Op zoek naar een leuke workshop in Utrecht? GrachtenAtelier organiseert de leukste workshops voor bedrijven en particulieren in hartje Utrecht. De workshops zijn uitermate geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Van bonbon workshops en action painting workshops tot het boetseren van piemels en het pimpen van klompen, wij organiseren het allemaal. Onze workshops zijn onder te verdelen in 4 typen workshops: inloop workshops, actieve workshops, culinaire workshops en creatieve workshops. Binnen deze categorieën hebben wij vele unieke workshops.

GrachtenAtelier is een echt familiebedrijf. Dit merk je ook aan de huiselijke sfeer die er hangt. Plezier en saamhorigheid zijn belangrijke aspecten tijdens de workshops. Samen willen wij het WAUW-effect creëren. Ben jij benieuwd geraakt naar onze unieke, ludieke en leuke workshops in Utrecht? Lees dan verder op de pagina voor meer informatie of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Workshops bij GrachtenAtelier

De workshops van GrachtenAtelier vinden plaats op de mooiste locaties. Maar niet alleen de prachtige locaties maken onze workshops zo leuk. Ook ben je verzekerd van professionele materialen en natuurlijk de leukste en meest creatieve workshopleiders. Zo weet je dat de workshops tot in de puntjes geregeld zijn. Wij doen er alles aan om het maximale uit de workshop te halen; wij streven er dan ook naar om het WAUW-effect te creëren bij al onze bezoekers.

Populaire workshops

Ben je op zoek naar een leuke workshop om met vrienden, collega’s of je vereniging te volgen in Utrecht? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan unieke workshops. Enkele zeer populaire workshops zijn de inloopworkshop mozaïek, de creatieve workshop naaktmodel schilderen, de culinaire workshops moleculair koken en bonbon workshop én de actieve workshop Expeditie Robinson. Toch op zoek naar iets ludiekers? Kies dan voor onze creatieve workshop piemel boetseren of ga gezellig met z’n allen Dikke Dames schilderen. Misschien leuk als activiteit voor een vrijgezellenfeest?

Uiteraard is dit slechts een klein deel van al onze workshops. Bekijk hieronder welke workshop het beste past bij wat jij voor ogen hebt.

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.