Food Battle

De Food Battle is de ultieme test voor teams die claimen goed afgestemde smaakpapillen te hebben. Hoe goed is jullie culinaire IQ en hoe creatief zijn jullie als jullie verschillende ingrediënten met elkaar moeten combineren? We delen jullie in in verschillende teams, die onderling de strijd met elkaar aangaan. De Food Battle bestaat uit meerdere rondes, waarin onder meer blindproeven, kooktechnieken en andere leuke culinaire tests aan bod komen. Wie gaat er met de meeste punten vandoor en mag zich voortaan hét Foodie Team noemen?

€ 84,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

De Food Battle is een uitdagend spel met veel dynamiek en plezier. In het hoofdonderdeel van de battle gaat het erom dat je samen met je team het lekkerste en origineelste gerecht bereidt met de ingrediënten die je voorhanden hebt. Vervolgens moet je samen met je team het gerecht zo mooi mogelijk presenteren. Ook blind proeven en kooktechnieken zijn onderdelen waar jullie op beoordeeld worden, en gedurende de strijd komen er nog een aantal uitdagende battles voorbij.

Uiteindelijk zal er één team zijn dat naar huis gaat met de overwinning! Spannend, uitdagend en natuurlijk bijzonder smakelijk: de Food Battle heeft het allemaal!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 4 tot 5 uur
 • Deelnemers: Vanaf 20 tot 120 personen te boeken, afhankelijk van de grootte van de groep gebruiken we beide werfkelders tijdens koken en de spellen en dineren we altijd gezamenlijk in ons kookatelier.

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloop workshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Na ontvangst in onze prachtige kookstudio delen onze begeleidende chefs jullie in in groepjes en leggen ze jullie het verloop van de battle uit. Maak kennis met de ingrediënten die jullie mogen gebruiken en laat je creativiteit de vrije loop! Overleg goed met je teamgenoten en inspireer elkaar. Hoe origineler je gerecht, hoe beter.

Tijdens de rest van de battle worden jullie op de proef gesteld met verschillende tests, die het puntentotaal kunnen verhogen óf verlagen. Hier onderscheiden de echte chefs zich van de amateurs!

Na de presentatie van alle gerechten komt het allerleukste onderdeel: het opeten ervan! Dat doen we natuurlijk gezellig met z’n allen in de vorm van een Walking Diner. Proef de gerechten van de concurrentie en bepaal of de winnaar de terechte winnaar is! Een mooie afsluiting van een nog mooiere dag.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Food Battle

 1. Chris

  Het was een geslaagde middag. We hebben heerlijke gerechten gemaakt en uiteindelijk de wedstrijd nog gewonnen ook:). De producten die we kregen om te bereiden, waren super. We mochten zelf bepalen wat we gingen maken en het personeel was er zelf ook zeer tevreden over.
  Een leuke workshop met vriendelijke personeel op een mooie locatie in Utrecht. Wij vonden het hartstikke gaaf om te doen. Een echte aanrader!

 2. Tim

  Samen met ons team dit uitje geboekt, wat een geweldige strijd was dit. Het blind proeven gaan we nu vaker doen om onze smaakpapillen te trainen, dat bleek nodig haha!

 3. Leila

  Samen met de familie dit uitje geboekt, fijn dat we ondanks corona bij jullie terecht konden op 1,5 meter.
  We hebben er een battle van de gezinnen van gemaakt, ook heel leuk voor de kids! We komen de volgende keer zeker terug.

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Per team een goed ingericht kookstation
 • Heerlijke, verse ingrediënten om mee te koken
 • Leuke challenges
 • Een gezellige, gezamenlijke maaltijd
 • Een uniek dagje uit met je team!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?