Blackbox koken

Duur: 3 uur

Bij deze culinaire workshop staan improvisatie, creativiteit en samenwerking voorop!

Laat je tijdens deze workshop verrassen door de ingrediënten die je zult aantreffen in de Black Box. De blackbox is seizoensgebonden. Met deze ingrediënten is het de bedoeling dat de teams samen nieuwe gerechten gaan verzinnen en bereiden! Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie als team op tafel zullen zetten!

Offerte aanvragen

 

€ 65,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Bij deze culinaire workshop staan improvisatie, creativiteit en samenwerking voorop!

Laat je tijdens deze workshop verrassen door de ingrediënten die je zult aantreffen in de Black Box. De blackbox is seizoensgebonden. Met deze ingrediënten is het de bedoeling dat de teams samen nieuwe gerechten gaan verzinnen en bereiden! Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie als team op tafel zullen zetten!

Wat bieden wij:

 • Sfeervolle werfkelder
 • Professionele begeleiding
 • Blackboxen gevuld met ingrediënten
 • Kennismaking met smaken en texturen
 • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
 • Stokbrood met dips
 • Opmaak en mise-en-place tips per team
 • Prijsuitreiking beste team

Via de site kan je meteen boeken op data en tijden die wij hebben opengezet voor groepen tussen de 15 en 25 personen. Is de groep groter, vraag een offerte aan of mail naar info@grachtenatelier.nl of bel met 06-43755744.

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Blackbox koken

 1. Bram

  Ik heb deze workshop van m’n ouders voor m’n verjaardag gekregen. Zelf ben ik dol op koken en dit was de ideale workshop. Op de mooie locatie werden we goed ontvangen en goed geholpen tijdens de workshop. Het mooie aan deze workshop is dat je met de producten een eigen nieuwe gerecht kan maken, er zitten geen grenzen aan. Dat werd ook door het vriendelijke personeel duidelijk gemaakt.
  Ik ben zeer blij met het resultaat en het was een heel gezellige en sfeervolle dag bij het GrachtenAtelier.

 2. Patricia

  Wat ik heel leuk vind is dat je je eigen fantasie kunt gebruiken voor de materialen die je krijgt aangeleverd, zonder receptuur, test je meteen je vindingrijkheid als je onverwacht gasten thuis krijgt en je moet roeien met de riemen die je hebt, ik heb hier weer super ideeën opgedaan.

 3. Josephine

  Gezellig en informeel teamuitje, Coronaproof op 1,5 meter, vriendelijk personeel, mooie ruimte en lekker eten!

 4. Teun

  Bedankt voor de topavond! Samen met mijn vrienden de “masterchef” worskhop gedaan. We hebben echt gelachen, heerlijk gegeten en het gezellig met jullie gehad.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?