Compositie organisatie

Samen op een unieke manier brainstormen over de kernwaarden of andere belangrijke thema’s in jullie organisatie, instelling, school of gemeente? Dat doe je in een creatief jasje in deze leuke workshop! Als team maken jullie je eigen reeks kunstwerken die vertegenwoordigen waar jullie organisatie voor staat. De ideale teambuilding activiteit: welke kleuren, composities en lijnen vertellen precies het verhaal van jullie organisatie?

€ 47,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Vertel het verhaal van jullie organisatie op je eigen manier: door middel van kunst! Kunst creëert immers verhalen en brengt panden tot leven. Door de kunstwerken die jullie vandaag maken een centraal plekje te geven in het pand, vertel je niet alleen jullie verhaal op een bijzondere manier: je laat ook zien dat creatieve verbeelding bij jullie een belangrijke waarde is. Wie kan de hoofdthema’s binnen jullie bedrijf bovendien beter vertolken dan de belangrijkste mensen in de organisatie? Maak op verschillende doeken een gezamenlijk meerluik met je team en hang dit prachtige kunstwerk op binnen jullie bedrijf!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: Vanaf 15 personen te boeken, vanaf 50 personen op nader te bepalen locatie

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop staat jullie organisatie centraal en kan iedereen zijn persoonlijke creativiteit kwijt gedurende het schilderen. Onder professionele begeleiding brainstormen we eerst centraal over jullie kernwaarden, en bedenken we gezamenlijk de vormen en het kleurgebruik dat hierbij past. Na de centrale brainstorm gaat elk subteam zijn eigen compositie schetsen en een prachtig kunstwerk maken. Aan het einde van de workshop presenteert elk team zijn kunstwerk en wint het team met het beste verhaal en mooiste kunstwerk de prijs ‘Meest creatieve brein’ van jullie organisatie!

Je leert op een creatieve manier denken en samen creëren en uiteindelijk gaat elk bedrijf met het meest waardevolle kunstwerk naar huis. Een unieke samenwerking tussen de belangrijkste medewerkers! Daar kan geen Van Gogh tegenop.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Compositie organisatie

 1. Maarten

  Wat was dit een leuk bedrijfsuitje zeg. De workshop was voor ons iets nieuws, maar is zeker een aanrader voor je teambuilding. Een super locatie in hartje Utrecht. Na afloop stonden we nog even na te genieten met een drankje aan de gracht!

 2. Stijn

  Samen met ons nieuwe team deze workshop gedaan. We hebben onze missie samen in beeld gebracht.
  Heel leuk om te doen! De hapjes werden wat laat geserveerd, op de helft van de workshop, want we kwamen met flinke trek binnen. Maar dit hadden we misschien zelf even moeten doorgeven. Overall echt een aanrader!

 3. Leslie

  Ons team is samengevoegd en om elkaar beter te leren kennen hebben we deze activiteit gedaan. Het was gezellig en we hebben daarna bij jullie nog een heerlijke Italiaanse kookworkshop gehad.

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Unieke teambuildingsactiviteiten
 • Schildermaterialen zoals canvassen, verf en penselen
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Een bijzonder kunstwerk als eindresultaat!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?