WORKSHOPS

Het GrachtenAtelier is druk bezig geweest om alle ruimtes corona proof te maken. Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend en verwelkomen we onze gasten weer op 1,5 meter afstand. Mochten er groepen zijn die ons liever op een eigen locatie ontvangen is dat uiteraard mogelijk. Wij verhuizen met alle liefde onze materialen naar een locatie naar wens. Het starttarief voor workshops op locatie begint bij 12 betalende personen. We rekenen wel iets extra’s voor reistijd en reiskosten, dit is afhankelijk van de afstand van de locatie.

 

Het GrachtenAtelier organiseert de leukste en meest diverse workshops in de prachtige werfkelders van Utrecht. Wij bieden een ruime keuze aan workshops aan voor bedrijven en particulieren, voor zowel kleinere als hele grote groepen! De inloopworkshops zijn uitermate geschikt voor individuen of groepen bestaande uit minder dan 10 personen.Trainingen

trainingen-krantenbedrijf_3-min

Er wordt veel gelachen en jullie gaan gewapend met veel direct toepasbare ‘tips en tricks’ weer naar huis. De ervaren en enthousiaste trainers gaan op een frisse, interactieve manier met jullie aan de slag.

Lees meer

Fotogalerij

creatieve-workshop-Andy-Warhol-G-min

Benieuwd naar de sfeer van het GrachtenAtelier? Neem dan eens een kijkje in ons fotoalbum of bekijk onze video’s en waan je in de wereld van het GrachtenAtelier. Gezelligheid gegarandeerd!

Bekijk onze afbeeldingen

Zakelijke evenementen

presentatie-min

Willen jullie weer eens wat anders dan vergaderen op kantoor? Even weg uit de alledaagse werksfeer om op een andere manier je collega’s te leren kennen? Het GrachtenAtelier helpt hier graag aan mee!

Lees meer