DIY Bob Ross pakket

Lekker in je eigen tijd creatief aan de slag, bestel dan hier een DIY Bob Ross pakket! Een landschap schilderen in de stijl van TV-icoon Bob Ross is een geweldige ervaring om te doen! Iedereen kan dit! Wij leggen het stap voor stap via video uit!

Het pakket bestaat uit:

  • Canvas schilderdoek 30 bij 40 cm
  • Acrylverf diverse kleuren
  • Diverse penselen, speciaal samengesteld voor de Bob Ross schildertechniek
  • Paletmes
  • Bob Ross pruik

Wil je het pakket cadeau geven, graag bij bestelnotities aangeven aan wie je het cadeau wilt geven met de adresgegevens en het mailadres en wij sturen het pakket op. Wij versturen via DPD, gemiddelde levertijd incl. inpakken en verzenden ca 1 week. Heb je een deadline, wil je dat bij de bestelling doorgeven?

 39,50

DIY Bob Ross pakket

 39,50

Categorie:

Beschrijving

Landschap Schilderen als een echte Bob Ross!

Wil je in eigen tijd op je gemak aan de slag zonder een vaste workshoptijd , dan is het DIY Bob Ross pakket echt wat voor jou! Wij sturen een compleet schilderpakket naar je op en mailen je de DIY instructiefilm met alle instructies hoe je thuis als een echte Bob Ross aan de slag kan!

Een landschap schilderen in de stijl van TV-icoon Bob Ross is een geweldige ervaring om te doen! Iedereen kan dit! Wij leggen het stap voor stap via video uit!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?