Food Battle

Duur: 4 uur
Vanaf 20 personen te boeken

De Food Battle is een uitdagend spel met veel dynamiek en plezier. Tijdens de battle gaat het erom dat je samen met je team het lekkerste en origineelste gerecht bereiden. Vervolgens moet je samen met je team het gerecht zo mooi mogelijk presenteren. Uiteindelijk zal er één team zijn die naar huis gaat met de overwinning! Gedurende de strijd komen er nog een aantal uitdagende battles kijken. Spannend, uitdagend en plezierig! De Food Battle heeft het allemaal!

Offerte aanvragen

 

Meer informatie

€ 79,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

De strijd, om het beste gerecht te maken, gaat gepaard met diverse food battles, waar teams onderling de strijd met elkaar aangaan. Deze battles zijn een combinatie van blindproeven, kooktechnieken en andere leuke culinaire testen. Hoe goed is jullie culinair IQ en hoe creatief zijn jullie met de ingrediënten. Bij iedere battle gaat het winnende team er met de meeste punten vandoor. Afsluitend worden de gerechten gepresenteerd en gaan we heerlijk met z’n allen eten! Een mooie afsluiting van een nog mooiere dag!

Wat bieden wij?

 • Foodgame
 • Koken in teams zonder recepten
 • Teambuilding
 • Volop creativiteit en gezelligheid
 • Professionele begeleiding
 • Seizoensgebonden producten
 • Prachtige locaties
 • Prijstuitreiking beste team
Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Food Battle

 1. Chris

  Het was een geslaagde middag. We hebben heerlijke gerechten gemaakt en uiteindelijk de wedstrijd nog gewonnen ook:). De producten die we kregen om te bereiden, waren super. We mochten zelf bepalen wat we gingen maken en het personeel was er zelf ook zeer tevreden over.
  Een leuke workshop met vriendelijke personeel op een mooie locatie in Utrecht. Wij vonden het hartstikke gaaf om te doen. Een echte aanrader!

 2. Tim

  Samen met ons team dit uitje geboekt, wat een geweldige strijd was dit. Het blind proeven gaan we nu vaker doen om onze smaakpapillen te trainen, dat bleek nodig haha!

 3. Leila

  Samen met de familie dit uitje geboekt, fijn dat we ondanks corona bij jullie terecht konden op 1,5 meter.
  We hebben er een battle van de gezinnen van gemaakt, ook heel leuk voor de kids! We komen de volgende keer zeker terug.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?