Foodparade 8 gangen

€ 99,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Menu:
Het gehele walking dinner menu kunnen we aanpassen aan alle dieetwensen! Makkelijk menu, prachtig opgemaakt en iedereen lust dit! Duur 3 uur.

Geïnspireerd op het seizoen stelt onze chef een prachtig 8 gangen surprise menu samen. De koude, warme en zoete gangen worden per gerecht feestelijk opgemaakt en als walking dinner uitgeserveerd.

Het menu kan volledig vegan of vegetarisch geboekt worden. Met liefde voor ingrediënten en passie voor koken stelt Jacqueline dagelijks verse menu’s samen. Heerlijk exclusief dineren met alleen je eigen groep in een prachtige Utrechtse werfkelder!

Geschikt voor groepen tussen de 25 en 100 personen.

Food is de most contemporary art you can have!

 

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij al 15 jaar het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!

Boek met je team een exclusieve prachtige werfkelder/ruimte en laat je verwennen door dit ons met dit heerlijke diner. Onze Werfkelders zijn geschikt voor groepen tussen de 25 en 100 personen. In een open keuken wordt alles informeel onder het oog van de gast bereidt, we werken met dagverse producten en maken van elk gerecht een feestje. We hebben een open bar, iedereen mag net als thuis lekker zelf pakken waar hij/zij zin in heeft.

1 beoordeling voor Foodparade 8 gangen

  1. Marc – Jan Mens

    Heerlijke gerechten, mooi opgemaakt, sfeervolle ruimte en vriendelijk personeel. We hebben genoten van ons jaarlijkse uitje bij het GrachtenAtelier

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?