Compositie onderneming

Duur: 2 uur
Vanaf 15 personen te boeken, creatieve bedrijfstraining

Kunst brengt panden tot leven en creëert verhalen! Persoonlijke verhalen van achter de schermen! Wat is er nou leuker dan een persoonlijk en mooi kunstwerk binnen het eigen bedrijf, je afdeling, school of gemeente? Gemaakt door de belangrijkste mensen binnen deze organisatie! 

Maak op verschillende doeken een gezamenlijk meerluik en hang dit prachtige kunstwerk op binnen jullie bedrijf!

Tijdens deze workshop staat de onderneming, instelling, school of gemeente centraal en kan iedereen zijn eigen creativiteit kwijt in deze leuke creatieve workshop. Brainstorm samen over de kernwaarden of andere belangrijke onderwerpen van jullie bedrijf of omgeving. Teambuilding is een belangrijk onderdeel van deze workshop en jullie zullen gezamenlijk moeten beslissen over het kleurgebruik, de compositie en de verhaallijn.

Offerte aanvragen

Meer informatie

€ 47,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Tijdens deze workshop staat het bedrijf centraal en kan iedereen zijn eigen creativiteit kwijt gedurende het schilderen. Onder professionele begeleiding brainstormen we eerst als team centraal over jullie kernwaarden, vormen en kleurgebruik. Na de centrale brainstorm gaat elk subteam zijn eigen compositie schetsen en een prachtig kunstwerk maken. Aan het einde van de workshop presenteert elk team zijn kunstwerk en wint het team met het beste verhaal en mooiste kunstwerk de prijs ‘Meest creatiefste brein’ van jullie onderneming!

Je leert op een creatieve manier denken en samen creëren en uiteindelijk gaat elk bedrijf met het meest waardevolle kunstwerk naar huis binnen het bedrijf, geen Van Gogh kan hier tegenop! Indien de datum er niet tussen staat dat je wilt boeken, vraag dan een offerte op en kijken we met je mee.

 

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Compositie onderneming

 1. Maarten

  Wat was dit een leuk bedrijfsuitje zeg. De workshop was voor ons iets nieuws, maar is zeker een aanrader voor je teambuilding. Een super locatie in hartje Utrecht. Na afloop stonden we nog even na te genieten met een drankje aan de gracht!

 2. Stijn

  Samen met ons nieuwe team deze workshop gedaan. We hebben onze missie samen in beeld gebracht.
  Heel leuk om te doen! De hapjes werden wat laat geserveerd, op de helft van de workshop, want we kwamen met flinke trek binnen. Maar dit hadden we misschien zelf even moeten doorgeven. Overall echt een aanrader!

 3. Leslie

  Ons team is samengevoegd en om elkaar beter te leren kennen hebben we deze activiteit gedaan. Het was gezellig en we hebben daarna bij jullie nog een heerlijke Italiaanse kookworkshop gehad.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?