Workshop mozaiek maken

Houd je van creatief bezig zijn en is werken met keramiek-mozaïek helemaal jouw ding? Dan is onze workshop mozaïek maken echt wat voor jou. Tijdens deze unieke workshop leer je de basistechnieken van het mozaïeken en ga je uiteindelijk met een prachtige creatie naar huis. Het voordeel van onze inloop workshop Mozaïek is dat er geen minimum aantal deelnemers geldt. Je kunt dus eenvoudig met een vriend/vriendin deelnemen of zelfs alleen als je zelf even lekker je creativiteit de vrije ruimte wilt geven. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats op een mooie locatie in Utrecht. “Scherven brengen geluk!” Kom jouw geluk beproeven en breng snel een bezoek aan Grachtenatelier voor deze leuke creatieve workshop.

  • De leukste mozaïek workshops van Utrecht
  • Gratis offerteaanvraag
  • De scherpste prijzen
  • Neem een prachtige creatie mee naar huis
  • Professionele begeleiding
  • Al vanaf 1 persoon te boeken
  • Unieke locatie
Bekijk al onze workshops in Utrecht
fotografie.kelvingroenhuijzen3 kopie
mozaiek

Workshops mozaïek in Utrecht

Onze Inloopworkshop Mozaïek is de perfecte combinatie van lekker bezig zijn, leren werken met keramiek-mozaïek en je creativiteit de vrije geest laten in een gezellige huiselijke sfeer op een mooie locatie in Utrecht. In een sfeervol atelier aan de Utrechtse grachten maak jij je eigen werkstuk. Zo kun je er voor kiezen om je eigen fotolijst, school of dienblaadje te decoreren met prachtige keramiek-mozaïek. Je mag je eigen creatie nadien mee naar huis nemen, dus je hebt ook nog eens een superleuk aandenken aan deze leuke ervaring. De workshop leent zich perfect voor vriendengroepen, voor het creatieve onderdeel tijdens een vrijgezellenfeest of om jezelf eens even creatief uit te dagen.

Scherven brengen geluk!

Voor wie is de workshop mozaiek geschikt?

De workshop is geschikt voor iedere creatieveling. Er geldt geen minimum aantal deelnemers.  Je kunt dus in je eentje deelnemen aan de inloopworkshop, maar ook gezellig met een vriendin, collega  of een groep vrienden. Daarnaast is de Mozaïek Workshop ook zeer geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. De sfeer is superleuk en je bent in een ontspannen sfeer creatief met elkaar bezig. Heb je hier vragen over dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Algemene informatie over de workshop

Aantal personen

Het voordeel van de inloop workshop is dat je in je eentje al kunt deelnemen. De groepsgrootte bedraagt maximaal 20 personen. Geef jezelf een creatief uitje of kom gezellig met vrienden of collega’s.

Tijdsduur

De Workshop Mozaïek vindt iedere zaterdagochtend plaats van 10.00 tot 13.00 uur en zal 2,5 uur duren. De starttijd wordt in de detailmail enkele dagen vooraf aan de workshop doorgestuurd. Je dient je wel vooraf in te schrijven voor de workshop. Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop door. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er in overleg een andere datum gekozen. Mocht dit niet lukken, dan krijg je je geld teruggestort.

Prijs

De prijzen voor de workshop bedragen €28,50 excl. Btw p.p. en €34,50 incl. btw p.p. Mocht je met een groep zijn en/of speciale wensen hebben, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen.

Workshop is inclusief

Bij Grachtenatelier draait het om meer dan alleen simpel een workshop draaien. Wij willen je een leuke ervaring geven waarbij het aan niks mag ontbreken. Bij de Mozaïek Workshop is dat niet anders. Bij deze workshop zijn alle benodigdheden en materialen bij de prijs inbegrepen. Je krijgt professionele begeleiding en mag je uiteindelijk je creatieve werk mee naar huis nemen. Gedurende de workshop is er heerlijke koffie en thee beschikbaar. En dit alles op een unieke locatie in het centrum van Utrecht.