Action Painting

Duur: 2 uur, vanaf 10 personen te boeken, kleine groepjes kunnen bij inloopworkshops boeken.

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier! Wil je lekker met verf aan de gang en houd je van vrije expressie? Dan is deze workshop zeker wat voor jou. Een creatieve workshop waar het accent niet zozeer ligt op het creëren van een mooi, technisch en goed geschilderd kunstwerk, maar waarbij je je vooral zelf heerlijk kan uitleven met alle materialen die voorradig zijn! De workshop Action Painting is geen gewone schilderworkshop. Het is waarschijnlijk iets dat je altijd al eens hebt willen doen. Abstract is immers ook een kunstvorm! Dus ‘be an artist’ en ga lekker los tijdens deze schilderworkshop bij het Grachtenatelier.

Offerte aanvragen

Meer informatie

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Action Painting is een vorm van abstracte kunst waarbij de schilder het schilderdoek als het ware te lijf gaat. Het gaat bij deze kunstvorm niet zozeer om het resultaat, maar aan de herinnering tijdens het maken van het kunstwerk? Je bedenkt van te voren niet wat je gaat doen, maar gaat direct aan de slag. Je gaat bij de workshop aan de slag met kwasten, rollers, sponzen, pimpmaterialen en tubes verf! Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk waarbij je net zolang door kunt gaan totdat je tevreden bent over het eindresultaat. Het gaat er niet rustig aan toe tijdens onze workshop. Al je emoties mogen op het doek te zien zijn dus ook frustraties mogen eruit komen. Bij de workshop ben je daarom niet alleen lekker creatief bezig, maar kan je ook even lekker het hoofd leegmaken en ontspannen.

Omdat deze schildertechniek over de herinnering van het maken gaat, zal je altijd een leuk aandenken hebben aan deze dag wanneer je weer eens een blik op de muur werpt waar dit prachtige kunstwerk hangt.

Wij werken in deze workshop niet met spuitbussen, vanwege de gassen die vrijkomen bij het gebruik van deze spuitbussen en gebruiken andere leuke materialen.

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Action Painting

 1. Frits

  Echt een leuke workshop! Niet te serieus en veel geauwehoerd. Leuke begeleiding van het personeel. Al met al een aandrader.

 2. Ilse den Ham

  Super leuke workshop waar je niet perse goed voor hoeft te kunnen schilderen. Daar was ik even bang voor omdat ik helemaal niet creatief ben. Maar door de leuke demonstratie en tips heb ik er toch iets heel leuks van weten te maken.

 3. Beatrice

  We hebben deze workshop in september gedaan in corona tijd.
  Heel fijn dat we toch nog een leuk uitje konden plannen dat echt corona proof was.
  We zijn allemaal naar huis gegaan met prachtige werkjes voor boven de bank, bij sommige voor op zolder..

 4. Elize

  Leuk dat jullie ook een galerie hebben waar we inspiratie uit konden opdoen. We hebben leuke eindresultaten en komen nog een keer terug!

Een beoordeling toevoegen

Waarom Action Painting?
De reden waarom veel mensen een workshop Action Painting hebben gevolgd is heel simpel! Deze workshop is namelijk de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Maak je hoofd helemaal leeg en ga lekker los. Bovendien kan iedereen deze workshop volgen. Je hebt namelijk geen ervaring nodig en er is professionele begeleiding aanwezig die alles stap voor stap uitlegt. Ten slotte kunnen jullie je eigen meesterwerk mee naar huis nemen; een blijvende herinnering voor in de woonkamer!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?