Het leukste vrijgezellenfeest in Utrecht

Gaat er binnenkort iemand trouwen en mag jij het vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren? Hartstikke leuk! Utrecht is de ultieme stad voor een vrijgezellenfeest. Een en al gezelligheid, veel leuke cafés en bruisende clubs. En ook nog eens super centraal gelegen! Omdat de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in Utrecht eindeloos zijn zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Gelukkig ben je bij ons uitgekomen! Bij ons kun je namelijk zowel een ruimte huren als activiteiten boeken voor een geweldige bachelorparty. Wij kunnen je vrijgezellenfeest van A tot Z organiseren.

Vrijgezellenactiviteiten bij GrachtenAtelier

€ 52,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop Italiaans Koken

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop High tea

€ 44,50 p.p. incl. btw
€ 39,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Bonbons maken

€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 47,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Workshop Piemel Boetseren

€ 42,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Andy Warhol schilderworkshop

€ 49,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Bob Ross schilderworkshop

€ 42,50 p.p. incl. btw

De leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest

Ben je alleen op zoek naar een leuke activiteit in Utrecht voor een vrijgezellenfeest? Wij organiseren de leukste en meest ludieke vrijgezellenfeesten op de meest unieke locaties van Utrecht. Van piemels boetseren en het schilderen van naaktmodellen tot een reuze gezellig vrijgezellendiner. Wij organiseren het allemaal. Bij ons vind je zonder twijfel de leukste binnen- en buitenactiviteiten in het centrum van Utrecht.

Met een grote glimlach bezorgen onze gastvrouwen jou een onvergetelijk vrijgezellenfeest. De mogelijkheden zijn ongekend en we doen dit al jaren met succes. Je kunt kiezen uit veel verschillende activiteiten, dus kijk lekker rond en selecteer een vrijgezellenfeest dat helemaal bij jullie past. Zou je graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van jullie wensen en behoeftes kunnen we er samen een spetterend vrijgezellenfeest van maken.

Waarom kies je voor GrachtenAtelier?

Onze activiteiten zijn uniek, ludiek en hartstikke leuk! De sfeer tijdens de activiteiten is geweldig en dat allemaal op de mooiste locaties in het centrum van Utrecht. De activiteiten zijn veelal toegankelijk voor groepen tot 100 personen, dus ook diegenen die flink uitpakken met hun vrijgezellenfeest kunnen gewoon bij ons terecht.

Is je vrijgezellenfeest al grotendeels ingevuld en ben je nog op zoek naar een spetterend en hilarisch onderdeel? Ook daarvoor kun je perfect bij ons terecht. Bij GrachtenAtelier duren de activiteiten doorgaans tussen de 2 en 5 uur, waardoor ze goed te combineren zijn met andere activiteiten.

Welke activiteit je ook bij GrachtenAtelier wilt doen, je bent ervan verzekerd dat het tot in de puntjes is geregeld. Wij streven ernaar om er het maximale uit te halen zodat je je deze dag altijd zult blijven herinneren. Bij GrachtenAtelier krijg je waar voor je geld. Kies hierboven de activiteit die het beste bij jullie past. Heb je nog specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Unieke locaties

We zeiden al dat onze activiteiten op de mooiste locaties in Utrecht zijn, toch? Onze locaties bevinden zich in hartje Utrecht. Ideaal gelegen voor mensen die vanaf het station moeten komen. Wij bieden twee werfkelders en onze kunstgalerie aan voor het organiseren van je vrijgezellenfeest. De authentieke sfeer van deze locaties maakt echt het verschil tussen en leuk of een fantastisch vrijgezellenfeest!

Onze locaties

Aan de gracht in hartje Utrecht

Grachtenpand Oudegracht 185

De locatie voor creatieve workshops!

Het GrachtenAtelier bestaat uit ons Achterhuis en twee werfkelders. We hebben dus meerdere afgesloten ruimtes voor creatieve workshops, cursussen of meetings. In dit pand is ook ons zusje de GrachtenGalerie gevestigd, waar eigenaresse Caroline Mulders exposeert met andere kunstenaars.

Grachtenpand Oudegracht 207 a/d werf

Deze mooie werfkelder leent zich uitstekend voor diverse culinaire workshops, private diners of recepties tot 150 personen.

Extra ideeën vrijgezellenfeest

Kun je wel wat extra inspiratie gebruiken? Wij helpen je op weg met nóg meer ideeën voor een origineel vrijgezellenfeest. Of je nu op zoek bent naar een culinaire, creatieve óf zelfs actieve activiteit. We zetten alle tips voor je op een rij.

Bekijk onze extra ideeën

Vrijgezellenfeestjes voor mannen of vrouwen

Laten we voorop stellen dat iedereen welkom is bij al onze workshop en andere activiteiten welkom is, of je je nu als man, vrouw of anders identificeert. In de regel zien we dat mensen zoeken naar specifieke inspiratie voor vrijgezellenfeestjes voor mannen of juist voor vrouwen. Geldt dat voor jouw gezelschap niet? Geen probleem! Dan bekijk je gewoon beide pagina’s?

Vrijgezellenfeestjes voor vrouwen Vrijgezellenfeestjes voor mannen

Meer informatie

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden voor jouw vrijgezellenfeest? Of heb je een specifieke vraag rondom het reserveren/boeken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door en helpen je met de reservering. We staan altijd klaar om jou een onvergetelijk vrijgezellenfeest te bezorgen!

Contact opnemen