Op zoek naar een leuke kunst- of kookworkshop in Utrecht? GrachtenAtelier organiseert de leukste workshops voor bedrijven en particulieren op een toplocatie in het hartje van de stad. De workshops zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Van bonbon workshops en action painting tot het boetseren van piemels en het pimpen van theedozen, wij organiseren het allemaal.

Verschillende soorten workshops

Onze workshops zijn onder te verdelen in vier types: culinaire workshops, creatieve workshops, inloop workshops en online workshops. Binnen deze categorieën bieden we verschillende unieke workshops. Alle workshops zijn door groepen vanaf vier personen te boeken, maar inloop workshops in Utrecht kun je alleen of met 2 personen bijwonen. Neem een kijkje in ons aanbod: Culinaire workshops, Creatieve workshops, Inloop workshops & Online workshops.

Workshops bij GrachtenAtelier

De workshops van GrachtenAtelier vinden plaats op de mooiste locaties. Maar niet alleen de prachtige locaties maken onze workshops zo leuk. Je kunt ook rekenen op professionele materialen en natuurlijk de leukste en meest creatieve workshopleiders. Zo weet je dat de workshop tot in de puntjes geregeld is. We doen er alles aan om het maximale uit de workshop te halen en streven naar een WAUW-effect voor al onze bezoekers.

Kookworkshops Utrecht

Aan de slag in de keuken met je vrienden, familie, collega’s of ander gezelschap? Bekijk ons brede aanbod kookworkshops die je in Utrecht kunt doen. Zo leren we je graag gerechten koken uit de Italiaanse of moleculaire keuken óf leren we je alles over bonbons, chocolade of het concept High Tea.

Bekijk ons aanbod kookworkshops in Utrecht

Creatieve workshops Utrecht

Ben je liever creatief met kwasten en verf, klei of mozaïek? Kies dan voor onze creatieve workshops in ons GrachtenAtelier in Utrecht. Wij zorgen voor het mooiste materiaal zodat jij prachtige kunst kunt maken. Van schilderijen van je huisdieren tot… geboetseerde piemels. Of je nu een familiedag of vrijgezellenfeest organiseert, wij bieden een passende workshop met gegarandeerd plezier voor het hele gezelschap, jong en oud.

Bekijk ons aanbod creatieve workshops

Workshop Utrecht 2 personen

In principe geven we onze workshops aan groepen van minimaal vier personen. Om ervoor te zorgen dat je ook met 2 personen onze workshops in Utrecht kunt bijwonen, zijn we de inloop workshops gestart.

Bekijk onze inloop workshops
Mozaieken workshop hartje

Populaire workshops

Ben je op zoek naar een leuke workshop om met vrienden, collega’s of je vereniging te volgen in Utrecht? Alle workshops in ons uitgebreide aanbod voeren we regelmatig met veel plezier uit. Veel groepen gingen je al voor. Naar welke workshops is doorgaans de meeste vraag?

Een aantal populaire workshops zijn:

Toch op zoek naar iets ludiekers? Kies dan voor onze creatieve workshop piemel boetseren of ga gezellig met z’n allen Dikke Dames schilderen. Misschien leuk als activiteit voor een vrijgezellenfeest?

Bekijk onze inloop workshops

Alle workshops in Utrecht

Uiteraard is dit slechts een klein deel van al onze workshops. Bekijk hieronder welke workshop het beste past bij wat jij voor ogen hebt.

Online workshops

Ben je niet in de gelegenheid om naar Utrecht te komen voor een workshop, of laten de huidige maatregelen het niet toe? Geen probleem, dan volg je toch gewoon een workshop vanuit huis? De spullen die je nodig hebt sturen we je toe en via een live verbinding geven we je aanwijzingen en advies.