Wat kun je verwachten?
Je wordt ontvangen door onze enthousiaste begeleiders in onze prachtige werfkelder in het centrum van Utrecht.
Na een korte uitleg gaan we lekker aan de slag met chocolade. Je leert hoe je ganaches en bonbons maakt met verschillende ingrediënten en texturen. En hoe je je eindresultaat mooi kan decoreren! Natuurlijk is het feest niet compleet zonder een mooie verpakking: aan het eind van de workshop leren we je dus ook hoe je je zelfgemaakte bonbons prachtig kan inpakken in je eigen bonbondoosje. Dat wordt smullen! Of geef je ze aan iemand cadeau?
Informeer naar de mogelijkheden!
Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!
Vragen?
Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!
Anne –
Zelf ben ik dol op chocolade. Om vervolgens je eigen bonbons te maken, leek me erg leuk. We werden super ontvangen in de mooie ruimte aan de gracht. Tijdens de workshops werd alles goed verteld en konden we stapsgewijs onze mooie bonbons maken. We hadden voldoende keus voor de vulling van de bonbons.
Ik mag met trots zeggen dat ik m’n eigen bonbons heb gemaakt.
Deze workshops is voor herhaling vatbaar!
Gigi –
ik ben gek op chocola, dit was voor mij de ultieme workshop, onverwacht lekker zeker die met peper, absoluut voor herhaling vatbaar
Chantal –
Samen met mijn oma langsgekomen voor de bonbon workshop, we hebben een top middag gehad!
Het was best een steile trap, maar de chef Merlijn heeft oma er goed vanaf geholpen 😉 We hebben een heerlijke doosje eigen gemaakte bonbons meegenomen.
A. –
We hebben deze workshop als personneelsuitje gevolgd. De online demonstratie was helder en makkelijk te volgen. De verschillende bonbons zijn mooi en lekker geworden. De reacties van de collega’s achteraf waren allemaal heel enthousiast.
Ana Lourenco –
Thank you so much for the wonderful workshop! The entire team really enjoyed it! They were thrilled with the results, and everyone complimented the quality of the chocolate. It was a fantastic uitje 😊