Inloop workshop Andy Warhol

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, wie kent ze niet? 

Dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van Pop Art. Dit is jouw kans om ook zo’n prachtig portret te maken tijdens deze gezellige schilderworkshop! Van te voren ontvangen wij graag van iedereen een duidelijke en scherpe digitale foto. Deze worden door ons bewerkt in een heuse ‘Andy Warhol’. Aan de hand van dit voorbeeld gaat iedereen zijn eigen portret maken met een verbluffend resultaat!

Elke zaterdag geven wij deze inloopworkshop voor kleine groepen, uiteraard Corona proof op 1,5 meter afstand per huishouden. Gezien de voorbereiding voor deze workshop, adviseren wij om minimaal 2 werkdagen voor datum boeking te reserveren,

Elke zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur geven wij deze leuke workshop.

 

Meer informatie

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Wil je iemand een portret cadeau geven, kan natuurlijk ook, dan kies je een foto uit van een dierbare die je wilt verrassen met een persoonlijk schilderij. Of kom samen met je gezin en dan schildert elk gezinslid een eigen portret van Andy Warhol en maak je een mooie portrettengalerij voor thuis!

 

 

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Inloop workshop Andy Warhol

  1. Serena

    Ik heb een ontzettend leuke middag gehad. Zeer vriendelijk personeel en zij begeleidde ons goed tijdens de workshop. Het was een super leuk uitstapje met vriendinnen in Utrecht. Een echte aanrader.

  2. Kevin

    De eindresultaten mogen er wezen, bedankt voor de leuke workshop. We zijn positief verrast door wat we gemaakt hebben, uiteraard had het zonder jullie hulp niet gekund!

  3. Els

    Je moest behoorlijk doorwerken om hem in 3 uur af te krijgen maar het was de inspanning waard. Super om onze kinderen in de Pop Art stijl in de woonkamer te hebben hangen. Tot de volgende keer..

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?