Vier je verjaardag

Een mooie leeftijd bereikt en zin om het feestelijk te vieren, zonder dat je zelf de hele tijd in de keuken staat, maar wel op zoek bent naar intimiteit en huiselijkheid, dat kan bij het GrachtenAtelier.

Mi casa es su casa!

Wij hebben als familie in 2006 onze deuren geopend aan de prachtige Oudegracht en staan inmiddels landelijk bekend om onze gastvrijheid en vakbekwaamheid. Wij besteden veel aandacht aan het goed opleiden van ons personeel en geen enkele vraag is ons te gek en gaan graag samen met jou in gesprek om een mooi verjaardagsfeestje samen te stellen.

Wat bieden wij

  • Een exclusieve sfeervolle locatie midden in de stad Utrecht aan de prachtige gracht
  • Culinaire entertaining, wij bereiden van alles live in onze open keuken en serveren de hapjes feestelijk uit
  • Ook voor de kleintjes maken wij er een feestje van
  • Ook ome piet mag zijn jenevertje drinken en alleen voor hem staat er een fles achter de bar
  • Mogelijkheid tot cocktailbar
  • Speciale aandacht voor het feestvarken, wij zorgen dat jouw glas automatisch wordt bijgevuld met jouw favoriete drankje
  • Mogelijkheid tot eigen inbreng van je lievelingsgerecht, hapje tot drankje
  • Een feestelijke ruimte met muziek, waar je ook nog een gesprek kan voeren

Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat je echt een persoonlijk cadeau krijgt en het feestelijk wordt gegeven en stiekem doneren wij zelf ook een beetje mee!

Voor vragen bel met Jolien Verhaege 06-13668336 of mail naar info@grachtengalerie.nl of kijk op de website www.grachtengalerie.nl

Prijzen

Afhankelijk van de geboekte aantal uren, keuze voor drankafkoop, borrelhappen of walking dinner en zaalhuur stellen wij een offerte op maat op.Voor meer informatie of het maken van een afspraak gelieve contact op te nemen met Suzanne Haartman 06-81013989 of te mailen naar info@grachtenatelier.nl

Huiselijk concept

Wil je een disco feestje met harde muziek? Helaas dat is het enige wat wij niet kunnen regelen vanwege de harde geluidseisen in de binnenstad en ook omdat het niet binnen ons huiselijke concept pas. Juist tijd hebben voor een goed glas wijn en een goed gesprek onder het genot van heerlijke happen! Mee mogen kijken bij de chef die alles bereid terwijl de heerlijke geuren je tegemoet komen. Dat is de sfeer die bij ons past en die dragen we graag aan jullie gasten over!

Wij als culinaire familie zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt en letten op alle details en zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke avond heeft! We genieten ervan om van elk feestje weer een mooie herinnering te maken, waar iedereen nog lang over napraat!

Persoonlijk verjaardagscadeau

Nog wensen voor een prachtig en persoonlijk verjaardagscadeau en affiniteit met kunst, bezoek dan ons zusje de GrachtenGalerie en stel zelf een mooie kunstcollectie samen van meerdere werken of spaar voor één mooi groot kunstwerk? Door ons enorme netwerk aan kunstenaars kunnen wij ook kunstwerken, fotografie of beelden in opdracht verzorgen. Is je sterrenbeeld een vis, wij verkopen hele leuke keramieke en betaalbare geluksvisjes.

Of is je achternaam ‘de Vos’, hoe leuk is het dan om je naam met een prachtig bronzen beeld van een vos van kunstenaar Hans Jauta te vragen. Of kies symbolisch voor een bloesem van eigenaresse & kunstenaresse Caroline Mulders omdat je midden in de bloei van je leven staat en een nieuwe fase in gaat. Carolinemaakt ook in opdracht en kan de maten en kleuren precies afstemmen op jouw wensen.

Onze locaties

Aan de gracht in hartje Utrecht

Grachtenpand Oudegracht 185

De locatie voor creatieve workshops!

Het GrachtenAtelier bestaat uit ons Achterhuis en twee werfkelders. We hebben dus meerdere afgesloten ruimtes voor creatieve workshops, cursussen of meetings. In dit pand is ook ons zusje de GrachtenGalerie gevestigd, waar eigenaresse Caroline Mulders exposeert met andere kunstenaars.

Grachtenpand Oudegracht 207 a/d werf

Deze mooie werfkelder leent zich uitstekend voor diverse culinaire workshops, private diners of recepties tot 150 personen.