Erotische Bonbons

Duur: 2,5 uur

Ben je op zoek naar een ondeugende activiteit voor een vrijgezellenfeest of heb je zin in een gezellig en creatief vriendinnen uitje?

Dan is de workshop Erotische Bonbons maken echt iets voor jullie!

Naast de creativiteit die de workshop van je vraagt, is het ook nog eens een hilarische workshop en gaan jullie met een heerlijk gevuld bonbondoosje naar huis. Zeg nou zelf, alle vrouwen houden toch van chocolade? Ga tijdens deze workshop aan de slag met het creëren van overheerlijke bonbons met een erotisch tintje. Lachen, snoepen en genieten. De workshop Erotische Bonbons maken is er een om je vingers bij af te likken. We bieden deze workshop alleen overdag aan.

Offerte aanvragen

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een verplicht basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Ben je op zoek naar een ondeugende activiteit voor een vrijgezellenfeest of heb je zin in een gezellig en creatief vriendinnen uitje?

Dan is de workshop Erotische Bonbons maken echt iets voor jullie!

Naast de creativiteit die de workshop van je vraagt, is het ook nog eens een hilarische workshop en kunnen jullie op het einde genieten van de heerlijke chocolade. Zeg nou zelf, alle vrouwen houden toch van chocolade? Ga tijdens deze workshop aan de slag met het creëren van overheerlijke bonbons met een erotisch tintje. Lachen, snoepen en genieten. De workshop Erotische Bonbons maken is er een om je vingers bij af te likken.

Dus wil jij een onvergetelijke dag? Boek dan nu de workshop Erotische Bonbons!

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Erotische Bonbons

  1. Isabelle

    Wat was dit hilarisch. We waren met een groep meiden en hebben ons zeer vermaakt. Mooie locatie met zeer vriendelijk personeel. We mochten gelijk aan de slag met de workshop en daar hebben we heerlijke bonbons gemaakt. Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest,dames.

  2. Sanne

    We hebben echt een top vrijgezellenfeest gehad, de piemelcake was een leuke verrassing. De doosjes bonbons die we meekregen hebben het niet gered tot huis, jam!

  3. Amy

    De vrijgezel houdt er van chocola en dit was dus het perfecte uitje voor haar vrijgezellendag. We hebben echt gelachen met Jacqueline en de crew! Bedankt voor de top dag en tot de volgende keer..

Een beoordeling toevoegen

Workshop verloop
Wanneer jullie aankomen, liggen de erotisch getinte en zeer grappige attributen klaar om alvast in de stemming te komen. Natuurlijk wordt, indien aanwezig, de vrijgezel nog wat extra in het zonnetje gezet! Als iedereen lekker zit, gaan jullie onder begeleiding van onze professionele workshop coaches verschillende bonbons maken. De bonbons kunnen verschillen in de (erotische) vormen, vullingen en smaken. Vervolgens gaan de bonbons in de koeling. Gezamenlijk pimpen jullie één grote piemelcake, die jullie in de pauze mogen oppeuzelen en is er tijd om even lekker te kletsen en te lachen om deze hilarische workshop! Als alle bonbons uitgehard zijn, gaat iedereen naar huis met een goed gevuld bonbondoosje. Erg leuk om met je partner te delen. Als jullie ze in de tussentijd nog niet hebben opgegeten natuurlijk!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?