Vrijgezellenfeest in Utrecht

Op zoek naar een leuke activiteit in Utrecht voor een vrijgezellenfeest? GrachtenAtelier organiseert de leukste en meest ludieke vrijgezellenfeesten op unieke locaties in Utrecht. Van piemels boetseren en naaktmodel schilderen tot een superleuk vrijgezellen diner, wij organiseren het allemaal. We hebben de leukste binnen- en buitenactiviteiten in het centrum van Utrecht.

Met een grote glimlach op het gezicht bezorgen onze gastvrouwen jou een geweldig vrijgezellenfeest! De mogelijkheden zijn ongekend en we doen dit al jaren met succes. Selecteer een vrijgezellenfeest dat helemaal bij jullie past. Zou je graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag wat jullie wensen zijn om er zo een spetterende vrijgezellenactiviteit van te maken.

Gezellige, ludieke en unieke activiteiten voor jouw vrijgezellenfeest

Onze activiteiten zijn uniek, ludiek en leuk! De sfeer tijdens de activiteiten is geweldig en dat allemaal op de mooiste locaties in het centrum van Utrecht. De activiteiten zijn veelal toegankelijk voor groepen tot 100 personen, dus ook diegenen die flink uitpakken met hun vrijgezellenfeest kunnen gewoon bij ons terecht. Is je vrijgezellenfeest al grotendeels ingevuld en ben je nog op zoek naar een spetterend en hilarisch onderdeel, dan kun je perfect bij ons terecht. Bij Grachtenatelier duren de activiteiten doorgaans tussen de 2 en 5 uur, waardoor ze perfect te combineren zijn met andere activiteiten.

Welke activiteit je ook bij GrachtenAtelier wilt doen, je bent er van verzekerd dat het tot in de puntjes is geregeld en wij er het maximale uithalen zodat je je deze dag altijd zult blijven herinneren. Bij GrachtenAtelier krijg je veel voor weinig! Kies hieronder de activiteit die het beste bij jullie past. Heb je specifieke wensen? Neem dan eventjes contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

naaktmodelschilderen-02
p2
DPLcdhvC
foto pers
andy single 02
bonbons 02
bonbons 01
KelvinGroenhuijzenlocatiewebsite
actieve-workshops
Italiaanse-workshop

Meer informatie

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden voor jouw vrijgezellenfeest of een specifieke vraag rondom het reserveren/boeken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door en helpen je met de reservering. Wij staan klaar om jou een onvergetelijk vrijgezellenfeest te bezorgen!