Gekke Dieren schilderworkshop

Schilder op een vrolijke en gekke manier jouw lievelingsdier, zoals je kat, hond, konijn of misschien Bertha de koe in de wei. Jij kiest welk dier gaat schitteren op jouw doek! Iedereen kan zijn of haar creativiteit kwijt en zal aan het einde van de workshop versteld staan van het vrolijke, kleurrijke eindresultaat. Wist je dat samen schilderen stress vermindert en saamhorigheid bevordert?

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Tijdens de workshop zet jij jouw eigen spirit animal op een speelse en kleurrijke manier op het canvas. Of het nou een koe, een labrador, een giraffe of een olifant is: wij leren je hoe hij zo mooi mogelijk uit de verf komt! En wat voor mooie dieren maken jouw teamgenoten allemaal? Je leert elkaar op een unieke manier kennen! Aan het eind van de workshop hebben jullie allemaal een vrolijk schilderij als herinnering aan deze activiteit.

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: Vanaf 12 personen overdag, vanaf 15 personen in de avond, vanaf 50 personen op locatie

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Eén van onze hosts heet je aan het begin van de workshop van harte welkom één van onze creatieve studio’s in het centrum van Utrecht en vertelt je het programma van de workshop. Je kunt met je teamgenoten ideeën uitwisselen over de dieren die je kunt schilderen, en je host draagt natuurlijk ook leuke ideeën aan. Vervolgens leer je hoe je dit dier op een vrolijke en kleurrijke manier tot leven kunt brengen op het doek!

Daarna ga je aan de slag met je eigen creatie: met behulp van verschillende kleuren acrylverf maak je jouw eigen Gekke Dieren schilderij. Daarbij krijg je alle vrijheid, en voldoende begeleiding om echt een mooi kunstwerk te maken! Aan het eind van de workshop heb je een superleuk schilderij gemaakt dat een glimlach op je gezicht tovert: leuk voor aan de muur, of om cadeau te geven.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Gekke Dieren schilderworkshop

 1. Marloes

  Heel leuke workshop. heb deze workshop met een aantal vriendinnen gevolgd. Ben zeer tevreden hoe GrachtenAtelier omgaat met de gasten en de workshop. Zeer professioneel. We werden goed geholpen en ben tevreden over het resultaat. Dit schilderij zal daarom ook in m’n woonkamer gaan hangen.

 2. Rosanne

  Veel keus, fijn dat er ook een paar meiden de Dikke dames mochten schilderen omdat ze die leuker vonden. Leuk om te doen, we komen zeker nog eens terug voor iets anders

 3. Brent

  We hebben heerlijke koeien geschilderd in felle kleurtjes. Leuke tip kregen we mee, wat hairspray over het doek en je kan hem in de zomer buiten zetten!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Uitleg over verschillende schildertechnieke
 • Schildermaterialen zoals een canvas, acrylverf en penselen
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Een uniek gekke dieren schilderij als eindresultaat!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?