Workshop Erotische bonbons maken

Een ondeugende activiteit voor je vriend(inn)enuitje of vrijgezellenfeest? Kom dan erotische bonbons maken bij het GrachtenAtelier. Gegarandeerd hilarisch! Onder begeleiding maken jullie de mooiste bonbons in de vorm van piemels of borsten. Wat het wordt, dat kies je zelf! Lachen, snoepen en genieten. De workshop Erotische bonbons maken is er eentje om je vingers bij af te likken!

€ 39,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

De workshop Erotische bonbons maken is perfect voor klassieke vrijgezellenfeestjes voor mannen, vrouwen én gemengde groepen. Je kiest zelf of je borsten of piemels gaat maken: aan iedere voorkeur is gedacht! Erotische bonbons maken is natuurlijk al supergrappig. Maar wacht maar tot ze afgekoeld zijn en het tijd wordt om ze op te eten!

Naast het knutselen met bonbons is er genoeg om jullie groep mee te vermaken: wat dacht je van de grote piemelcake of het hilarische piemel ringen werpen? Hier gaat nog lang over nagepraat worden!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: Vanaf 10 personen, kleinere groepjes kunnen bij inloopworkshop erotische bonbons boeken

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloop workshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Als jullie aankomen in één van onze creatieve studio’s in het centrum van Utrecht liggen de grappige, erotisch getinte attributen al klaar. Om alvast in de stemming te komen! Vieren jullie een vrijgezellenfeestje? Dan wordt de vrijgezel natuurlijk even extra in het zonnetje gezet! Zodra iedereen lekker zit, beginnen we met de workshop. Onder begeleiding van onze professionele workshopcoaches gaan jullie erotische bonbons maken in vormen en smaken die jullie zelf interessant vinden. Tevreden met het resultaat? Dan kunnen de bonbons de koeling in!

Terwijl de bonbons uitharden, pimpen jullie gezamenlijk één grote piemelcake. Die mogen jullie uiteraard ook oppeuzelen! We leggen een spel klaar waarmee jullie kunnen ‘piemel ring werpen’ en daarnaast is dit het perfecte moment om even lekker bij te kletsen. Iedereen gaat naar huis met een goed gevuld bonbondoosje: erg leuk om met je partner te delen. Als jullie ze in de tussentijd nog niet hebben opgegeten natuurlijk!

Impressie van deze workshop op TikTok

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

4 beoordelingen voor Workshop Erotische bonbons maken

 1. Isabelle

  Wat was dit hilarisch. We waren met een groep meiden en hebben ons zeer vermaakt. Mooie locatie met zeer vriendelijk personeel. We mochten gelijk aan de slag met de workshop en daar hebben we heerlijke bonbons gemaakt. Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest,dames.

 2. Sanne

  We hebben echt een top vrijgezellenfeest gehad, de piemelcake was een leuke verrassing. De doosjes bonbons die we meekregen hebben het niet gered tot huis, jam!

 3. Amy

  De vrijgezel houdt er van chocola en dit was dus het perfecte uitje voor haar vrijgezellendag. We hebben echt gelachen met Jacqueline en de crew! Bedankt voor de top dag en tot de volgende keer..

 4. Bregje Nas

  Een superleuke gekke middag gehad bij deze workshops!!!
  leuke spelletje en een leuke piemel cake versierd en dan maakte onze diverse gekeurde piemel bonbonnetjes het helemaal of we hebben achteraf lekker gesmuld van de gevulde chocolaatjes
  We komen zeker nog een keer terug!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Alles wat je nodig hebt om je eigen bonbons maken
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Een grote piemelcake versieren en eten in de pauze
 • Piemel ringen werpen
 • Hilariteit alom
 • Je eigen erotische bonbons mee naar huis!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?