Bonbons maken

Laat je ultieme chocoladedroom uitkomen met onze workshop Bonbons maken! Op onze fantastische locatie aan de grachten van Utrecht ga je samen met vrienden, familie of collega’s aan de slag met het maken van zalige bonbons en zullen wij jullie de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Wat dacht je van bijzondere exemplaren als de witte chocolade bonbon met limoen en kokos? Of van bonbons met een verrukkelijke vulling van rozenwater, Karamel-zeezout of Advocaat? Experimenteer zelf met verschillende ingrediënten uit ons ruime assortiment en leef je uit onder onze begeleiding!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2,5 uur
 • Deelnemers: Vanaf 12 personen op zaterdag en vanaf 17 personen op dinsdag t/m vrijdagmiddag; maximale groepsgrootte 75 personen per locatie.

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloop workshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen door onze enthousiaste begeleiders in onze prachtige werfkelder in het centrum van Utrecht.

Na een korte uitleg gaan we lekker aan de slag met chocolade. Je leert hoe je ganaches en bonbons maakt met verschillende ingrediënten en texturen. En hoe je je eindresultaat mooi kan decoreren! Natuurlijk is het feest niet compleet zonder een mooie verpakking: aan het eind van de workshop leren we je dus ook hoe je je zelfgemaakte bonbons prachtig kan inpakken in je eigen bonbondoosje. Dat wordt smullen! Of geef je ze aan iemand cadeau?

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

4 beoordelingen voor Bonbons maken

 1. Anne

  Zelf ben ik dol op chocolade. Om vervolgens je eigen bonbons te maken, leek me erg leuk. We werden super ontvangen in de mooie ruimte aan de gracht. Tijdens de workshops werd alles goed verteld en konden we stapsgewijs onze mooie bonbons maken. We hadden voldoende keus voor de vulling van de bonbons.
  Ik mag met trots zeggen dat ik m’n eigen bonbons heb gemaakt.
  Deze workshops is voor herhaling vatbaar!

 2. Gigi

  ik ben gek op chocola, dit was voor mij de ultieme workshop, onverwacht lekker zeker die met peper, absoluut voor herhaling vatbaar

 3. Chantal

  Samen met mijn oma langsgekomen voor de bonbon workshop, we hebben een top middag gehad!
  Het was best een steile trap, maar de chef Merlijn heeft oma er goed vanaf geholpen 😉 We hebben een heerlijke doosje eigen gemaakte bonbons meegenomen.

 4. A.

  We hebben deze workshop als personneelsuitje gevolgd. De online demonstratie was helder en makkelijk te volgen. De verschillende bonbons zijn mooi en lekker geworden. De reacties van de collega’s achteraf waren allemaal heel enthousiast.

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Zelf ganaches en bonbons leren maken
 • Groot aanbod aan ingrediënten, smaken en texturen
 • Tips en weetjes over chocolade
 • Versieren van bonbons
 • Feestelijk inpakken van je eigen bonbondoosje
 • Chocoladefondue met koekjes, vers fruit en marshmallows

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?