Dieren Boetseren

Je huisdier of een ander lievelingsdier vereeuwigen in de vorm van klei. Heb jij dit altijd al eens willen doen? Dan is dit je kans! Zet jouw spirit animal in het zonnetje en maak het na op een unieke manier: het kan allemaal bij het GrachtenAtelier! Leer hoe jij een mooi eerbetoon aan je lievelingsdier boetseert: met een groep vrienden, familie of collega’s heb je zeker weten een gezellige en creatieve middag of avond!

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Tijdens deze workshop krijg je de unieke kans om je creativiteit te combineren met je liefde voor dieren. Je krijgt de gelegenheid om je eigen expressie te gebruiken om jouw lievelingsdier na te maken. Laat je creativiteit dus de vrije loop, boetseer je favoriete dier en laat jouw beeldje na afloop schitteren in de woonkamer, slaapkamer of keuken! Iedereen kan lekker los met boetseerkunst en zal aan het einde van de workshop versteld staan van het vrolijke eindresultaat.

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: Vanaf 12 personen overdag, vanaf 15 personen in de avond

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Na ontvangst in één van onze creatieve studio’s in het centrum van Utrecht krijg je een korte uitleg over de bedoeling van de workshop en de materialen, en kunnen jullie kort brainstormen over jullie favoriete dier en hoe je dat tot leven zou kunnen brengen.
Alle materialen staan al klaar: onze creatieve begeleiders helpen jullie om je ideeën zo mooi mogelijk uit te werken!

Laat het beeldje stralen met grappige en vrolijke gezichtsuitdrukkingen en gebruik contrasterende kleuren om nog meer leven in de brouwerij te brengen. Samen boetseren vermindert stress en bevordert saamhorigheid. Vergeet dus vooral niet te genieten! Gegarandeerd een middag vol creativiteit en gezelligheid, en aan het einde van de dag gaan jullie allemaal met jullie eigen unieke herinnering naar huis.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Dieren Boetseren

 1. Evie

  ik wilde altijd al een beeldje maken van m’n hond. Dit was het moment om het zelf na te maken. Personeel was zeer vriendelijk bij binnenkomst en heeft me goed geholpen in het boetseren van m’n hond. Ben zeer tevreden met het resultaat. De 2,5 uur had ik wel zeker nodig, maar vond het jammer dat het alweer voorbij was. Ik had nog zeker langer door kunnen boetseren.

 2. Nicole

  Leuk dat jullie een Galerie hebben waar we inspiratie op konden doen. Was leuk om te doen, fijn dat jullie meedenkend waren omdat er een paar collega’s liever een mens boetseerde.

 3. Rosa

  Heel leuk om te doen, het is wel echt oefenklei dus behoorlijk broos. De werkjes staan op de vensterbank maar er is er al wel een stuk helaas, desalniettemin wel een hele leuke activiteit!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Uitleg over verschillende boetseertechnieken
 • Boetseermaterialen zoals klei en hulpmiddelen
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Een uniek dierenbeeldje als eindresultaat!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?