Boetseren hoofden

Duur: 2,5 uur

Voor de workshop boetseren hoef je niet al eens eerder geboetseerd te hebben. Een van onze deskundige docenten legt je stap voor stap uit wat de bedoeling is en hoe je tot het mooiste resultaat kan komen. Doordat je tijdens de workshop niet je eigen hoofd, maar het hoofd van iemand anders of een andere fantasie creatie maakt, is het een zeer verrassend en interactief uitje. Op een ongedwongen manier leer je jouw vrienden, collega’s of familie nóg beter kennen.

Offerte aanvragen

€ 35,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Naast dat boetseren een vorm van kunst is, stamt het ook af van een oude ambacht en het leuke is dat elk stuk uniek is. Ieder heeft zo zijn eigen stijl. Bij boetseren moet je echt contact leggen met je object. Ga tijdens deze workshop aan de slag met het boetseren van elkaars hoofd, een eigen fantasie creatie of boetseer gezamenlijk een mooi kunstwerk. Het thema is geheel aan jullie om te bepalen, alles mag en alles kan. Tip: Voordat je begint kan je inspiratie halen uit de kunstwerken in onze galerie. Hierdoor heb je een goed voorbeeld om te boetseren en kan je er je eigen twist aan geven, zodat de workshop extra uniek is

Dus laat je creativiteit de vrije loop en verras jezelf met de meest unieke creaties.

De beelden kunnen op onze locatie blijven drogen en later in de week opgehaald worden. Wil je de beelden toch gelijk graag meenemen, dan adviseren wij om een schoenendoos mee te nemen waar je je werk in kunt vervoeren.

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Boetseren hoofden

 1. Emma

  Al jaren fan van boetseren en nu toch maar even een workshop gevolgd. Het was hartstikke gezellig. Het personeel was professioneel en hielp me vakkundig met verschillende technieken.
  Heb veel inspiratie opgedaan van de ruimte, zeer mooie beelden en schilderijen die je helpen om iets moois te maken. Al met al een zeer geslaagde middag.

 2. Niels en Simone

  Heel erg onderschat dat een hoofd zo ingewikkeld in elkaar zit. We werden goed op weg geholpen en hebben leuke eindresultaten. We hebben elkaars hoofd geboetseerd, we hadden een half uurtje langer misschien wel net iets fijner gevonden. Gelukkig mochten we iets langer door omdat we het niet konden vinden, fijn dat dit zo opgelost kon worden.

 3. Tom

  Met onze afdeling in corona tijd deze workshop gedaan. Echt een uitdaging om je collega’s hoofd te boetseren op 1,5 meter kan ik je vertellen.. Gelukkig werden we goed op weg geholpen, bedankt!

 4. Simon

  Wij hebben afgelopen zaterdag een enorm geslaagde workshop hoofd boetseren gedaan in de werfkelder van het GrachtenAtelier. We werden gastvrij ontvangen. Er werd goed met de corona maatregelen omgegaan. Docente Kirsten was heel vriendelijk en professioneel. Ze begeleidde ons vakkundig en op een plezierige manier bij het maken van een portret in klei. Drankjes en catering waren ook helemaal in orde. Vriendelijk geserveerd en van een prima kwaliteit. We kregen ruim de tijd om ons werkstuk te maken en om het na afloop aan elkaar te laten zien. Een echt gelijkend portret zat er niet bij, maar het plezier was er niet minder om. Een hoofd boetseren wanneer je daarmee geen ervaring mee hebt is geen sinecure, maar het was een mooie ervaring om zo ‘scheppend’ bezig te zijn.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?