Bonbons maken

Duur: 2,5 uur

Laat je ultieme chocoladedroom uitkomen met onze Bonbonworkshop! Hier ga je samen met vrienden, familie of collega’s aan de slag met het maken van zalige bonbons en zullen wij jullie de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Wat dacht je van bijzondere exemplaren als de witte chocolade bonbon met limoen en kokos? Of van bonbons met een verrukkelijke vulling van rozenwater, cheesecake of tiramisu? Of experimenteer zelf met verschillende ingrediënten uit ons ruime assortiment en leef je uit onder onze begeleiding!

Tip: Voor de stouterds hebben we ook de erotische bonbon workshop!

Via de site kan je meteen boeken op data en tijden die wij hebben opengezet voor groepen tussen de 10 en 50 personen. Is de groep groter, vraag een offerte aan of mail naar info@grachtenatelier.nl of bel met Jacqueline op 06-43755744.

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Vanaf 10 personen te boeken. Wat bieden wij:

 • Tips en weetjes over chocolade
 • Maken van ganaches en bonbons
 • Groot aanbod aan ingrediënten, smaken en texturen
 • Versieren van bonbons
 • Chocoladefondue met koekjes, vers fruit en marshmallows
 • Zelf feestelijk inpakken van je eigen bonbondoosje
 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie

Wil je met een klein groepje deze workshop boeken kijk dan bij inloopworkshops https://www.grachtenatelier.nl/workshops/inloop-workshop-bonbons-ontwerpen/ Elke zaterdagochtend tussen 1030 en 1300 uur bieden we inloopworkshop bonbons maken aan.

 

 

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Bonbons maken

 1. Anne

  Zelf ben ik dol op chocolade. Om vervolgens je eigen bonbons te maken, leek me erg leuk. We werden super ontvangen in de mooie ruimte aan de gracht. Tijdens de workshops werd alles goed verteld en konden we stapsgewijs onze mooie bonbons maken. We hadden voldoende keus voor de vulling van de bonbons.
  Ik mag met trots zeggen dat ik m’n eigen bonbons heb gemaakt.
  Deze workshops is voor herhaling vatbaar!

 2. Gigi

  ik ben gek op chocola, dit was voor mij de ultieme workshop, onverwacht lekker zeker die met peper, absoluut voor herhaling vatbaar

 3. Chantal

  Samen met mijn oma langsgekomen voor de bonbon workshop, we hebben een top middag gehad!
  Het was best een steile trap, maar de chef Merlijn heeft oma er goed vanaf geholpen 😉 We hebben een heerlijke doosje eigen gemaakte bonbons meegenomen.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?