Wandborden PimpworkshopHome is where the creative art is” is een goede uitspraak die past bij de workshop Wandborden Pimpen. Ben je creatief en wil je eens wat anders proberen? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Als creatieveling weet je vast als geen ander hoe het is jezelf niet terug te kunnen vinden in een standaard design in de winkel. Maak bij deze workshop je eigen unieke wandbord! Ben je iets minder creatief? Ook dan is dit een erg leuke workshop. Onze begeleiders helpen je waar nodig en doen hun uiterste best je wandbord helemaal jouw ding te maken. Dus wees niet bang en boek deze fantastische, gezellige en creatieve workshop vandaag!

Instagram

Informatie


Aantal personen:
5 -100

Tijdsduur:
2,5 uur

Prijs:
€ 31,00 excl. BTW P.P
€ 37,50 incl. BTW P.P

Inclusief:
Benodigdheden, materialen en begeleiding

Waarom Wandborden Pimpen?Een houten wandbord wordt steeds populairder als decoratie in de woonkamer, de tuin, de wc of in de keuken. Meestal zijn de borden afkomstig van een groot tuincentrum of van een groot woonwarenhuis. Echt origineel is dat niet. Wil je jouw eigen unieke wandbord? Maak dan jouw wandbord zelf! Tijdens de workshops Wandborden Pimpen kun je al je creativiteit de vrije loop laten en een uniek wandbord in elkaar zetten. De workshop is uiterst geschikt als groepsuitje, lady’s day of voor een gezellige dag met je partner. Geef je huisje nèt dat beetje meer persoonlijkheid!

Schema Wandborden PimpenHet spreekt voor zich dat je de workshop begint met een lege houten wandbord. Het wandbord pimp je, gedurende de workshop, volledig naar eigen smaak. Houd je van leuke versjes, gedichten of ben je meer van de mooie afbeeldingen? Alles is mogelijk. Je gaat aan de slag met verf, lintjes, touw, houten lettertjes, schoolbordverf en nog veel meer. De mogelijkheden zijn onbeperkt en dat maakt deze workshop zo leuk!

Ben je niet zo creatief? Maak je niet druk. Als je de andere deelnemers aan het werk ziet kom je vast een zeker op een geniaal idee voor je eigen ontwerp. Dat is het voordeel van een workshop, je kunt elkaar inspireren. Daarnaast helpen onze begeleiders je gedurende de workshop en ga je gegarandeerd met een tevreden gevoel naar huis.

How to


Workshop combinaties


DSC04501-min

Bonbon workshop
Laat je ultieme chocoladedroom uitkomen met onze Bonbonworkshop!  Een workshop waarbij je samen met je vrienden, familie of collega’s bonbons gaat maken en waar we jullie de fijne kneepjes van het vak zullen bijbrengen.

Crazy-88-task

Crazy 88
Gewapend met een camera, stadskaart en een lijst met hilarische opdrachten struin je in groepen de binnenstad van Utrecht door om de meest gekke en bizarre opdrachten uit te voeren.

Een echte Eye-catcherEen groot voordeel aan een workshop is dat je naar huis gaat met je eigen kunstwerk op zak. Je kan je kunstwerk nog dezelfde dag thuis ophangen. Complimenten krijgen over je decoratie, hoe leuk is dat? Maar het is nog leuker wanneer je de decoratie zelf ontworpen en gemaakt hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een unieke eye-catcher voor bij jou thuis. Het zelf creëren van een eye-catcher in je woning, dat is de bedoeling van de workshop Wandborden Pimpen in Utrecht.

Inloopworkshop Wandborden Pimpen


De workshop Wandborden Pimpen is te volgen wanneer er minimaal vijf deelnemende personen zijn. Wil je graag een wandbord komen pimpen, maar ben je met een select groepje die uit minder dan vijf personen bestaat?  Kijk dan eens naar onze inloopworkshop!