Bob Ross schilderworkshop

Kruip in de huid van Bob Ross en ervaar nu zelf ‘The Joy of Painting’ met de Bob Ross schilderworkshop. Om het nog realistischer te maken, krijg je zelfs een Bob Ross pruik op! Make love to the canvas, relax, let it flow and think like the water. Geen schildertalent? Ook dan kan je meedoen aan deze workshop. Vergeet niet: “We make no mistakes, we just have happy little accidents!

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Tijdens de workshop gaan we gezamenlijk een joyful landschap naschilderen met acrylverf. Stap voor stap word je meegenomen door de hoge bergen en stille wateren. Nooit verwacht een echte Bob Ross te schilderen? Aan het begin van deze workshop verwacht niemand dit te kunnen, maar aan het eind zal je versteld staan van je eigen kunnen en zal je met trots het doek mee naar huis nemen!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2,5 uur
 • Deelnemers:
  • Vanaf 12 personen overdag
  • Vanaf 15 personen in de avond
  • Vanaf 50 personen ook elders op locatie te boeken

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen door onze Bob Ross expert(s) in één van onze geweldige locaties in het centrum van Utrecht. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat in één van onze sfeervolle werfkelders aan de Oudegracht, of in ons statige grachtenhuis aan de Strosteeg. Alle materialen zijn al uitgestald en je krijgt een korte uitleg.

Vervolgens kruip je echt in de huid van Bob Ross: tijd om je pruik op te zetten en aan de slag te gaan! Wees niet bang, het is niet moeilijk. Onze begeleider bouwt het stap voor stap op. Je begint met een blauwe lucht, waar langzamerhand bomen en wolkjes bijkomen. De begeleider doet met jullie mee en loopt rond voor de nodige aanwijzingen. Je zult merken dat het bijna vanzelf gaat. Laag voor laag bouw jij je eigen creatie op en aan het eind van de workshop kan je vol trots je eigen kunstwerk mee naar huis nemen!

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

10 beoordelingen voor Bob Ross schilderworkshop

 1. Annebel

  Leuke ervaring! Tijdens de workshop kwamen we helemaal in het element van Bob Ross en die pruik die we op deden, maakte het af. We werden goed begeleid door de kunstenaars en na afloop stond ik verstelt van het resultaat.
  Een leuke workshop in een mooie ruimte aan de gracht. Een aanrader voor de echte kunstenaars onder ons.

 2. Marieke

  Echt een aanrader deze workshop. Ben zelf wel ook echt een Bob Ross fan dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, maar was echt heel leuk om te doen. Hilarisch met die pruiken die we erbij kregen en heel duidelijk stap voor stap werd het voorgedaan. Ik ben blij met mijn eindresultaat. Wellicht kom ik nog een keer voor een inloopworkshop!

 3. Maartje

  Wat een leuke workshop! Personeel was heel vriendelijk en ook geduldig 🙂 met al onze vragen. Heel leuk om al die verschillende schilderijen te zien aan het eind!

 4. Danielle Petter

  29 Juni 2020 hebben jullie op onze locatie een workshop Bob Ross met aansluitend private dinner verzorgd. Heel fijn dat jullie op onze eigen locatie een workshop wilden geven! Het was echt top en de collega’s waren super enthousiast. Jullie verdienen een dikke 9 en ik raad jullie zeker aan en kom zelf nog eens terug voor een ander uitje. Bedankt! – Stad en Natuur

 5. Martine Anoniem

  Onze happy little accidents hebben er toch nog voor gezorgd dat het een echte Bob Ross werd!
  Fijn dat de workshop corona proof geregeld kon worden en we met ons team toch nog een bedrijfsuitje konden plannen dit jaar!

 6. Suzanne

  De Bob Ross workshop was ontzettend leuk. Echt een aanrader om met een vriend(inn)enclubje te doen. En Coronaproof!

 7. Anoniem

  Hele leuke Bob Ross (online) workshop gehad van Grachten Atelier! Met een groep van 50 mensen wist de begeleider duidelijk uitleg te geven en het was ook goed te volgen. Je kwam helemaal in de Bob Ross wereld door zijn verschillende schildertechnieken te leren. Erg leuk om te doen en zeker een aanrader voor allemaal verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen en uitjes!

 8. Tanja

  Hele leuke en creatieve workshop! Een echte aanrader voor een teamuitje.

 9. Anoniem

  Super leuke en gezellig workshop.

 10. Koen

  Super leuke ervaring als teamuitje! We hebben erg veel gelachen en het eindresultaat was geweldig. Goed georganiseerd, bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Je eigen Bob Ross schilderij maken
 • Inclusief je eigen Bob Ross pruik
 • Stap voor stap instructies
 • Je eigen canvas om op te werken
 • Gebruik van penselen en verf
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?