Erotische Bonbons

Duur: 2 uur

Ben je op zoek naar een ondeugende activiteit voor een vrijgezellenfeest of heb je zin in een gezellig en creatief vriendinnen of vriendenuitje?

Dan is de workshop Erotische Bonbons maken echt iets voor jullie! Je mag zelf kiezen of je borsten of piemels gaat maken als bonbon. Tijdens de pauze genieten jullie van een heerlijke grote piemelcake!

Naast de creativiteit die de workshop van je vraagt, is het ook nog eens een hilarische workshop  met piemel ringen werpen en gaan jullie met een heerlijk gevuld bonbondoosje naar huis. Lachen, snoepen en genieten. De workshop Erotische Bonbons maken is er een om je vingers bij af te likken.

Offerte aanvragen

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Erotische bonbons maken

 • Borsten of piemelbonbons maken
 • Grote piemelcake versieren en van smullen in de pauze
 • Piemel ringen werpen
 • Luchtige grappige workshop met veel fun en vertier!
 • Iedereen gaat met een heerlijk gevuld doosje naar huis met chocolade
 • Leuk voor mannen als vrouwen of gemengde groepen die niet te serieus zijn!
Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Erotische Bonbons

 1. Isabelle

  Wat was dit hilarisch. We waren met een groep meiden en hebben ons zeer vermaakt. Mooie locatie met zeer vriendelijk personeel. We mochten gelijk aan de slag met de workshop en daar hebben we heerlijke bonbons gemaakt. Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest,dames.

 2. Sanne

  We hebben echt een top vrijgezellenfeest gehad, de piemelcake was een leuke verrassing. De doosjes bonbons die we meekregen hebben het niet gered tot huis, jam!

 3. Amy

  De vrijgezel houdt er van chocola en dit was dus het perfecte uitje voor haar vrijgezellendag. We hebben echt gelachen met Jacqueline en de crew! Bedankt voor de top dag en tot de volgende keer..

 4. Bregje Nas

  Een superleuke gekke middag gehad bij deze workshops!!!
  leuke spelletje en een leuke piemel cake versierd en dan maakte onze diverse gekeurde piemel bonbonnetjes het helemaal of we hebben achteraf lekker gesmuld van de gevulde chocolaatjes
  We komen zeker nog een keer terug!

Een beoordeling toevoegen

Workshop verloop
Wanneer jullie aankomen, liggen de erotisch getinte en zeer grappige attributen klaar om alvast in de stemming te komen. Natuurlijk wordt, indien aanwezig, de vrijgezel nog wat extra in het zonnetje gezet! Als iedereen lekker zit, gaan jullie onder begeleiding van onze professionele workshop coaches verschillende bonbons maken. De bonbons kunnen verschillen in de (erotische) vormen, vullingen en smaken. Vervolgens gaan de bonbons in de koeling. Gezamenlijk pimpen jullie één grote piemelcake, die jullie in de pauze mogen oppeuzelen en is er tijd om even lekker te kletsen en te lachen om deze hilarische workshop! Als alle bonbons uitgehard zijn, gaat iedereen naar huis met een goed gevuld bonbondoosje. Erg leuk om met je partner te delen. Als jullie ze in de tussentijd nog niet hebben opgegeten natuurlijk!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?