Ben je op zoek naar een van de mooiste locaties van Nederland voor een leuke workshop, dan is GrachtenAtelier de partij bij uitstek waar je naar op zoek bent. Wij houden creatieve en culinaire workshops in onze prachtige werfkelders aan de Utrechtse grachten. Wij hebben een prachtige kookstudio voor de leukste en meest unieke kookworkshops. Ben je meer van het creatieve, dan ben je helemaal op je plek in onze creatieve werfkelder, waar de mooiste kunstwerken worden gemaakt.

Wat onze locatie in Utrecht nou zo uniek maakt?

We zitten direct aan de gracht, waardoor enkele van onze kooklessen gepaard gaan met een prachtige rondvaart over de Utrechtse grachten. Onder het genot van een heerlijk drankje en het uitzicht, proef je van de gerechten die jullie zojuist gemaakt hebben. Mooier kan toch niet?!

Willen jullie deze unieke ervaring ook meemaken?

Boek dan direct online jullie workshop of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Prachtige werfkelders in Utrecht

Het begon allemaal in een kleine werfkelder aan de Oudegracht 185 in Utrecht. Al snel daarna werd een locatie aan de Oudegracht 207 geopend. Nú kent GrachtenAtelier twee prachtige werfkelders die het decor zijn van talloze leuke, unieke workshops. Heb je het over workshops in Utrecht en omstreken, dan heb je het over GrachtenAtelier. Deze prachtige locaties in Utrecht zijn een absolute must visit als jij eens een leuke workshop wil volgen.

Uiteraard is het de combinatie met de gezellige Utrechtse grachten wat het een prachtige cocktail maakt. Eerst met z’n allen de chef uithangen in de professionele kookstudio, om vervolgens de gemaakte gerechten te proeven op de boot tijdens een rondvaart op de grachten. Het kan allemaal bij GrachtenAtelier.

Bekijk de locaties en neem contact op

De leukste workshops op locatie in Utrecht

De mogelijkheden voor workshops zijn ongekend. We hebben tal van workshops voor zowel grote als kleine groepen. Onze reguliere culinaire en creatieve workshops zijn te volgen voor kleine en grote groepen, waardoor deze zeer geschikt zijn voor grote bedrijfsuitjes, feestjes voor verenigingen of andere grote groepen. Daarnaast hebben wij ook inloopworkshops die op specifieke tijdstippen gedurende de week plaatsvinden. Deze workshops zijn voornamelijk geschikt voor de wat kleinere groepen. Dus ben jij met je vriendin op zoek naar een leuke workshop, dan zijn de inloopworkshops perfect voor jullie.

workshop-cadeau-voor-je-beste-vriendin

Reguliere workshops

Onze reguliere workshops zijn onder te verdelen in culinaire workshops en creatieve workshops. Zowel de culinaire als de creatieve workshops vinden plaats in onze unieke werfkelders aan de Utrechtse grachten midden in het centrum. De ene locatie is omgetoverd tot een waar kookwalhalla en de andere werfkelder is een prachtig atelier waar de mooiste kunstwerken gemaakt worden.

De reguliere workshops vinden op aanvraag plaats. Je kunt eenvoudig online een offerte aanvragen met al jullie wensen. Alles is mogelijk bij ons! De reguliere workshops zijn ideaal voor grote groepen. Alles kan op aanvraag, waardoor we altijd in jullie behoeften kunnen voorzien. Wil jij voor je bedrijf, vereniging, vrijgezellenfeest of familie een leuke workshop boeken op een unieke locatie, dan zijn onze reguliere workshops the way to go!

Inloop workshops

Naast onze reguliere workshops hebben wij ook inloopworkshops. Dit zijn workshops die op vaste tijdstippen gedurende de week plaatsvinden en waar je je voor kunt aanmelden om aan deel te nemen.

Ook de inloopworkshops vinden plaats in onze werfkelders. In tegenstelling tot de reguliere workshops, zijn de inloop workshops voornamelijk bedoelt voor de wat kleinere groepen. Wil jij met je vriendin een leuke kookworkshop volgen, dan kun jullie je via onze inloopworkshops direct aanmelden. Bekijk onze kalender voor een compleet overzicht van de wekelijkse inloopworkshops.

Inloopworkshops aanmelden
Caroline en Jacqueline

Ook online workshops

Mocht het nou niet mogelijk zijn om op locatie in Utrecht je gewilde workshop te volgen, dan hebben wij met onze online workshops een perfect alternatief. Wij bieden deze mogelijkheid om toch iedereen te kunnen bedienen die graag een van onze leuke workshops wil volgen. Ook in het geval dat je met je bedrijf een leuke activiteit wilt doen en een aantal van je collega’s zit in het buitenland, dan kan het met onze online workshops tóch doorgaan.

Onbeperkte groepsgrootte

Ook voor onze online workshops geldt dat wij zowel workshops hebben voor grote groepen als inloopworkshop. De online workshops worden live door ons team verzorgd. Dit betekent dat je zelf niets hoeft te organiseren. De benodigde materialen voor de workshop kunnen gewoon bij ons besteld worden tegen een meerprijs. Dit bespaart je zowel in de kosten als de tijd voor het inslaan van alle materialen.

Het leuke aan de online workshops is dat iedereen mee kan doen en je kunt gewoon in je eigen keuken een kookworkshop volgen of in je woonkamer een van onze creatieve workshops. Ideaal toch?! Ook onze online workshops zijn eenvoudig op onze site te boeken. Dus wacht niet tot alle workshops vol zitten, maar maak direct een afspraak.

Plan nu je online workshop