GrachtenGalerie
taste2taste3taste4taste6taste7

Food Battle

Bij deze Food Battle kookworkshop staan improvisatie, creativiteit en samenwerking voorop en wordt er gekookt zonder recepten! De Food Battle is een interactief spel met veel dynamiek en plezier. Het draait er bij dit spel om dat je als team het lekkerste en origineelste gerecht bereid en presenteert. Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie als team op tafel zullen zetten! Wie neemt de taak van chef tot zich en wie is meer een uitvoerder, wie heeft de beste smaak en wie is juist de creatieveling?Samenwerken staat centraal om tot mooie en lekkere gerechten te komen.

De gerechten die gemaakt worden bestaan uit uitdagende producten met de juiste balans tussen hartig en zoet. Spar met elkaar en ga aan de slag met producten als zeewier, wild of gevogelte, vis en groentegarnituren. Maak feestelijke espuma’s en schuimsauzen, prachtige decoraties van food en een grand dessert. Wij kunnen rekening houden met alle dieetwensen, de verdeling tussen mannen en vrouwen, eventuele overige persoonlijke wensen zoals speeches. Wij stemmen de inhoud van de workshop hierop af.

Deze workshop is geschikt voor groepen van 12 tot ca 100 personen. We koken met max 50 personen per ronde tegelijkertijd. Per ronde koken we met max 50 personen tegelijkertijd. Is de groep groter dan 50 personen, dan krijgt de workshop een duur van 5 uur en koken we in twee rondes.
In verschillende teams wisselen we de foodgames af met het koken. We testen op een energieke en interactieve manier de culinaire kennis van smaken, texturen en producten

Vervolgens voegen we de gehele groep samen om gezamenlijk te genieten van een heerlijk walking dinner!

 • Groepen tot 34 personen kunnen aan een lange tafel zitten bij ons.
 • Bij groepen groter dan 34 personen creëren we meerdere zitjes en statafels en wordt het een walking dinner.
Het voordeel van een walking dinner is dat de gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats, maar alle tijd hebben voor informele contacten. Daarnaast worden er meerdere gerechten gemaakt . Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alle gerechten op elkaar afgestemd worden en prachtig gestyled geserveerd worden.

Wat bieden wij:
 • Sfeervolle werfkelder
 • De groep wordt onderverdeeld in team voor, hoofd en nagerechten
 • Professionele chefs
 • Feestelijk ontvangst en kennismaking met smaken en texturen
 • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
 • Stokbrood met feestelijke dips
 • Is het een sitdown dinner, wordt het een 4 gangen diner
 • Is het een walking dinner, wordt het een 10 gangen amuse diner
 • Opmaak en mise en place tips per team
 • Prijsuitreiking beste team
Om de avond helemaal compleet te maken is deze workshop ook te combineren met een wijnarrangement. Drank kan ook worden afgekocht met ons huiswijnen-arrangement of men heeft de keuze voor drank op nacalculatie.

Prijs:
01-12 personen €849,- excl. BTW (€ 900,- incl. BTW)
Daarna per persoon €70,75 excl. BTW (€ 75,00 incl. BTW)

Prijsinformatie

Aantal personen: 12 - 100
Tijdsduur: 4 uur

Prijs : € 70,75 excl. BTW P.P (€ 75,00 incl. BTW P.P)

Inclusief: Locatie, professionele begeleiding, alle materialen en prijsuitreiking

Deze workshop valt goed te combineren met:

Terug naar overzicht

Reviews

Food battle

Door: Kim Driehuijzen

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van de workshop, maar het is ons erg goed bevallen. Bij deze workshop ga je niet...