?

  • Team spirit: één geheel
  • Vertrouwen in nieuwe mogelijkheden
  • Afspraken en commitment

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.