Workshop “Wie is de Mol?”


Instagram

Informatie


Uitleg workshop wie is de mol?De deelnemende personen worden allemaal verwacht op een afgesproken locatie. De groep wordt ontvangen door begeleiders die gedurende het spel aanwezig zullen zijn. De begeleiders zijn aanwezig voor eventuele vragen, problemen en om de spanning en sensatie nog iets op te wakkeren.

Wanneer alle deelnemende personen aanwezig zijn, worden er teams gemaakt. In de verschillende teams wordt er een ‘Mol’ aangewezen. Vervolgens worden de teams gesplit en zullen er vele leuke opdrachten uitgevoerd worden. De opdrachten vinden plaats in de stad Utrecht.

De verschillende teams strijden tegen elkaar. Het is als team jullie taak om zoveel mogelijk punten te bemachtigen tijdens deze opdrachten. Het team met de meeste punten wint het spel. Maar let op! Het spel zou niet ‘Wie is de Mol’ heten als er geen mollen in de teams zaten die het spel zoveel mogelijk proberen te saboteren. Gaat het jou lukken om de mol te achterhalen of lukt het je om iedereen op het verkeerde spoor te zetten? Ga het avontuur aan en geniet van een dag vol leuke uitdagingen en een hoop plezier!

Is de groep wat kleiner? Geen probleem! Dan spelen we het spel gewoon in één team! Net zo spannend en net zo leuk!

Prijzen workshop wie is de mol?


De prijzen van de workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemende personen.

10 personen of minder €161,10 excl. BTW (195,00 incl. BTW)
Daarna €16,11 excl. BTW (€19,50 incl. BTW) p.p.

Workshop combinaties


Black-Box_1 (1)

BlackBox kookworkshop

Heerlijk koken door middel van een mysterieuze blackbox! Ga de uitdaging aan!

Lees meer

gerechten private dinner voorgerecht carpaccio 01

Italiaanse kookworkshop

Neem een kijkje bij ons grote aanbod qua kookworkshops

Lees meer

Pinterest