Inloop workshop Andy Warhol

Duur: 3 uur

De meeste workshops die wij aanbieden zijn bedoeld voor grotere groepen. Iedereen die graag zou willen deelnemen aan een leuke workshop, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops. Dit houdt in dat je niet met een minimum aantal personen hoeft te zijn. Het is wel noodzakelijk dat je van tevoren reserveert. Dus ben je alleen of met een vriend, vriendin of collega? Geen probleem, dit is je oplossing!

€ 37,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies hier een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, wie kent ze niet? 

Dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van Pop Art. Dit is jouw kans om ook zo’n prachtig portret te maken tijdens deze gezellige schilderworkshop! Van te voren ontvangen wij graag van iedereen een duidelijke en scherpe digitale foto. Deze worden door ons bewerkt in een heuse ‘Andy Warhol’. Aan de hand van dit voorbeeld gaat iedereen zijn eigen portret maken met een verbluffend resultaat!

Iedere zaterdagochtend geven wij deze inloopworkshop (duur 3 uur), hij wordt ingepland tussen 10.00 en 13.00 uur.
De starttijd geven wij aan in een detailmail enkele dagen vooraf.

Je kan je hier vooraf voor inschrijven.

Bij genoeg aanmeldingen gaat de workshop door. Dit wordt 7 dagen voorafgaand aan de workshop bepaald.

Wanneer wij te weinig aanmeldingen hebben wordt in overleg een andere datum uitgekozen. Mocht dat niet lukken dan storten wij jouw geld weer terug.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Inloop workshop Andy Warhol

  1. Serena

    Ik heb een ontzettend leuke middag gehad. Zeer vriendelijk personeel en zij begeleidde ons goed tijdens de workshop. Het was een super leuk uitstapje met vriendinnen in Utrecht. Een echte aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook