Workshops in Utrecht

Op zoek naar een leuke workshop in Utrecht? GrachtenAtelier organiseert de leukste workshops voor bedrijven en particulieren in hartje Utrecht. De workshops zijn uitermate geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Van bonbon workshops en action painting workshops tot het boetseren van piemels en het pimpen van klompen, wij organiseren het allemaal. Onze workshops zijn onder te verdelen in 4 typen workshops: inloop workshops, actieve workshops, culinaire workshops en creatieve workshops. Binnen deze categorieën hebben wij vele unieke workshops.

GrachtenAtelier is een echt familiebedrijf. Dit merk je ook aan de huiselijke sfeer die er hangt. Plezier en saamhorigheid zijn belangrijke aspecten tijdens de workshops. Samen willen wij het WAUW-effect creëren. Ben jij benieuwd geraakt naar onze unieke, ludieke en leuke workshops in Utrecht? Lees dan verder op de pagina voor meer informatie of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Workshops bij GrachtenAtelier

De workshops van GrachtenAtelier vinden plaats op de mooiste locaties. Maar niet alleen de prachtige locaties maken onze workshops zo leuk. Ook ben je verzekerd van professionele materialen en natuurlijk de leukste en meest creatieve workshopleiders. Zo weet je dat de workshops tot in de puntjes geregeld zijn. Wij doen er alles aan om het maximale uit de workshop te halen; wij streven er dan ook naar om het WAUW-effect te creëren bij al onze bezoekers.

Populaire workshops

Ben je op zoek naar een leuke workshop om met vrienden, collega’s of je vereniging te volgen in Utrecht? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan unieke workshops. Enkele zeer populaire workshops zijn de inloopworkshop mozaïek, de creatieve workshop naaktmodel schilderen, de culinaire workshops moleculair koken en bonbon workshop én de actieve workshop Expeditie Robinson. Toch op zoek naar iets ludiekers? Kies dan voor onze creatieve workshop piemel boetseren of ga gezellig met z’n allen Dikke Dames schilderen. Misschien leuk als activiteit voor een vrijgezellenfeest?

Uiteraard is dit slechts een klein deel van al onze workshops. Bekijk hieronder welke workshop het beste past bij wat jij voor ogen hebt.

Inloop workshops

Actieve workshops

Culinaire workshops

Creatieve workshop

Meer informatie

Zou je graag meer willen weten over onze workshops of heb je een specifieke vraag rondom het reserveren/boeken van een workshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven de informatie die je nodig hebt en helpen je bij het reserveren van de workshop. Wij hopen je snel te mogen ontvangen in hartje Utrecht bij GrachtenAtelier.