Dikke Dames beeldjes maken

Duur: 2,5 uur

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van De Dikke Dames. Je ziet ze overal hangen in cafés, restaurants en huiskamers. De Dikke Dames zijn altijd vergezeld met een glaasje wijn, hapje eten of een lekker taartje. De schilderijen stralen één en al gezelligheid uit.

Maar tijdens deze workshop gaan we niet schilderen op een doek, wij hebben er een nieuwe twist aangegeven. Wat als je de gezelligheid van de schilderijen overbrengt naar een beeldje? Bij deze workshop ga jij de stijl: ‘Dikke Dames” naar een 3D effect brengen. Kies voor een beeldje wat jezelf gaat schilderen ofwel dat je het beeldje zelf gaat kleien.

Offerte aanvragen

€ 49,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Heb je altijd al een beeldje willen leren schilderen met de stijl van Theo Broeren met zijn bekende Dikke Dames schilderijen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Met deze workshop ga je je eigen ‘’Dikke Dames’’ beeldje beeldjes maken in deze stijl. Laat jouw creativiteit gaan en plaats jouw kunstwerk in de woonkamer, slaapkamer of keuken waar het kan schitteren! Iedereen kan hier zijn of haar creativiteit kwijt en zal aan het einde van de workshop verstelt staan van het vrolijke eindresultaat.

 

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Dikke Dames beeldjes maken

 1. Noor

  Ik heb een ontzettend leuke middag gehad bij het grachtenatelier. Het personeel hielp ontzettend goed mee en zorgde ervoor dat er een leuke en gezellige sfeer was. Maar vooral de locatie was echt super! Super mooi aan de gracht. Na een paar uurtjes creatief doen gezellig nog wat gegeten in hartje utrecht

 2. Vanity

  Heel leuk om de Dikke dames niet te schilderen zoals iedereen doet maar om ze zelf te boetseren.
  Heerlijk gevoel om wat vetrolletjes te kleien ipv een sixpack. Top, wij komen zeker nog terug voor de Bob Ross workshop, die werd op de andere locatie gegeven en zag er hilarische uit met die pruiken.

 3. Kim

  Heel leuk dat we dit in tijden van corona konden doen. Toch nog een leuk uitstapje in deze tijd…

Een beoordeling toevoegen

Workshop verloop
Met de workshop Dikke Dames schilderen laat je jouw handen spreken op een houten beeldje. Zo’n creatief-avondje-uit vindt plaats in een gezellige, Utrechtse werfkelder. Dat is helemaal de natuurlijke habitat van de Dikke Dames. Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s, vrienden of familie aan een beeldje vol gezelligheid en plezier. Schilder voluptueuze dames die zichtbaar van het leven genieten. Deze kleurrijke, ronde dames staan vol in het leven en dat straalt af op jullie. Schilder er op los, laat de creativiteit vloeien en geniet. Samen schilderen vermindert stress en bevordert saamhorigheid. Deze workshop creëert een blijvende herinnering.

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?