Heb je wel eens gedroomd over hoe het zou zijn om een naakte man te schilderen? Deze droom kan nu werkelijkheid worden tijdens de workshop naaktmodel schilderen bij GrachtenAtelier. Tijdens deze workshop gaat het naaktmodel volledig uit de kleren, zodat je onder professionele begeleiding in twee uur tijd je eigen kunstwerk kunt fabriceren. Met grote vellen papier, houtskool en verf kun jij helemaal losgaan. Uiteindelijk ga je te werk op een echt schilderdoek, zodat je met een prachtig aandenken aan deze hilarische workshop naar huis gaat.

De workshop naaktmodel schilderen is een superleuk groepsuitje en leent zich perfect voor een vrijgezellenfeest. Bereid je voor op een middag lachen, gieren, brullen en artistiek bezig zijn, waarbij je ook nog het nodige aan schildertechniek aanleert. Na afloopt van de workshop weet jij precies hoe je een mooie modeltekening opstelt. Lijkt dit je ook een leuke activiteit voor jullie groep? Boek dan direct online of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Naaktmodel schilderen vrijgezellenfeest

Wil jij een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren en de vrijgezel eens flink voor het blok zetten? Dan is de workshop naaktmodel schilderen echt iets voor jullie! Deze workshop is niet alleen hilarisch en uiterst gezellig, maar je zal er ook nog veel van opsteken! Twee uur lang mogen de aanstaande bruid en haar metgezellen zich vergapen aan het mannelijk schoon en deze proberen zo mooi mogelijk op doek te zetten. Ja, dames er moet ook nog wat gepresteerd worden. Onder professionele begeleiding gaan jullie het naaktmodel zo goed mogelijk op het doek proberen te krijgen. Uiteraard mogen jullie je eigen kunstwerk als aandenken mee naar huis nemen.

“Veel leuker dan een stripper, want naar deze man mogen jullie maar liefst 2 uur kijken”

Dé ultieme verrassing

Eén van de belangrijkste elementen van een vrijgezellenfeest, is dat de aanstaande bruid even flink voor het blok gezet wordt. Er is natuurlijk niks leuker om dit zo onverwachts mogelijk te laten gebeuren.

De vrouw in kwestie zal gedurende deze hele dag al wel wat wantrouwig zijn over wat er allemaal gaat gebeuren. Nou, dan zal deze ontknoping ook flink verrassend zijn en alles behalve een teleurstelling! Want, jullie gaan een schilderworkshop doen. Niet bepaald spannend misschien, of toch…?

Zodra jullie klaar zitten voor de schilderworkshop komt het te schilderen “object” naakt het atelier binnen lopen. Jullie aanschouwen het mannelijke naaktmodel in volle glorie! Het schrikmoment, de daarop volgende schaamte en hilariteit maken de cocktail voor een geweldige ervaring. Precies wat een vrijgezellenfeest nodig heeft! Allereerst beginnen jullie met houtskoolschetsen. Op deze manier leren jullie de technieken en krijg je de smaak te pakken, om vervolgens over te gaan op het echte werk, oftewel het schilderen op doek. Aan het einde van deze workshop gaat iedereen met zijn eigen kunstwerk naar huis. Zo hebben jullie altijd een aandenken aan dit hilarische moment.

Ook geschikt voor de amateurschilder

De workshop naaktmodel schilderen is geschikt voor iedereen, ook als jij of één van je vriendinnen geen absolute kunstenaar is. De workshop staat onder professionele begeleiding, die jou alle fijne kneepjes van het vak zal bijbrengen. Je zal nooit meer op dezelfde manier naar het mannelijke schoon kijken. Je zult merken dat hoe beter je kijkt, des te meer dingen je zult zien. Hierdoor zul je het mannelijke lijf nóg beter op het doek zetten. Uiteraard kun je hierbij al je creativiteit de vrije loop laten. Jij hebt de touwtjes (in dit geval penseel) in handen, je bent dus volledig zelf verantwoordelijk voor wat er op jouw doek komt te staan.

Jouw eigen naaktschilderij als aandenken mee naar huis

Twee uur vol hilariteit, lachbuien en toch ook geconcentreerd werken zijn ten einde. Je meesterwerk is af en het resultaat mag er zijn; iets waar je trots op bent! Maar hier blijft het niet bij. Je mag je schilderij mee naar huis brengen en laten zien aan al je dierbaren. Ook de vrijgezel van de avond mag het geleerde binnenkort in de praktijk brengen bij haar aanstaande man.

Naaktmodel boetseren

Naaktmodel boetseren

Naast het schilderen van een naaktmodel, is het ook mogelijk om het model te boetseren. Boetseren houdt in dat je door middel van een kneedbaar materiaal (bv. klei of was) het naaktmodel gaat namaken. Ook de workshop naaktmodel boetseren staat onder professionele begeleiding, die jullie de meest verfijnde technieken zullen bijbrengen.

Offerte aanvragen naaktmodel boetseren

Wat onze klanten zeggen over de workshop naaktmodel schilderen

“Hilarische workshop”

Wat een hilarische workshop hebben wij beleefd bij jullie. De vrijgezel gaat hier nog jaren over praten. En het model Ivo was niet vervelend om naar te kijken.. Wij komen zeker nog eens terug!


– Bianca

“Een echte aanrader”

Bedankt voor de geweldige dag! Erotische bonbons gemaakt in jullie kookstudio en daarna een prachtig naaktmodel geschilderd (danny?) in het Atelier. Een echte aanrader voor een geheel verzorgd vrijgezellenfeest. Jullie hebben een fijne locatie midden in de stad waar we achteraf de kroeg nog ingedoken zijn.


– Naomi de Groot

“Geslaagd vriendinnenweekendje”

Een geslaagd vriendinnenweekendje door jullie workshop! Leuk model, gezellige begeleiding, ongedwongen sfeer en fijn dat jullie snel oppikte dat wij niet alles hoefde te leren over kleurgebruik ect. De wijn smaakte ook erg goed


– Marinka

Naaktmodel schilderen bij GrachtenAtelier

Boek onze naaktmodel schilderen workshop direct online of vraag vrijblijvend een offerte op. Heb je vragen? Bel ons dan gerust op 0681013989, wij vertellen je graag meer over onze workshops.

Contact opnemen