Action Painting

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier! Wil je lekker met verf aan de gang en houd je van vrije expressie? Dan is deze workshop zeker wat voor jou. Een creatieve workshop waar het accent niet zozeer ligt op het creëren van een mooi, technisch en goed geschilderd kunstwerk, maar waarbij je je vooral zelf heerlijk kan uitleven met alle materialen die voorradig zijn!

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

De workshop Action Painting is geen gewone schilderworkshop. Het is waarschijnlijk iets dat je altijd al eens hebt willen doen. Lekker los met verf en al je onderbewuste hersenkronkels op een doek knallen! Hou je vooral niet in en laat alles eruit: op deze manier kan schilderen heerlijk ontspannend werken. Herkenbaar hoeft het niet te zijn: abstract is immers ook een kunstvorm! Dus ‘be an artist’, leef je uit en ga lekker los tijdens deze schilderworkshop bij het GrachtenAtelier.

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: Vanaf 12 personen overdag, vanaf 15 personen in de avond, vanaf 50 personen op een locatie naar jouw keuze
 • Bij te boeken: Snacks, gebak, lunch, Koud Buffet of (FoodParade vanaf 20 Personen)

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Action Painting is een vorm van abstracte kunst waarbij de schilder het schilderdoek als het ware te lijf gaat. Je bedenkt van te voren niet wat je gaat doen, maar gaat direct aan de slag. Je gaat bij de workshop aan het werk met kwasten, rollers, sponzen en tubes verf! Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk waarbij je net zolang door kunt gaan totdat je tevreden bent over het eindresultaat.

Het gaat er niet bepaald rustig aan toe tijdens deze workshop. Al je emoties mogen op het doek te zien zijn dus ook frustraties mogen eruit komen. Bij de workshop ben je daarom niet alleen lekker creatief bezig, maar kan je ook even lekker het hoofd leegmaken en ontspannen. Het is een actieve workshop, zonder verf gooien en smijten, met volop creativiteit.

Omdat deze schildertechniek over de herinnering van het maken gaat, zal je altijd een leuk aandenken hebben aan deze dag wanneer je weer eens een blik op de muur werpt waar dit prachtige kunstwerk hangt.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

4 beoordelingen voor Action Painting

 1. Frits

  Echt een leuke workshop! Niet te serieus en veel geauwehoerd. Leuke begeleiding van het personeel. Al met al een aandrader.

 2. Ilse den Ham

  Super leuke workshop waar je niet perse goed voor hoeft te kunnen schilderen. Daar was ik even bang voor omdat ik helemaal niet creatief ben. Maar door de leuke demonstratie en tips heb ik er toch iets heel leuks van weten te maken.

 3. Beatrice

  We hebben deze workshop in september gedaan in corona tijd.
  Heel fijn dat we toch nog een leuk uitje konden plannen dat echt corona proof was.
  We zijn allemaal naar huis gegaan met prachtige werkjes voor boven de bank, bij sommige voor op zolder..

 4. Elize

  Leuk dat jullie ook een galerie hebben waar we inspiratie uit konden opdoen. We hebben leuke eindresultaten en komen nog een keer terug!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Uitleg over Action Painting
 • Schildermaterialen als een canvas, acrylverf en penselen
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Je eigen unieke herinnering aan deze workshop

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?